- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.. Вес/Объем: 75 мл
Чудовий засіб. Врятував складну ситуацію з дорогезними кросами Lova з замші.
По довжині -- мій 42 розмір, більше точно не треба. А вширину почали терти мізинця, коли став багато ходити. Я уже був у відчаї. Але ж таки спробував обробити і простір для мізинця з'явився. Обробляв зсередини і ззовні. У шкарпетку закладав ватний диск в якості губки і для збільшення об'єму- Достоинства:
- Працює
Дякуємо за ваш відгук
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.. Вес/Объем: 75 мл
Все ок, дійсно працює на шкіряному взутті. Особливо якщо розтягувати його не на ногах, а колодками.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Дорогувати
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.. Вес/Объем: 75 мл
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.. Вес/Объем: 75 мл
Дійсно дієвий, дякую
- Любовь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: t.s.a.g.. Вес/Объем: 75 мл
Гарний розтягувач. Запах легкий, приємний, швидко вивітрюється. Дійсно, як вказано в характеристиках товару - слідів не залишає, взуття не псує. Спробувала на босоніжках (натуральна шкіра, чорні), наносила всередині і ззовні - за годину ефект вже відчутно.
- Достоинства:
- Якість товару, прийнятна ціна, швидка доставка.
Дякуємо за ваш відгук!
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CreamOK 365. Вес/Объем: 75 мл. Цвет: Прозрачный
Реально працює
- Продавец CreamOK 365
Дякую за відгук! Звертайтесь до нас ще!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: TOPxBUT. Цвет: 399 Бесцветный
Розтягнув взуття, працює так, як треба
- Продавец TOPxBUT
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що засіб виправдав очікування та допоміг досягти бажаного результату)
- Ірина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Товар отримала оперативно. Дякую!
- Достоинства:
- Товар виправдав мої очікування: я роспилила засіб на внутрішню поверхню нових туфель, та на всякій випадок, на капронові гольфи, що були одягнуті на мені, вдягла взуття та пішла на роботу, нове взуття вже не спричиняло незручностей
- Ангеліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pinki. Цвет: Прозрачный
Спрей працює, розтягнула пару пар взуття.
- микола л***Отзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Дякую. Товар того вартий.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Допоміг розтягнути взуття по повноті: обробила проблемні зони, одягла декілька пар шкарпеток та просто сиділа дивилась кіно) За годину отримала бажаний ефект. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ефективний засіб.
- Виктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Ну такое щось. Сказати шо розтягнуло-то не сказав би. Але не зіпсувало- і то добре)
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Спочатку сумнівалась в ефективності засобу, але він справді допоміг розносити взуття. Розношувати вдома не було часу, тому розприскувала засіб по проблемних ділянках всередині взуття і виходила по справах. За кілька таких повторів нічого не тисло, назад не стягнулось. Окреме дякую за швидку доставку
- Достоинства:
- Ефективний засіб, взуття не стягується назад, допомагає швидко розносити нове взуття. Швидка доставка
- Карнаухова Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Pinki. Цвет: Прозрачный
Якість спрею хороша. Доставка швидка. Дякую!
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SAVTRA
Растяжка работает. Но не сразу. Не разнашивала дома туфли, а каждый раз брызгала, выходя на улицу. Под следы добавляла в проблемном месте ещё спонжа два. Чтобы не сильно давило, но и растягивало. Не наносите случайно на верх, где кожа - снимется. Только изнутри. Практически без запаха.