Отзывы покупателей о Миючий вертикальний пилосос RoboRock F25 RT

• Леся О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным

Виконує свої функції на відмінно. Я задоволена. Сьогодні вперше прибираю Напазі спостерігаю за його самоочищенням. Насторожена, чи все так , як треба. Голосові підказки зробили українською мовою. Син сказав: "Мамо, ти купила собі просто іграшку." А коли пропилососила та помила поли Робороком, зателефонувала йому та сказала про своє задоволення, то він мені відповів: "Я радий, що тобі сподобалося."
    Я раджу це чудо. Ось посушило валик і пішла зарядка, синій круг, який буде по мірі заряджання світлішати. Поки що все просто. Перший раз використання, мабуть, завжди насторожує. Дякую за цю "цяцьку".

Достоинства:
    Працює тихо. Моя собачка навіть не відреагувала на нього. Добре пилососе, миє. Слідів від води не залишає.
    Недостатки:
    З інструкцією треба ще попрацювати. Є запитання. Але на практиці трохи стає зрозуміліше. Без чоловічої руки, мабуть, не обійтися.
      Представник бренду

Леся, дякуємо!

• сергій в***

Отлично

Достоинства:
    Все ок
  • Поштак В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным

Придбав даний пилосос сьогодні перші враження чудові. Легкий у використанні
    Дуже сподобалось що є помічник Українською мовою. Все супер будемо з жінкою користуватись

Достоинства:
    Українська мова
    Легке користування
    Недостатки:
    Не показує заряд на дисплеї
  • Ерік Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным

Купив на заміну швабрі. Вибирав пилосос який можна нахиляти до підлогита мити під меблями (більшість таких пилососі в не можна нахиляти до підлоги). Дуже зручно що він одночасно пилососить та миє підлогу. Дуже економить час, та і мити їм набагато легше ніж шваброю. Пилосос потужний, води на підлозі залишає мало, підлога висихає хвилини за дві. Дуже зручна самочистка гарячею водою та сушка. Недоліком є відсутність нормального індикатора із зарядом акумулятора. Доволі зручні голосові підказки. Для площ більше 100 метрів раджу брати модель із кращею автономністю.

Достоинства:
    Пилососить та миє одночасно. Можна мити під меблями. Самоочистка гарячою водою та сушка.
    Недостатки:
    Не показує рівень заряду у цифрах.