Отзывы покупателей о Машина на радиоуправлении для детей джип на радиоуправлении игрушка детская машинки на пульте управления аккумуляторная с подсветкой камерой пультом
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Брали як подарунок, але в результаті гралися всією сім’єю Машинка досить швидка, колеса великі, по підлозі та на вулиці їде добре. Сподобалось, що є камера і можна дивитися, куди вона їде. Заряду вистачає на нормальну гру, а заряджається досить швидко. Дитина задоволена.
- Продавец TanSill
Анна, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Орися Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Машинка сподобалась, виглядає дуже круто і вживу навіть цікавіша, ніж на фото. Їде швидко, нормально проходить по траві та нерівній дорозі. Керування зрозуміле, розібралися практично одразу. Камера теж прикольна, дитині особливо сподобалось дивитися через телефон. За свої гроші хороший варіант.
- Продавец TanSill
Орися, вітаємо! Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Досить непогана машинка. Камера хороша. Все підключили, все працює. До пульта треба батерейки, для машинки є зарядне.
- Недостатки:
- Часто втрачається звʼязок з телефоном. Камера почала підвисати. З самого початку такого не було.
- Ганна Г***
І ще звʼязок з пультом теж втрачається, потрібно перезапускати машинку і пульт, тоді знову все працює. Дитину це, звісно, дратує
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Замовляла машину дитині на день народження,і були дуже розчаровані,тому що машина прийшла не зовсім в робочому стані.Вона не реагувала ні на пульту,ні по програмі на повороти вліво і вправо.Звонила менеджеру для вирішення питання не один раз на що мені відповіли, чекайте ми вам передзвонимо....Пройшов тиждень і ніхто не передзвонив і трубку вже не брали....Дуже образливо за таке відношення до клієнтів...
- Продавец TanSill
Доброго дня, Євгенія. Вибачте за довге очікування. Ваше питання вже вирішується та наш менеджер вже зв'язується з вами.
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Купували машинку на подарунок дитині. Дитина в захваті
- Достоинства:
- Все супер
Олексій, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Користується дитя уже тиждень, дуже рада цій машинці, вона виконана досить непогано, камера працює, адаптивне приіложеніє, швидко їздить і по ковроліну і по асфальту и по низькій траві.. Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудова машинка за низьку ціну
- Недостатки:
- Швидко сідає батарейка
- Продавец TanSill
Добрий день, Ольга) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Машинка агонь! Всё замечательно!
Андрій, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Янцов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Машинка красива,перевірити не маю змоги на жаль.
Дуже сподобалась служба турботи, сервіс відчувається.- Продавец TanSill
Добрий день, Дмитро) Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Обов’язково завітайте ще
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Супер машина
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Про машинку одна брехня!
- Продавец TanSill
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Нам шкода, що ви отримали такий досвід. Ми зробимо все можливе, щоб це більше ніколи не повторилось!
Гарного вам дня
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Гарний товар
- Достоинства:
- Камера гарна
- Недостатки:
- Батарєю трішки биільшє
- Продавец TanSill
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що машинка вам сподобалась і камера виправдала очікування. Ваше зауваження щодо батареї обов’язково врахуємо — працюємо над покращенням. Бажаємо приємних вражень від гри!
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Черный
Купувала чоловіку на день народження, він був щасливий, а наші коти не дуже :)
- Достоинства:
- Є свій застосунок, де можна управляти машинкою та записувати відео
- Недостатки:
- Маленький заряд батареї, приходиться часто заряджати, вистачає десь на пів години
- Продавец TanSill
Катерино, дякуємо за відгук! Раді, що подарунок сподобався. Гарного користування і яскравих вражень!
- Denys M***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Не даремно її чекали, все відповідає опису і картинці. Швидка, маневрова, гарна камера.
- Достоинства:
- Маневрова, швидка, прикольна
- Недостатки:
- Трохи слабеньке світло від фар
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук і чесну оцінку! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та відзначили її переваги.
Нехай ваша машинка тішить вас ще довго!
Будемо раді бачити вас знову!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Я хотів купити іншу машинку але вийшло що її продали і темпер ця машинка може стати дуже гарним шпигуном. Її майже не чутний звук мотору і її все прохідність окрім великої травм
- Достоинства:
- Машинка дуже класно керується і гарний інтер'єр машинки
- Недостатки:
- Коли я хочу включити камеру у машинці то в мене не виходить включить камеру а виходить коли акумулятор сідає у машинці
- Продавец TanSill
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук і цікаве порівняння зі шпигуном!
Раді, що вам сподобалась керованість та інтер’єр машинки!
Щодо камери — спробуйте повністю зарядити акумулятор перед вмиканням камери.
Гарного керування і яскравих заїздів!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Цей джип не просто іграшка, а справжній гаджет. Купили для сина, але граємось разом, мені теж цікаво. Камера передає відео чітко, особливо цікаво запускати її у дворі знімає все як GoPro. Колеса не буксують навіть на траві чи піску. Підсвітка додає ефектності, особливо у темряві. Додаток працює стабільно, керувати з телефону зручно. Ідеальний подарунок.
Вітаємо!
Вау, дякуємо за такий детальний і захоплений відгук!
Дуже приємно чути, що джип став не просто іграшкою, а справжнім гаджетом для спільних пригод з сином!
Нехай дарує ще багато яскравих моментів і драйву! - Федір К***
Не знаю де ви там знайшли якість гоупро. Якість камери 0,3мп
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Дякуємо, машинка супер, особливо сподобалась камера, все видно в реальному часі
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук! Раді, що машинка справді вас потішила, а камера додала ще більше вражень від гри. Бажаємо яскравих моментів та драйвових заїздів!
- Жанна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Все точно с характеристиками, машинка достаточно быстрая. Хорошо передвигается. Очень много интересных функций особенно впечатляет камера и съемка. Удобно, что есть пульт.
Вітаємо!
Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Раді, що машинка вам сподобалась і ви оцінили всі її функції, особливо камеру та пульт управління. Бажаємо комфортного і приємного користування! Якщо потрібна допомога — звертайтесь, завжди раді допомогти!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Чудово їздить по піску, пробували на пляжі, то дійсно класно ганяє.
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що машинка так класно справляється з піском і подарувала гарні враження на пляжі. Бажаємо ще багато веселих моментів із нею! Якщо знадобиться допомога — звертайтеся.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Белый
Очень классная камера, снимает чётко, как настоящий дрон!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобалася камера і якість зйомки. Бажаємо вам цікавих кадрів та приємного користування!