Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Павербанк УМБ 10000 mAh беспроводная магнитная зарядка 15 W Navu павербанк magsafe быстрая зарядка 3.0 PD мини powerbank 15 Вт встроенный кабель внешний портативный аккумулятор PD 22.5W магсейф для телефона айфона iPhone кабель для роутера в комплекте

Оценка пользователей 4.61/5
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  91% позитивних, 3% нейтральних, 6% негативних
    Аналізуючи 32 відгуки покупців про цей павербанк, більшість користувачів залишилися дуже задоволені його роботою, функціональністю і якістю. Основними перевагами виділяють компактність, зручність використання, наявність магнітної зарядки та якісну збірку. Користувачам подобається також швидка зарядка і наявність вбудованих кабелів. Загалом товар отримує позитивні оцінки, проте є окремі зауваження щодо зменшення ємності після декількох циклів заряджання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: USEFUL STORE. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Павербанк своїх функції виконує як треба, дуже зручно користуватися. Гарний та якісний

• Мария А***

Купувала в грудні 2 шт. В цілому непогано, але через місяць екран почав працювати некоректно на обох, реальні відсотки не показує, що досить незручно. Просто заряджаю на ніч, навмання. Так, як почалися блекаути про повернення чи обмін питання не підіймала, на жаль...

Достоинства:
    Заряджає
    Недостатки:
    Некоректно працює екран з відсотками заряду
  • Сергій М***

Все відповідає заявленим характеристикам

• Людмила П***

Я задоволена павербанком, через магніт навіть швидше заряджає ніж через мій кабель. Рекомендую

• Арина

За два місяці перестав працювати

Достоинства:
    Перші два місяці все було чудово
    • Продавец  USEFUL STORE

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам щиро прикро, що павербанк вийшов з ладу. Подібна ситуація може виникати з різних причин: повне розрядження пристрою (або тривалий час без підзарядки), механічний вплив (навіть незначне падіння або пошкодження)
      Звертаємо увагу, що гарантійний термін на товар вже завершився, тому, на жаль, немає можливості провести гарантійне обслуговування.
      Рекомендуємо спробувати використати інший кабель або адаптер живлення та залишити пристрій на зарядці на деякий час ( 2-3 години, навіть якщо павербанк не подає ознак життя) — у деяких випадках це допомагає відновити його роботу.
      Дякуємо за розуміння та Ваш відгук!

• Юлія Р***

Отлично, все работает.

• Віталій

Непоганий павер, брав перед цим інший, той швидко перестав заряджати.
    Поки не підводив, дякую за гарний сервіс і швидку доставку

• Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо за вашу оцінку товару і сервісу. Нам приємно, що покупка виправдала ваші очікування!

• Максим Д***

В мене iPhone, заряджає повних дві зарядки, на Android Xiaomi заряджає на 1 зарядку і лишається 20-30% на павері. Під час зарядки раджу вимикати геолокацію, Bluetooth і все що може тягнути енергію.

Достоинства:
    Зручний, ми задоволені
    Недостатки:
    Хотілося б щоб на Андроїд теж вистачало на 2 зарядки
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо вам за ваш розгорнутий відгук, нам приємно, що залишилися задоволені товаром придбаним в нашому магазині. Приємного користування й надалі!

• Катерина Д***

Товар не вартий таких грошей. Гріється жахливо. Вистачає з натяжкою підзарядити телефон і то не з 0. Заявленої потужності не має

Достоинства:
    Недостатки:
    Гріється, вистачає не на довго
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що павербанк не виправдав очікувань.
      Нагрів під час заряджання можливий, але “жахливий нагрів” — не норма, так само як і ситуація, коли вистачає лише на одну неповну підзарядку. Це може свідчити про несправність конкретного екземпляра, невідповідний кабель/адаптер або особливості заряджання вашого телефону.
      Щоб швидко вирішити питання, напишіть, будь ласка, в повідомлення:
      модель телефону,
      яким кабелем і зарядним блоком користувались, якщо крім вбудованого.
      чи заряджаєте “телефон + павербанк” одночасно.
      Можливо були механічні удари павербанку, наприклад через падіння.
      Також якщо ви заряджаєте через магнітну зарядку magsafe, то в такому разі втрати будуть більші.
      Ми перевіримо ситуацію і запропонуємо найзручніше рішення: обмін / повернення / сервісну перевірку. Нам важливо, щоб ви залишились задоволені покупкою.

• Оксана М***

Класний павербанк, користуюся постійно. Сподіваюся, що вистачить надовго.

Достоинства:
    Швидко відправили
    • Продавец  USEFUL STORE

Супер, ми задоволені за якість нашого товару, сподіваємося, що буде працювати надійно!

• Дмитрий С***

Виконує свою роботу добре,рекомендую.

• Продавец  USEFUL STORE

Для нас важливо, щоб в потрібний час павербанк не підводив. Дякуємо вам за позитивну оцінку)

• Олександр П***

Повер банк дуже зручний - маленький, сам швидко заряджається і швидко заряджає як від провода так і від MagSafe.
    Окрема вдячність продавцю за те що безкоштовно замінили перший повербанк. Перший такий повербанк пропрацював місяць і через місяць перестав заряджати через MagSafe не показував % заряду, так продавець через місяць користування погодився поміняти на новий працючий. Я відправив, непрацюючий, його перевірили і відправили інший. І зараз цей працює вже не один місяць без нарікань! Дякую продавцю!

Достоинства:
    Маленький і зручний, MagSafe працює чудово, швидко заряджається і швидко заряджає, вбудовані провода.
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо вам за відгук, користуйтеся з задоволенням. Нехай працює надійно не один рік)

• Володимир

Придбав для iPhone, магнітна зарядка працює класно і дуже зручно.

• Ахмедов В***

Замовив на подарунок, все супер

• вадим х***

Мабуть попався бракований йде саморозряд,за нічь до 0 буду повертати назад

Достоинства:
    Задум непоганий
    Недостатки:
    Попався бракований
    • Продавец  USEFUL STORE

Добрий день, шкода, але швидше за все заводський дефект. Ми замінимо вам на інший)

• Олександр О***

Швидкий та зручний. Добре працює.

• Татьяна Р***

Задоволена товаром. Користуюсь щодня вже більше 3 місяців. Замовлятиму ще на подарунок.
    Дякую за відмінний сервіс.

• Олег К***
    Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Перестав працювати по другому використанні.
    • Продавец  USEFUL STORE

Вітаємо, нам дуже прикро, що павербанк виявився несправний. Можливо це заводський брак, тож замінимо на інший. Ми перепрошуємо за незручності, що витрачаєте свій час і сподіваємося, що з наступним все буде гаразд і надійно працюватиме. Гарного вам вечора.

• Ксенія К***

Доволі непоганий павербанк,заряджає швидко

• Денис Г***

Здається, доволі непоганий павербанк. Компактний, зручний.

Достоинства:
    - Відправили блискавично.
    - Компактний.
    - Зручний.
    - Ціна.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  USEFUL STORE

Щиро дякуємо за ваш відгук. Нехай працює відмінно. Гарного вам вечора)

• Вероника Е***

Заряджаю 2 телефони одночасно, вбудовані кабелі – це дуже зручно. Хоч на MagSafe тримається трохи неідеально, проте в цілому акумулятор справляється добре.

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    не виявлено
  • Андрей Л***

Отлично

• Валерія В***

Удобный павер мне нравится ,спасибо ))))

• Біла М***

Користуюся вже більше місяця, заряджає добре. Задоволена товаром.

• Діана К***

В роботі зручний та приємний. Займає мало місця.

• Тарасюк В***

Спочатку все було ок

Але нажаль через ~ 5-6 зарядок ємність впала на 50%
    Розумію що гроші не великі ,але не відповідає дійсності .
    Не можу рекомендувати цей товар

• Продавец  USEFUL STORE

Нам прикро, що пристрій перестав коректно тримати заряд, це напевно заводський дефект. Даний павербанк не має так працювати. Ми прагнемо, щоб наші покупці лишалися задоволені своєю покупкою, тож зв'яжемося з вами для вирішення питання найближчим часом.

• Валерій Д***

Все Ок

• Олександр К***

Задоволений покупкою на всі 100!! Дякую за швидку доставку!

Достоинства:
    Чудово тримає заряд
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ксения К***

Гарний павербанк за свої гроші, усі наші задоволені

Достоинства:
    Все відповідає опису
  • Віталік Т***

Дякую за гарний товар та сервіс. Все влаштовує, такий павер замовлятиму ще.

Достоинства:
    Все люкс. такий павербанк замовлятиму ще.
  • Наталі Б***

Павербанком задоволена. На свої кошти супер. Дуже зручна магнітна зарядка, матеріал корпуса мовби трішки прорезинено, не вислизає з рук.

• Ганна М***

Покупкою задоволена, працює добре.

• Продавец  USEFUL STORE

Дякуємо вам за оцінку товару та відгук!

• Людмила К***

Швидко отримала, працює добре. Якість сподобалась, корпус приємний матовий. Заряджали одночасно 2 телефони.

Достоинства:
    Якість

Дякуємо за відгук!

• Данил Б***

Павер невеликий, компактний, легкий. Ношу постійно зараз з собою. Користуюся ним часто, дуже зручно з вбудованими кабелями. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Все дуже гарно та якісно
  • Денис Л***

Дякую. Все, як зазначено.

• Ольга У***

Дякую за чудовий сервіс, повністю задоволена покупкою, зараз дуже потрібна річ