Отзывы покупателей о Мячики для стирки от шерсти кошачьей животных гипоаллергенные шарики для сбора волос ворса стирки белья одежды стиральной машины против пыли катышек с мячиками мягкие универсальные безопасные многоразовые маленькие бесшумные 3 шт Hechpro АН03WSH

Оценка пользователей 4.25/5
  • Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

На жаль, не працюють. Збирають пару катишок і три шерстини. А так, одяг як був весь в шерсті, так і залишається

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працюють
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо, Олено!

Шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань.

Дані м’ячики призначені для збору шерсті, волосся, ворсу та дрібних волокон під час прання. Водночас результат їх використання може суттєво відрізнятися залежно від умов прання.

Ефективність залежить від типу тканини, кількості шерсті на одязі, завантаження барабана, обраного режиму прання та матеріалу самих речей. Наприклад, на гладких тканинах шерсть відділяється значно легше, тоді як на флісі, велюрі, трикотажі та інших ворсистих матеріалах вона міцніше утримується волокнами. Також при щільному завантаженні барабана м’ячики мають менше простору для вільного переміщення, що може знижувати ефективність їх роботи.

Важливо враховувати, що м’ячики не є повною заміною роликам або щіткам для очищення одягу від шерсті, а працюють як допоміжний засіб під час прання, допомагаючи зменшити кількість шерсті, ворсу та дрібного сміття на речах.

• Костянтин Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Не идеально, но как-то разбирают. Если у вас стиралка на 7л. То вероятно вам таких надо штук 20 как будто. Но при стирке с вещами к которым шерсть не липнет эффект очень слабый, но всё равно есть.

Фото до, после на примере подушки для кота. Черные не работают вообще.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за відгук і зворотний зв’язок — для нас це важливо.

Хочемо уточнити, що в нашому асортименті в продажу є лише помаранчеві та сині кульки. Чорних кульок у нас немає, тому, можливо, чорні Ви замовляли в іншому магазині, а відгук випадково залишили нам.

Щодо ефекту: результат справді може залежати від кількості шерсті, типу тканини, завантаження пральної машини та кількості кульок під час прання. Нам шкода, що товар не повністю виправдав Ваші очікування, але дякуємо, що поділилися досвідом.

Дякуємо за Ваше повторне замовлення!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Реально працюють. Гарно прибрає шерсть під час прання

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вдячні за Ваш відгук! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок!

• наталія

даремно втрачені гроші

Достоинства:
    Недостатки:
    не виконує зазначені функції
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня.

Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що дані м’ячики призначені насамперед для збору шерсті, волосся та ворсу під час прання. Під час обертання барабана пральної машини вони притягують до своєї поверхні шерсть тварин, нитки, ворсинки та інше дрібне сміття з тканини, щоб воно не залишалося на одязі після прання.

Важливо розуміти, що вони працюють як допоміжний аксесуар і найбільш ефективні при пранні речей, на яких є шерсть або ворс. При звичайному пранні без шерсті їх дія може бути менш помітною.

Якщо у Вас залишаться питання щодо використання — напишіть нам, будь ласка, у приватні повідомлення, спробуємо допомогти розібратися.

• Дар'я Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Гарно збирає шерсть тварин під час прання, рекомендую

Достоинства:
    Справляється зі своєю задачею
  • Руслана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Приємні адміністратори та обслуговування. Але сам товар купила даремно. Ніякої користі. Просто мила губка для миття посуду із пластиковою серединкою. Нічого не збирає геть.

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо Вам за відгук і за теплі слова щодо обслуговування — нам це дуже приємно.

Нам шкода, що м’ячики для прання не виправдали Ваших очікувань. Хочемо звернути увагу, що вони призначені саме для збирання шерсті та можуть бути менш ефективними для інших типів забруднень або ворсу. Ефективність також залежить від типу тканини та режиму прання.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Це самі найкращі м'ячики для збору шерсті під час прання. Покупала різні, ці найефективніші.

Достоинства:
    Добре збирають шерсть
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Раді, що Вам сподобався товар. Дякуємо за відгук!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дякую. Дуже зручні шарики. Гарно прибирають залишки ворсу.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вдячні Вам за відгук і високу оцінку товару!

• Дарія

Все ок

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро вдячні Вам за зворотний зв’язок!

• вадим х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

пришло не то что в описаннии и на фото

Недостатки:
    пришло не то что в описании и на фото
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня!

Нам прикро, що у Вас склалося таке враження щодо замовлення.

Щоб детально розібратися в ситуації, наш менеджер зв’яжеться з Вами найближчим часом для уточнення інформації.

• Тетяна К***

даже заловолена

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже задоволена, буду ще замовляти.

Достоинства:
    Чудово збирають шерсть під час прання.
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже гарно проконсультували і товар супер

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Отлично собирают щерсть и даже волосы

• Артур Б***

Піде.

• София Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

корисна річ, якщо є тварини дома

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

хороші м'ячики, збирають волосся і шерсть з футболок

Достоинства:
    Прості та ефективні