- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Спасибо! Хорошие
- Достоинства:
- Удобные
- Продавец Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Дякую магазину,все дуже швидко дитина дуже задоволена
- Продавец Kangarox
Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас. Обіцяємо й надалі радувати швидким сервісом та якісними товарами.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: S
Все супер,дитина задоволена зручні для тренування,всім добра
- Достоинства:
- +
- Продавец Kangarox
Вдячні за ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від вас!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Дякую продавцю за швидку відправку,все підійшло
- Достоинства:
- Зручні,міцні,добре захищають
- Продавец Kangarox
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: L
Захист повністю відповідає опису. Гарна якість та швидка відправка.
- Продавец Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Захист чудовий,відповідає опису,
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- Лиза М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: S
фути гасять удар на 10/10, він навіть не відчувається. продавець швидко та оперативно відправив замовлення. якщо ви добре підібрали розмір, то злітати з ноги вони точно не будуть. не дряпають, якісні, липучка добре тримає. рекомендую
- Достоинства:
- якість, ціна, швидкість відправки
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: L
Рекомендую, дуже уважні продавці, допомогли у підборі розміру, відразу відправили замовлення, товар сподобався, все підійшло по розміру.
- Достоинства:
- Непогана якість,відповідає опису
- Назар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Товар будет классний! Дуже міцний та стійкий! Дякую)))
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: S
- Достоинства:
- Розмір співпадає. Суперські. Як дитина хотіла.
- Продавец Kangarox
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: S
Заказ обработали очень оперативно. Меньше суток, и заказ у меня на новой почте. Качество достойное. Сыну в них удобно. Ребёнок доволен, тренер тоже заценил) Дальше будет видно.
- Достоинства:
- Хорошее качество товара качество обслуживания.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Продавец Kangarox
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: L
Чудовий вибір, відписують відразу відправляють швидко!
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox. Размер: M
Приємне обслуговування,та швидка доставка. Товаром задоволені