Отзывы покупателей о Термокружка для кофе чая термос Kayfovo с надписью Starbucks из нержавеющей стали термостакан туристическая чашка с крышкой White tm67s

Оценка пользователей 4.71/5
  • Єгор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Тримає тепло добре, виглядає стильно.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Супер термокухоль! Кава тримає тепло 3 години, не протікає.

• Леонід Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Тримає тепло довго, не протікає. Нержавіюча сталь якісна.

Достоинства:
    Дизайн стильний
    • Продавец  Lemeshop

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Серый

Брала на подарунок, нарікань нема

• Марина Б***

Хороший термос

• Дарина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Все супер, комунікація з продавцем відмінна :)

• Тетяна Ш***

Зручна та функціональна

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Гарний дизайн, тримає тепло. Для використання в місті - чудовий варіант

Достоинства:
    Вигляд, тримає тепло

• Анжела
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Чашка якісна, не проливається, тримає тепло. Виглядає дуже гарно
    Швидко зʼявились подряпини ззовні, стирається зовнішнє покриття. Але на використання це не впливає

• Олексій П***

Гарна якість.

• Дарина П***

Товаром повністю задоволена

Достоинства:
    Приємний продавець, відносно швидка доставка

• Олена Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Хороший кухоль, гарно тримає тепло, швидка доставка

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Купувала на подарунок подрузі. Дуже гарна чашка.

Достоинства:
    Гарна, стильна

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Хороший кухоль. Гарний, плотно закривається, не протікає та дуже красивий

• Кристина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Через тиждень використання кришка перестала триматись і постійно відпадає

Достоинства:
    Гарно тримає температуру
    Недостатки:
    Кришка не тримається
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами - ми допоможемо вирішити це питання.

• Таїс

Викинула після 3 використань, бо:
    - перестала нормально закриватись
    - пити незручно, мити незручно
    - через пропорції дуже нестійка, в підстаканнику в машині навіть не фіксується попри силіконові обмежувачі і два розміри фіксатора...

Достоинства:
    Здалась гарною і зручною, прикольний дизайн
    Недостатки:
    Незручна і швидко перестала закриватись, суцільне розчарування
    • Продавец  Lemeshop

ВІтаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, можливо Вам трапився пересорт, в подальшому такого бути не має.

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Вообще не соответствует фото, прислали другой товар

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Вам надіслали не той товар - зверніться до нас в особисті для вирішення питання.

• Кристина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Прийшла термокружка не така як на фото…
    Це великий недолік.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Нам прикро, що товар не повністю відповідав вашим очікуванням, напишіть нам в особисті або зателефонуйте до нашого сервісного центру для вирішення питання.

• Наталья О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Серый

Товар прийшов в розірваному та мʼятому пакуванні, взагалі не придатний для подарунку, на прохання продавця змінити пакування, вони запропонували таке ж саме пакування, що не має товарного вигляду. Не рекомендую продавця для придбання товарів

• Продавец  Lemeshop

Доброго дня! Нам щиро прикро, що замовлення прийшло в пошкодженому пакуванні. Ми завжди пакуємо товари належним чином, але, на жаль, під час доставки можуть траплятися пошкодження, які не залежать від нас. Дякуємо за зворотний зв’язок — це допоможе нам покращити сервіс.

• Іван М***

Вчора замовив, сьогодні отримав

Термочашка мені подобається, шукав як раз від старбакс, можливо і «оригінал»

Зранку залив каву, трималась гарячою мін 3 години, як раз поки їхав на роботу пив.
    Мені здається термочашка може тримати довше, якщо захочеться її використовувати як термос.

Якість виконання добре. Не протікає. Силіконова прокладка міцно притискається.
    Зверніть увагу на розміри, подивіться чи вас влаштує її висота. В руці тримається добре за рахунок вигинів на її зовнішній частині.

Пити з неї начебто зручно, але буває ніс торкається до клапану це вже коли напою залишилось мало

Продавець відправив швидко, є чек, інструкція, оригінальна коробка.

Достоинства:
    якість виконання та тривало тримає тепло
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Стильная кружка, держит температуру, хороший объем

• Евгений Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Добре тримає температуру – кава залишається гарячою кілька годин, а холодні напої – прохолодними.

Достоинства:
    Матеріал якісний (нержавіюча сталь), кришка щільна
    • Продавец  Lemeshop

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Серый

Термокухоль для кави чаю термос Starbucks термочашка з нержавіючої сталі термостакан туристична чашка з кришкою Kayfovo Dark Gray tm67s

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Белый

Кружка топ, брал с собой в поездку, очень понравилась)

• Иван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Подарував сестрі на подарунок, відмінно тримає температуру)

Достоинства:
    стильно виглядає
    • Продавец  Lemeshop

• Константин Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Спасибі, чашка чудова. Подарував сестрі, вона у захваті!

• Данил Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Шикарна термочашка, зручна і гарна.

• Христина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Термокухоль класний, відповідає опису! Рекомендую!

• Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Серый

Дуже задоволена покупкою. Чашка якісна!

• Ріната М***

Крутий товар! Спасибі.

• Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Компактна, легко поміщається в підстаканник в авто, беру з собою щодня)

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Черный

Якість товару відмінна! Температуру (як гарячих, так й холодних напоїв) тримає добре!

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Фиолетовый

Хороша кружка, не протікає, відмінно зберігає тепло напоїв!

• Вероніка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Серый

Зручна та якісна термочашка. Кожного ранку готую собі каву на роботу, вона залишається гарячою аж до обіду!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Белый

Купила на подарунок. Чашка чудово, виглядає супер, якість чудова!

• Христина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Объем: 473 мл. Цвет: Розовый

Виглядає супер, по якості нарікань немає.

Достоинства:
    хороший термос
    • Продавец  Lemeshop