Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детские смарт часы T70 с 4G, видеозвонком, прослушкой, GPS-трекером и операционной системой Android Зеленый

Оценка пользователей 4.52/5
  • Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green

Годинник попрацював 4 місяці. Вцілому, функціонально він для дитини ідеальний. Але через 4 місяці користування він перестав заряджатись. В сервісних центрах його в ремонт не хочуть брати....
    Тому не рекомендую.....

Недостатки:
    Не заряджається
  • Вячеслав Ф***

Швидка доставка, все працює відмінно

Достоинства:
    Все працює добре
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Все добре

• Олеся К***

Доповню свій коментар:ми звернулися в ремонт ,щоб вияснити причину рипіння ,виявляється до нас цим годинником хтось користувався і розбирав його ...це просто , немає слів,виходить нам вислали товар ,який вже хтось використовував і більше того розбирав ...неподобство якесь ,а нам продали ,як новий ...за такий треш я готова навіть в суд подати ,але сума товару в рази менша за судові витрати ....але моєму обуренню немає меж

• Олеся К***

Написати єсть що ,купили ще в кінці листопада: перший запуск,це був шок ... годинник перегрівся , нічого взагалі не працювало ,лежав годин 7 ніхто його не трогав ,поставили на зарядку,зарядився ,все запрацювало ,але некоректно показує локацію, завжди закордоном (в Англії, Парижі, Монако....). Головна проблема в тому , що не працює динамік ,говорити не можливо , тільки рипить і нічого не чути ...3 тисячі гривень вирачено на непотріб .розчаровані

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Сам годинник повністю недолік,марна трата грошей
  • Татьяна

Работают, ребенок доволен.

• Ольга Т***

До продавця претензій немає, замовлення відправили вчасно, ніяких проблем не було. Доставка була в поштомат, але під час отримання посилки коробка була як наче зігнута навпіл і розірвана, сам годинник залишився цілим, хто то винний - не знаю. Після звернення з цією проблемою - продавець сказав, що відправить нову коробку, бо годинник був на подарунок і коробка мені була важлива. Коробку мені відправили, але мені постійно доводилось про це нагадувати, бо продавець забував її відправити, чекала я її днів 7-8, але головне що прийшла, але ж час в мене піджимав і це змусило мене трохи понервувати чи отримаю я її взагалі. А ще мінус менеджер, який з того світу дістане, аби залишили тут відгук, я все розумію, але ж в людини можуть бути певні проблеми, а написувати кожен Божий день «залишіть відгук» не дуже приємно. А так в цілому я задоволена. Мінус одна зірка за написування менеджера і за те, що довго відправляли коробку.

Достоинства:
    годинник крутий, гарний, продавець завжди на звʼязку
    Недостатки:
    прийшла розірвана коробка, швидкість виконання обіцяного, менеджер
  • Ігор

Годинник працює добре,звук хороший
    Доставили швидко

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Швидка доставка, класний девайс, дитина в захваті, а батьки спокійні)

• Ірина М***

Не рекомендую динамік погано працює ,прослуховування не немає хоча зазначено що є . Батарея тримає пів дня . З продавцем зв'язатися неможливо . Ми повернули годинник але кошти нам так і не повернули на дзвінкі продавець не відповідають .

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не рекомендую
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Годинником дитина задоволена , приємний консультант, порадив та проконсультував , швидка відправка товару . Рекомендую

• Ольга Ч***

Чудовий годинник. Добре тримає заряд. Продавець якісно проконсультував та швидко відправив. Рекомендую!

• Ольга Ч***

Знову пишу відгук, але вже негативний. Годинник класний. Але через 4 місяці роботи перестав заряджатись! В сервісному центрі такі годинники не беруть в ремонт. Тому, не рекомендую........

• Евгения Д***
  • Анастасія Р***

• Олег Т***

Замовляв два годинники в різний час, менеджери надали кваліфіковану консультацію і допомогли з вибором.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко, якісний товар.
    Недостатки:
    Не було.
  • Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Beige. Цвет ремешка: Beige

Сучасний гарний дисплей, багато можливостей, дочка в захваті, зручний мобільний додаток, є усі необхідні функції.

Дякую, найкреативніший продавець =)

Достоинства:
    Дисплей, ОС, додаток
  • Иван С***

Куда сдать эти часы в ремонт по гарантии?

Достоинства:
    Много приложений.
    Недостатки:
    Аккумулятор живёт своей жизнью.Заряжается когда хочет.
  • Оксана М***

Дуже задоволена покупкою! Якість чудова, товар відповідає опису. Швидка доставка та ввічливі менеджери. Рекомендую!

• Лідія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Годинник подобається, є багато функцій, дитина щаслива.

Достоинства:
    Гарний дизайн та багато функцій
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Чудовий годинник, багато функцій, майже як в телефоні. Дитина задоволена.

• Людмила Ц***

Хороший годинник, дитині подобається

• Юлія К***

Годинник гарний, працює добре. Продавець порекомендував згідно нашої потреби. Рекомендую!

• Максим О***

Годинник чудовий,дитині подобається,дружині теж))

• Иван С***

В цілому часи норм,враховуючи що це часи.Є всі заявлені функції.Магазин гарний.Звязались,уточнили,відправили.Ще і акція була.

Достоинства:
    Є додатки які займуть малу дитину у вільний час,і допоможуть старшим у навчанні.На базі Андроїд, налаштування інтуїтивне.
    Недостатки:
    В будинках з товстими стінами зв'язок не дуже,але біля вікна норм.Але є альтернатива голосове повідомлення.
  • Оксана П***

Все супер,часи класні.

• Павло

Працює без зауважень: дзвінки вхідні вихідні - проблем не було. Позиціонування працює коректно. Найбільше задоволення в сина викликає фотографування та відеозйомка - враховуючи розмір годинника, якість цілком задовільна. Батарея за день не розряджається. За три тижні питань до роботи пристрою не було

Достоинства:
    Якісний корпус та ремінець. Точність геолокації, якість звуку та зображення
  • Виктория П***

Хорошая модель часов, брала на подарок. Ребенку понравилось, настроили быстро.

Достоинства:
    Стильный дизайн
    Недостатки:
    Покаместь не выявили
  • Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Отличные часы. Всё ребенку понятно.

Достоинства:
    Работают все указанные функции.
    Недостатки:
    Не найдены.
  • Сергій Р***

Дитина задоволена , працюють добре )

• Наталія Р***

Годинник працює нормально. Дитина швидко з ним розібралась. Інколи тільки коли дитина не з великої відстані телефонує фонить звук. А в цілому ми задоволені.

• Ігор

Працює добре, звук та відео хорошої якості.

Достоинства:
    Хороша річ
    Недостатки:
    Хотілося б потужнішу батарею
    • Сергей Н***

Годинник класний! Працює без нарікань! Все влаштовує. Дякую за гарну роботу!

• Анастасия З***

Добре тримає батарею, гарний дизайн, зручний для користування дитині

Достоинства:
    Ціна, якість