Отзывы покупателей о Фотоаппарат Canon EOS RP Body black (3380C002)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)

Чудова річ, за свої гроші!! Рекомендую

Достоинства:
    Ціна/ якість
    Недостатки:
    Поки нема
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub

Самим фотоапаратом поки задоволена. Придбала у вересні, користувалась періодично, але не надто активно. Швидкий, точний, легкий. Не звертала увагу на те, чи заряджається акумулятор до кінця, поки в один момент він неочікувано не розрядився під час зйомки, запасний акум поки не купляла. І от тоді побачила, що навіть після повної зарядки до зеленого індикатора ставиш акумулятор у фотоапарат - він вже показує тільки половину заряду. Може він довго лежав на складі, чи я навіть не знаю… В налаштуваннях хоча стоїть, що максимальна ефективність перезаряджання, але це тільки після зарядки, зверніть увагу, там половина її тільки. Чи можна це вирішити?

Достоинства:
    Швидкість, легкість, інтуїтивно зрозуміло все
    Недостатки:
    Акумулятор
  • Інна К***

Клас,супер ,доставили до хати

Достоинства:
    Рекомендую
  • Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub

Не выпускаю из рук ,разбираюсь

Достоинства:
    Все новое без царапин
    Недостатки:
    Не нашел
  • Інна К***

Мені все подобається

Достоинства:
    Все зрозуміло
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Наталія Л***

Чудова камера. Користуюсь разом з обʼєктивом 50 mm. Прикро, що в комплекті немає оригінального кабеля для передачі файлів.

Достоинства:
    Хороша якість фото
    Недостатки:
    Відсутність кабеля в комплекті
  • Ірина П***

Класна камера

• Назарій П***

За місяць користування зауважень немає

• Анастасія

Дякую, все супер
    Швидка відправка
    Купляла по супер акції, тому дуже задоволена

• Олександр

Після 100 фотографій зависла і перестала вмикатись трапилось це під час перегляду фотографій ніяк не реагує акум заряджаний повністю камера просто померла буду везти назад в РОЗЕТКУ дуже засмучені такі бабки і з моменту покупки лише 2 тижі

Достоинства:
    Кармера чудова
    Недостатки:
    зламалась
      Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам контактну інформацію найближчих до вас сервісних центрів, де вам зможуть швидко допомогти із вирішенням даного питання.

• Олександр

РОЗЕТКА дякую за те що аж через 15 днів ви занесли його у СЦ ви мабуть пішки його з Вінниці несли.

• Ірина К***

Як вирішилось ваше питання?

• Victoria P***
    Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 50mm f/1.8 STM

Хотілося б зв'язатися з постачальником щодо карти пам'яті

Недостатки:
    У комплекті немає карти пам'яті, хоча в описі заявлено, що вона додається.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Карта пам'яті до комплекту постачання не входить. З більш детальною інформацією можна ознайомитись у розділах «Характеристики» та «Опис».