Отзывы покупателей о Силиконовые беруши для сна с защитой от шума храпа антихрап защита от звуков храпения взрывов выстрелов для работы отдыха плавания бассейна наушники затычки с высоким шумоподавлением многоразовые водонепроницаемые мягкие анатомические в кейсе чехле Yellow

Оценка пользователей 4.31/5
  • Василий А***

Отлично!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Blue

Безкорисна річ , в них чути телефон на найменьшій гучності , не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Все чути
  • Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Гарні беруші, добре приглушують шум звісно, не повна тиша, але свою функцію виконують відмінно. У догляді прості, користуватися зручно. Спочатку треба трохи призвичаїтися правильно вставляти й діставати, але це справа практики.

Достоинства:
    Зручні, прості у догляді, ціна
    Недостатки:
    Не роблять сніданок зранку
    • Продавец  AKSEL

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

За останній рік користувався різними берушами але ці стали фаворитом. м’які, комфортні та добре зменшують шуми

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Класні беруші, гарно поглинають звук. Замовляла мамі та собі

• Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Мої навушники дають кращий вакум ніж ці "беруші". Зменшують шум зовсім трошки. Краще купіть за ці гроші здорову пачку вати та вставляйте її.

Достоинства:
    Гарний кейс, дизайн
    Недостатки:
    Зовсім безкорисні!
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Брала из-за шумных соседей реально помогают
    Сон стал спокойнее, теперь высыпаюсь

• Павло Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Беру уже не первые беруши, эти реально удобные
    Не выпадают ночью, уши не болят. Хорошо что в комплекте не один размер, аккуратные и комфортны

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Сплю намного лучше с этими берушами
    Мягкие, не давят, даже на боку комфортно. Отлично приглушают шум

• Віталій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Blue

Багато недоліків, але за свою ціну норм.

Достоинства:
    Добра ізоляція, якісний матеріал, зручні, допомагає заснути при храпі, ціна, легко мити
    Недостатки:
    Випадають з вух під час сну, легко загубити(через кейс), були проблеми з засипання на боку, але з часом звикається
    • Продавец  AKSEL

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

чудові, набагато зручніші від звичайних з аптеки. потрібно знайти зручне положення, і шумоподавлення хороше

• Світлана П***

і доповню свій відгук - дуже зручний футляр для зберігання

• Любава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Yellow

Добре ізолюють звук, комфортні та зручно тримаються.

• Антоніна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Yellow

Берушами задоволена. Тепер звикла до них і не можу без них спати. Маю зазначити що беруші не прибирають звук повністю, а тільки приглушують і як виявилось цього досить щоб спокійно собі засинати не відволікаючись на мікрозвуки або храп. Тобто сон покращився, стало легше засинати і при цьому нема відчуття що ти у вакуумі. Це також плюс, бо звук будильника чую і можу вчасно прокинутись.

Хіба що чохол негерметичний і є ризик що беруші можуть вивалитись з чохла, якщо вони десь в сумці чи кишені, тобто є ризик загубити берушу. Про бруд не хвилююсь, бо їх завжди можна помити і це також плюс.

Щодо комфорту то все індивідуально. Звісно перший час варто звикнути до носіння, але після вже стає комфортно з ними спати. На ранок взагалі забуваю про них

Достоинства:
    Приглушення звуків, приємний матеріал, багаторазовість, компактність
    Недостатки:
    Негерметичний і ненадійний чохол
    • Продавец  AKSEL

• Ретиченко К***

Подскажите, гасит ли шум взрывов/сирен?

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

гарні беруші. абсолютної звукоізоляції не буде, але вона і не була потрібна.
    загалом нормально справляються зі своєю функцією.

окремий +, що зручні для вуха. більше кількох годин не використовував, але за цей час відчуття дискомфорту не було. при необхідності буду брати їх і наступного разу.

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Не рятує від дуже гучних звуків, але приглушує. Це і було потрібно.

• Ахмедов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

користуюсь уже дуже багато часу, беруші чудові , виручали багато разів. Швидко відправили та зв'язались швидко

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Blue

Бірюші гарної якості у футлярчику. З вуха не випадають, тримають гарно. Використовувала 2 рази при нічному переїзді в автобусі. Не скажу, що повністю поглинають шум, але різниця є.

Достоинства:
    Гарно тримаються у вусі

• Діана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Blue

Стильні, в них комфортно, майже не відчуваються в ушах. І на цьому переваги закінчились. Взагалі вони не захищають від шуму. Розчарована( Продавець, молодець відправив швидко, але основну функцію нажаль ці беруші не виконують. Не рекомендую!!!

• Єлизавета Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Дуже сподобались ці беруші! Зручно сидять у вухах, не випадають і зовсім не тиснуть якщо спати на боці. Глушать шум реально добре — сусідів, шум з вулиці. Матеріал приємний, м’який, не подразнює шкіру. Прокидаюсь більш відпочившою. Однозначно рекомендую тим, хто чутливо спить або живе в шумному місці!

Достоинства:
    М’які та комфортні, добре ізолюють звук, не випадають, багаторазові, компактний футляр
    • Продавец  AKSEL

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас

• Тарас Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Чудові беруші шум поглинають добре, перевірено гуртожитками КПІ.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Хороші беруші, зручні, шум нейтралізують

• Продавец  AKSEL

Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Сидять м'яко ,не тиснуть. Матеріал якісний, легко миється.

• Продавец  AKSEL

Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Нам дуже цінно, що ви залишилися задоволені

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Ні від чого вони не захищають. Чутно як вибухи так і храп і косять траву за вікном-все чутно в них. НЕ РЕКОМЕНДУЮ

• Артем Б***

Все добре

• Ілля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Blue

хороший вибір за таку ціну

Достоинства:
    Зручність та +вайбік
    Недостатки:
    немає , не існує
    • Продавец  AKSEL

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Придбав дружині, каже що, мого хропіння взагалі не чути в цих бервухах) Ми задоволені

• Диана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Дуже погано заглушають звуки, в них майже все чуть.

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Часто езжу между городами на поезде, испробовал много вариантов, эти оказались самымы удобными и практичными

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL. Цвет: Pink

Стильний дизайн, кейс зручний в використанні, ніяке сміття точно не потрапить в бервуха. Зручно сидять в ушах, майже не помічаю їх