- Леся О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Виконує свої функції на відмінно. Я задоволена. Сьогодні вперше прибираю Напазі спостерігаю за його самоочищенням. Насторожена, чи все так , як треба. Голосові підказки зробили українською мовою. Син сказав: "Мамо, ти купила собі просто іграшку." А коли пропилососила та помила поли Робороком, зателефонувала йому та сказала про своє задоволення, то він мені відповів: "Я радий, що тобі сподобалося."
Я раджу це чудо. Ось посушило валик і пішла зарядка, синій круг, який буде по мірі заряджання світлішати. Поки що все просто. Перший раз використання, мабуть, завжди насторожує. Дякую за цю "цяцьку".- Достоинства:
- Працює тихо. Моя собачка навіть не відреагувала на нього. Добре пилососе, миє. Слідів від води не залишає.
- Недостатки:
- З інструкцією треба ще попрацювати. Є запитання. Але на практиці трохи стає зрозуміліше. Без чоловічої руки, мабуть, не обійтися.
Представник брендуЛеся, дякуємо!
- сергій в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Отлично
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Поштак В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Придбав даний пилосос сьогодні перші враження чудові. Легкий у використанні
Дуже сподобалось що є помічник Українською мовою. Все супер будемо з жінкою користуватись- Достоинства:
- Українська мова
Легке користування - Недостатки:
- Не показує заряд на дисплеї
- Ерік Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с черным
Купив на заміну швабрі. Вибирав пилосос який можна нахиляти до підлогита мити під меблями (більшість таких пилососі в не можна нахиляти до підлоги). Дуже зручно що він одночасно пилососить та миє підлогу. Дуже економить час, та і мити їм набагато легше ніж шваброю. Пилосос потужний, води на підлозі залишає мало, підлога висихає хвилини за дві. Дуже зручна самочистка гарячею водою та сушка. Недоліком є відсутність нормального індикатора із зарядом акумулятора. Доволі зручні голосові підказки. Для площ більше 100 метрів раджу брати модель із кращею автономністю.
- Достоинства:
- Пилососить та миє одночасно. Можна мити під меблями. Самоочистка гарячою водою та сушка.
- Недостатки:
- Не показує рівень заряду у цифрах.