- Юлия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давала данный препарат собаке при онкологии для обезболивания. Благодаря ему, до последнего дня, собака кушала, гуляла. Побочного действия не было
- Достоинства:
- Хороший знеболювальний ефект
- Недостатки:
- не було
Представник постачальникаДякуємо вам за покупку та залишений відгук!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Ztamarket
Очень приятные цены и быстрая доставка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все очень быстро и качественно.
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший обезболивающий препарат, но пить строго по назначению врача .
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
собака очень активная, при пробежках и прыжках бывает подворачивает лапу. В таком случае Рикарфа - как скорая помощь. Отличный препарат!
- Достоинства:
- отличный препарат, быстрое действие
- Недостатки:
- не обнаружено
- Елена Ж***Продавец: Rozetka
Гарний препарат для тварин.
Вівчарка (8років) почала на задні лапи трохи присідати. Пропили курс- все пройшло.
За необхідності буду замовляти ще.- Ірина Ш***
В якій дозі пили підкажіть? Немає змого до лікаря везти нажаль.
Представник постачальникаДякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!
- Інна К***Продавец: Rozetka
Нажаль, наш пес помер від серцевої недостатності через 3 місяці після прийому ліків. Можливо, це й скоротило йому життя. Рекомендую перевіряти перед прийомом ліків серце і печінку тварини, якщо є відхилення від норми краще не ризикуйте.
- Достоинства:
- Дійсно набряк на суглобі зникає як і больові відчуття
- Недостатки:
- Сильно садить серце, особливо у старих собак. Різко розвивається серцева недостатність і з'являється сердечний кашель
Представник постачальникаВітаємо, Інна! Приносимо свої співчуття вашій втраті. Щоб більш детально розібратися та надати кваліфіковану консультацію щодо дії та наслідків прийому даного препарату будь ласка, дайте відповідь на наступні питання:
Яку дозу препарату ви давали?
Яка була вага тварини?
Який вік та порода тварини?
Чи проводились біохімічні аналізи крові перед прийомом препарату?
Чи робилося єхо серця?
Можливо приймали якісь ще ліки парплельно?
- Юлия Т***Продавец: Rozetka
Имеет хороший обезболивающий эффект, но как и любой НПВС сильно влияет на слизистую желудка и может вызывать кровотечения. Применять только по назначению врача и под прикрытием препаратов- ингибиторов протеиновой помпы.
- Достоинства:
- Действенный препарат
- Недостатки:
- Часто вызывает осложнения на жкт