- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г
всі собачки їдять із задоволенням. Замовлятиму ще
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що хвостики задоволені. Чекатимемо на нові замовлення!)
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г
все супер!
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!)
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г
Корм супер . Моєму питомцю дуже сподобався. Буду замовляти ще.
Представник постачальникаДобрий день. Щиро дякуємо за приділений час для написання відгуку. Ми раді, що Вашому улюбленцю сподався корм RAFI. Рекомендуємо спробувати й інші смаки вологих кормів та сухий корм RAFI. Нехай смакує!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г
Смачне м'яско. Дуже сподобався пітомцам.
- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за приділений час для написання відгуку. Ми раді, що Вашим улюбленцям сподобався корм RAFI . Рекомендуємо також спробувати інші смаки вологих кормів та сухий корм. Нехай смакує!
- СтаніславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г
Сподобався) замовили ще
- Достоинства:
- Дуже зручна упаковка, для нашої дворічної Лілі (португальська поденгу 7 кг) ділю на 3-4 рази, бо ще їсть сухий. Вона задоволена й не бачу ніяких проявів алергії, шерсть й оченята в порядку)
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Вашій Лілі сподобався RAFI. Рекомендуємо спробувати інші смаки вологих та сухий корм ТМ RAFI. Нехай смакує і надалі. ))