Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Электроодеяло Warm Home 160x120 NS-IB6

Оценка пользователей 2.44/5
  • Оксана

Все гаразд.

Достоинства:
    Працює
  • Дмитро С***

Все працює, гріє добре.

Недостатки:
    Поки не виявив, мало часу
  • Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Все отлично спасибо рекомендую.

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Отлично
  • Светлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Простынь перестала работать через месяц

Достоинства:
    Месяц грела
    Недостатки:
    Добрый вечер,купила месяц назад простынь,перестала вообще греть
    • Продавец  Shopaholic

Доброго дня, перепрошуємо за незручності, наш менеджер зв'яжеться з Вами, для вирішення даної проблеми.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Різко похолодало, думала купити для дитини.. Не гріє, більше години як включено, ледь-ледь тепленьке десь місцями по куточкам простирадла.. Перед цим купували в інших так гріло, пекло навіть, треба було переключати на одинику або навіть відключати.. Можна ж було перевірити перед відправкою продавцеві, да в упаковці, але ж відкривається просто без наліпок. Ми розстроєні.. не раджу купувати нікому

• Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Замовила дві штуки.. Дуже пошкодувала! гріють ледь-ледь на максимумі! Одна з них на наступний день взагалі майже не гріє! Викинуті гроші на вітер! НЕ рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Все!
    • Продавец  Shopaholic

• Татьяна Ш***

Не работает

Достоинства:
    Неработает не могу орит лампочка на переключателе не греет
    Недостатки:
    Не работает не горит лампочка на переключателе не греет, позвонила офицент пожаловалась что бракованная, направили сервис центр, шарашкина контора не довольна не рекомендую
    • Продавец  Shopaholic

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Доброго дня. Дякуємо за швидку доставку. Но товар не відповідає нашим очікуванням. Можливо брак хоча сумнівно. Тепла від нього ніякого практично 0. Лише ледве теплий сам нагрівальний кабель. Ним вкриватися хіба коли в хаті +23. Прохання зробити повернення. Дуже жаль воно так нам було потрібне.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не гріє
    • Продавец  Shopaholic

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic

Електроковдра не працює. Індикатор світиться, але тепла немає. Як повернути бракований товар?

Достоинства:
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  Shopaholic

• Людмила Р***