- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Відлякувач працє, спробував на собаці друга, все ок. Але надіюся часто він мені не знадобиться)
- Валентин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Колись йшов гулять, і раптом на мене кидаються два вівчарки, думав капець, але включив цей отпугиватель, і вони відразу отлипли і відступили, просто не витримали звук той ультразвуковий. Плюс фонарик яскравий, аж світло по ночах добре.
- Станіслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Пристрій реально працює і захищає під час прогулянок.
- Никита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
В мене собак не відлякує. Дивно, бо багато гарних відгуків. Може, мені собаки не правильні траплялися. Я б не радив цей пристрій.
- Достоинства:
- Ліхтарик
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Собак одурманит отлично, а фонарик пригодится всегда.
- Денис Я***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Працює, відлякує. Загалом враження позитивні. Хотілося б щоб відлякувач і фонарик був з однієї сторони.
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Пристрій реально робить свою справу, ультразвук добре відлякує навіть більших псів, а фонарик додає зручності вночі. Рекомендую для прогулянок без зайвих стресів!
- Альберт Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Простий у використанні і реально допомагає від собак.
- Назар З***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
В руці лежить зручно. Тестував тільки пару разів, працює, тікають.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купував для себе і дитини. Все працює. Реакція різна у всіх собак, головне що за ноги не кусаю. Направляйте врямо на собачі вуха.
- Инна О***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Корисна штука, різні собаки звісно по різному реагують, але більшість просто тікають, є сидять і гавкають але не підходять, хоча до цього прям за ноги хотіли куснуть.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Загалом норм, товар чітко робить свою справу. Інструкція українською допомогла розібратися (завантажив з розетки під описом)
- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Використовуємо цей відлякувач під час прогулянок у парку, де іноді зустрічаються агресивні собаки. Пристрій легкий і зручний у використанні, акумулятор тримає заряд довго, що дуже зручно під час тривалих переходів. Ліхтарик і звуковий сигнал додають безпеки в темний час доби.
- Жанна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Відлякує собак добре. Це вже не перший мій відлякувач, тому є з чим порівнювати. Можна купувати.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купували для дитини, на домашню собаку не працює, може через те що вона нас любить, дворові розбігаються.
- Соломія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Пристрій реально помагає відлякати собак, ліхтарик тоже зручний. Батарея тримає довго.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Мы взяли этот отлякуш, чтоб не париться с собаками на улице – и реально помогает! Как только пес начинает лезть, включаем ультразвук – и он сразу отходит. Лампочка яркая, в темноте прям выручает. Аккумулятор держит долго. Очень выручает в районах, где много бездомных псов.
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Користуюсь цим відлякувачем, коли гуляю в парку або бігаю рано вранці, бо там інколи підходять агресивні собаки. Пристрій легкий. Звуковий сигнал і ультразвук реально відлякують, тож почуваюсь безпечніше. Головне направляти на вуха собаки і щоб вона була не зовсім далеко.
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Придбала майже місяць тому два таких "відпугувача". Для себе і своєї дитини. Бо в місті дуже багато безпритульних собак. Окрім фонарика нічого не працює. На звук, який повинен відлякувати тварину, навпаки визиває агресію. Біжать і коли натискаю кнопку відлякування. Дивна реакція тварин , я дуже розтроїна, бо тепер не можу користуватися, як захист. Навпаки працює, як провокатор агресії. Ціна не дешева, розраховувала на якість пристрою за рахунок ціни.
- Достоинства:
- Хороший фонарик і дизайн
- Недостатки:
- Визиває агресію тварин, замість того щоб відлякувати.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: STG srote
схоже що прилад не працює як треба, собаки замість того щоб тікати, навпаки починають нервувати і можуть навіть кинутись на джерело (володаря "відлякувача"). можна використовувати як ліхтарик але за такі гроші краще нормального ліхтарика взяти.
претензій до магазину немає, повернули гроші без проблем- Достоинства:
- швидко доставили, швидко повернули гроші
- Недостатки:
- не відлякує собак
- Продавец STG srote
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо про ваш негативний досвід використання відлякувача. Проте, після отримання вашого відлякувача було встановлено, що він викростовувався саме в режимі тренування (дресирування). За такого використання відлякувач у деяких бродячих собак дісйно може викликати агресію чи привертати увагу, оскільки в такому режимі ультразвук не створює так званого бар'єру, адже видається разово. На жаль ви повернули товар на точку видачі Розетка і не набирали нас за номером телефоону, вказаному у гарантійному талоні, для отримання від нас додаткових консультацій та виправлення вашого негативного досвіду. Відтак, у випадку виникнення будь-яких питань щодо роботи пристрою - рекомендуємо звязуватися саме з продавцем у чатах Розетки чи за номером телефону, вказаному у гарантийному талоні. Будемо раді допомогти!
- Людмила С***
Ультразвуковий відлякував, також і електрошокер реагують по-різному на собак, можуть навпаки кинутися до вас. Це не тому, що не працює, в така реакція у собак різна.
Нажаль це факт.
- ОЛЕКСАНДР Н***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Пристрій працює доволі не погано . Але є нюанс, коли в сумці лежить ненароком вмикається ліхтарик, і висажує акумуятор.
- Гончар О***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Дуже довго сумнівався , яку оцінку ставити. На вигляд і дотик все виглядає гарно і міцно зібрано. Є посилання на українську інструкцію. Є ліхтарик, що в наш час дуже стає в нагоді.
Але з приводу відлякування собак є питання ( Можливо питання не до цього конкретного виробу , а взагалі до такого типу пристроїв). Він явно не діє на 100% відсотків собак. Тестував декілька днів. Десь в 70% собаки схоплювалися і відбігали. Але були випадки, коли вони взагалі не реагували. Так в інструкії вказуєтья, що собаки мають бути віком від 6 місяців до 8 років і не мати проблем зі слухом. Було б непогано, якщо б інформацію про такі обмеження вказували в опису товару. Знайомі велосепидисти казали, що такі обмеження властиві усім пристроям такого типу.- Людмила С***
Нажаль це факт.
- Ілона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Придбала відлякувач для захисту від бродячих собак,пристрій себе оправдав на всі 100%,зніму відео як діє пристрій та поділюся додатковим відгуком
- Достоинства:
- Мені сподобався,працює,виконує свою функцію,рекомендую
- Недостатки:
- Ще не виявила...
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
З двух пристроїв,один прийшов не працюючим,фонарік працює,а остальні функції не працюють,буду робити обмін...
- Недостатки:
- З двух замовлених пристроїв,один не працює...
- Павло
Можливо ви не розібрались як правильно користуватись пристроєм?? Можливо ви натискали кнопку та відразу відпускали,тому що кнопку потрібно зажать і не відпускати...
- Ярослав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Акумулятор тримає заряд довго, що дуже зручно. Чудова якість збірки, лежить в руці міцно. Тепер почуваюся впевненіше.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Комбінація ультразвуку та дуже гучного звукового сигналу (сирена) дає можливість вибору. Ліхтарик яскравий, може служити і як звичайний ліхтарик.
- Віктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купив цей відлякувач через страх перед безпритульними собаками в районі. Пристрій компактний, зручно лежить в руці.
- В'ячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купував для вечірніх пробіжок по парку, де часто бігають бездомні собаки. Прилад працює відмінно! Ультразвук дійсно зупиняє тварин на відстані
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купив цей відлякувач для прогулянок у парку, де часто бігають безприв'язні собаки. Пристрій дуже потужний! Комбінація ультразвуку та різкого звукового сигналу чітко працює — собаки зупиняються і не наближаються.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Відлякувач хороший, працює
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Купував для дружини, яка боїться собак. Тепер гуляє спокійніше. Прилад легкий, зручно лежить в руці.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Хороший відлякувач, працює справно
- Станіслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Дійсно працює, тепер не страшно ходити повз зграї вуличних собак
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Хороший выдлякувач, добре справляється ізсобаками з вулиці, рекомендую!
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Гарний вiдлякувач. Все супер, дякую!
- Достоинства:
- вартiсть та якiсть
- Недостатки:
- не виявила
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote
Працює відмінно, вже встигли протестувати) Компактний і зручний)