Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект от комаров Anti mosquito 45ночей (прибор+жидкость) универсал

Оценка пользователей 3.6/5
  • Вячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 30 мл. Количество: 1

Бракованный, вообще не греет . А я думаю что меня комары постоянно кусают.. а этот фумигатор не работает.

Недостатки:
    Брак

В'ячеслав, добрий день. дуже прикро, що ви стикнулися з проблемою при використанні нашого приладу. Будь ласка, зателефонуйте за номером телефону, який вказаний на пакуванні і ми замінимо вам пристрій.

• Сергій С***

Все Ок!

Достоинства:
    Швидкість і дотримання термінів доставки. Досить хороша ціна.
  • Чепиль Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 30 мл. Количество: 1

Десь за 30 хвилин затихли, включив світло а на подушці двоє комарів догори ногами корчаться, вони живі але в конвульсіях, засіб діє, не так швидко як хотілося би але діє, запаху якогось я не відчув, був інший фумігатор то там жах, сморід терпіти важко було, тут де що краще, але очі все ж таки подразнює, я відчув.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Очі все ж подразнює.
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 30 мл. Количество: 1

Ефективний засіб. Не має запаху.

Достоинства:
    Доступна ціна
  • Чепиль Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 30 мл. Количество: 1

Не краще і не гірше чим у інших, склад такий самий як і у конкурентів, комарі вже ж, літом побачим як знищує тоді і напишу результат.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не виявили.

Руслан, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Нам надзвичайно важливо отримувати зворотний зв'язок!
      Дуже чекаємо ваш відгук після використання! Сподіваємось результат роботи засобу залишить у Вас тільки позитивні враження!

• Виталий
    Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 30 мл. Количество: 1

Покупал в другом месте точно такую штуку. Очень сильно греется и воняет. Разобрал чтобы посмотреть что внутри. Там кусок плитки отрезанный, две пружины и светодиод. Даже самой убогой микросхемы нет. Очень опасная штука, можно спалить жилье. Категорически нельзя продавать такой мусор. Розетке минус, за то что продают опасные приборы/подделки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Подделка, возможен пожар.

Доброго дня, Віталій
      ! Дякуємо за ваш коментар.
      Шкода, що у вас залишилося негативне враження від товару.
      Хочемо зазначити, що електрофумігатор, представлений в наборі (4820055140690) на ROZETKA, є сертифікованим пристроєм, який пройшов перевірку відповідності технічному регламенту низьковольтного електрообладнання, декларація про відповідність №UA.191.D.0489 – 25 від 13.02.2025.
      Конструкція фумігатора відповідає вимогам безпеки та включає:
      – корпус із термостійкого полімеру,
      – вбудований нагрівальний елемент,
      – світлодіодний індикатор подачі струму,
      – обертову вилку для зручного розміщення.
      У приладі відсутні мікросхеми, оскільки вони не є необхідними для його функціонування — нагрів відбувається за простою, перевіреною схемою.
      Водночас, як і з будь-яким електроприладом, важливо дотримуватись базових правил техніки безпеки:
      – не залишати пристрій без нагляду під час роботи,
      – не використовувати поблизу легкозаймистих матеріалів,
      – вмикати лише в справну розетку,
      – не допускати доступу дітей до увімкненого приладу.
      Ваш коментар важливий для нас. Якщо у вас залишились запитання щодо моделі або її експлуатації — ми завжди готові допомогти.
      З повагою, команда ТОВ «ВК «Блискавка»