Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Беспроводной HDMI видеопередатчик комплект до 50м удлинитель сигнала TX RX для телевизора проектора ноутбука камеры трансляция видео и звука Plug and Play HDMI receiver transmitter для монітора та ТВ Wi-Fi Full HD 1080

Оценка пользователей 4.33/5
  • Геннадий
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Прекрасно работает! Вывел картинку с регистратора видеокамер подъезда напрямую на телевизор. Заработало все с коробки через стенку, сигнал стабильный, пока вопросов нет

Достоинства:
    Соответствует описанию
    Недостатки:
    Пока не вижу
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Владислав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Дуже гарна річ. Купував для разширення робочого столу для ноутбука на монітор 27 дюймів. Не має можливості підключити кабель HDMI. Є маленький нюанс. Передавач, який йде в ноут, не потребує додаткового живлення, та не потрібно виділяти додатково USB порт для цього. А ось приймач який йде на монітор - потребує додаткового живлення. Я приєднав до зарядного блока живлення від телефону. Якщо у вас при з'єднанні буде блимати монітор, то у налаштуванні змініть частоту кадрів.

Достоинства:
    Компактний. Легкий в використанні
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  MARITIM

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Это мусор! Выброшенные деньги!месяц терпел постоянные тормоза,теперь совсем не работает! Моргает,пытается включиться! И так постоянно! Короче мусор!

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Річ корисна, бо проводи скутують. АЛЕ раджу попередньо перевірити місця роз'ємів! "Плечі флешки" доволі широкі і можуть перекривати сусідні порти (дивись на фото). В моєму випадку "флешка" не встала у проектор, але вирішив проблему кутником HDMI мама-папа (фото нижче) - купуйте одразу, не завадить! Ну і не забудьте що "флешка" потребує додаткового живлення (USB).

Достоинства:
    Відсутність проводів, хороша дистанція.
    Недостатки:
    Скоріше не недоліки, а особливості, просто візьміть до уваги.
    • Продавец  MARITIM

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Все добре працює як треба без затримок

Достоинства:
    Компакт

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM

Підключили ПК до телевізора через цей девайс. Підключилося без проблем ( використовуючи інструкцію в описі до цього товару).
    Тестували на перегляді фільму - зображення плавне, звук ок. Сам ПК знаходиться за 4-5 метрів від ТВ

Ну і так - це зручно, що не потрібно тягнути HDMI кабель

Достоинства:
    Легке підключення, не потрібно тягнути кабелі
    • Продавец  MARITIM

Ярослав, ми дуже вдячні Вам за відвертий відгук стосовно замовленого товару та сервісу нашого інтернет-магазину, це дуже важливо для нас.

Дуже раді, що Вам сподобався і товар, і обслуговування. Ми завжди намагаємось надавати клієнтам виключно гарний сервіс, для нас це є пріоритетом!

Ми вивчаємо усі відгуки та намагаємось ставати ще кращими для своїх клієнтів.

Ще раз дуже дякуємо Вам за замовлення!

Бережіть себе та своїх рідних!

З повагою, "Maritim"