Отзывы покупателей о Мягкая игрушка сюрприз labubu лабубу детская фигурка 17 см для детей аксессуар для сумки рюкзака

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  позитивний (~83%), нейтральний (~7%), негативний (~10%)
    Більшість покупців позитивно оцінили плюшеву іграшку Лабубу, відзначаючи її приємну на дотик текстуру, гарну якість, швидку доставку та задоволення дітей і дорослих від покупки. Особливо хвалять співвідношення ціни та якості, а також звертають увагу на затишний дизайн. Окремі покупці зіштовхнулись із неякісними екземплярами — невідповідністю кольору, поганим пошиттям чи розчаруванням зовнішнім виглядом. Вцілому, іграшка справила дуже гарне враження на більшість покупців.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Нормальная Лабубуха, ребёнок доволен.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Тамара Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Отримала все вчасно, якісна іграшка та упаковка без пошкоджень. Дякую

• Геннадій Ш***

Отличная игрушка, внучке понравилась

• Уляна Б***

Моїй дитині попалася фіолетова лабуба . Дитина дуже задоволена

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

іграшка як іграшка, дитина побавилася за місяць порвалася і викинули(

• Анна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Якісна іграшка, гарна ціна, шви і гачечок добре прошиті. Ще й ефект сюрпризу навіть для мене)

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  SBT group

• Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Чудова іграшка за свою ціну. М'якенька, симпатична

• Елена Г***

Іграшка повністю відповідає опису

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дякую за чудову іграшку, хоч і не оригінал, але я знала, що я беру)) Дитина полюбила цю іграшку більше, ніж оригінал, бо вона повністю вся мякенька))) Рекомендую!!!

Достоинства:
    Мякенька)))
    Недостатки:
    Не оригінал, але чудова)))
    • Продавец  SBT group

• Тетяна Н***

Товар пришел быстро
    Игрушка Лабубу, качество хорошее. Ребенок доволен.

Достоинства:
    Хорошее качество.

• Олена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Замовила дві, приїхали однакові. Діти задоволені

Достоинства:
    Недостатки:
    Не надійний брилок
    • Продавец  SBT group

• Таїсія Х***

Дитина іграшкою задоволена)

• ЛК

Гарна іграшка

Достоинства:
    Якість, ціна

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Гарна іграшка, доця задоволена, для мене це головне) Також хочу висловити подяку дівчині-менеджеру, яка мені телефонувала, представилась як "менеджер з лабубу", підняла настрій, дякую за творчий підхід)

• Кислицька Л***

Іграшку отримала,дитина задоволена

• Олена

Рекомендуем, ребенок довольный

Достоинства:
    Все супер, качество соответствует, цена доступная
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SBT group

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Жахлива підробка, зовсім не схожа, зубів немає, на лапках теж нічого немає, колір гидкий, упаковка не відповідає фото продавця. Дитина плакала і була надзвичайно розчарована, бо дуже чекала цю іграшку

Достоинства:
    Недостатки:
    Все-упаковка, іграшка, якісь іграшки, розчаровані абсолютно всім
    • Продавец  SBT group

Доброго дня! Дуже шкода, що іграшка не сподобалась дитині. Отримавши від вас фото іграшки та скріни з сайту - яку іграшку ви очікували отримати, було встановлено наступне: 1) ви отримали саме нашу іграшку, саме ту яку замовляли; 2) отримана іграшка не має ознак заводсього браку - вад пошиття, непрошитих швів, плям, тощо. Також окрім фото, в описі товару зазначено, що іграшка повністю м'яка, на мордочці має вишивку, не має елементів з вінілу або пластику. Повернення цієї категорії товару належної якості не передбачено за законодавством - про це вказано в картці товару.

• Сергей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дуже дякую іграшка дуже сподобалась

Достоинства:
    Прикольна

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Іграшка хороша. Дитина задоволена і це головне.

Достоинства:
    Чудова іграшка
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SBT group

• діма Ш***

Все супер)Доця задоволена іграшкою. Рекомендую

• Мирослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дуже не задоволені! Колір як брудний. Поверненню не пвдлягає! Гроші на ввтер!.Не рекомендую ні іграшку ні продавця. В касті набагато кращі і якісніші!

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісні, страшні!
    • Продавец  SBT group

Доброго дня! Дуже шкода, що іграшка не сподобалась. Отримавши від вас фото іграшки, було встановлено, що ви отримали саме нашу іграшку, саме ту яку замовляли; отримана іграшка не має ознак заводсього браку - вад пошиття, непрошитих швів, плям, тощо. Також окрім фото, в описі товару зазначено, що іграшка повністю м'яка, на мордочці має вишивку, не має елементів з вінілу або пластику. Повернення цієї категорії товару належної якості не передбачено за законодавством - про це вказано в картці товару.

• Мария Д***

Задоволені іграшками

• Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дякую. Замовлення надійшло вчасно. Гарна якісь))

Достоинства:
    Чудова іграшка
    • Продавец  SBT group

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Іграшка прийшла ціла , без стороннього, дитині сподобалось, можна носити як брелок

• Сергей Я***

Все супер

• Каріна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Чудова іграшка, дитині дуже сподобалась

Достоинства:
    Гарна
    • Продавец  SBT group

• Олександр Ч***

Іграшка не плюшева.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за відгук! Іграшка має верхній шар зі штучного хутра та обличчя з текстилю з вишивкою - це показано на фото товару, в характеристиках вказаний матеріал - штучне хутро. Термін "плюшева іграшка" з часом набув ознак так званої родової назви або загального позначення - це термін, який спочатку був назвою конкретного бренду, але з часом став використовуватися для позначення всіх товарів цього виду, наприклад: «ксерокс» замість «копіювальний апарат», «скотч» замість «липка стрічка», “памперс” замість «підгузок», тощо.

• Дарий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Хорошая плющевая игрушка моей девушке очень понравилось

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Упакована слишком просто
    • Продавец  SBT group

• Тетяна Г***

Іграшка м'яка,дитині сподобалася

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Все дуже чудово.Labubu дочці дуже сподобалася.Швидка доставка та ввічливий менеджер.

Достоинства:
    Посмішка доньки
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SBT group

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Неправильно пошита, соромно дарувати дитині

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Перекошена
    • Продавец  SBT group

Добрий день. Зв'язавшись з вами та отримавши від вас фото іграшки, ми не виявили браку. М'яка іграшка може бути прим'ята через транспортування, це вирішується ручним збиванням матеріалу або відпарюванням. Сподіваємось надані поради вам допоможуть.

• Ольга

Повернули 20% від вартості без повернення товару

• Олег О***

Гарна плюшева іграшка

Достоинства:
    Швидка доставка

• Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дякуємо за іграшку, дитині все сподобалось.

• Дмиртий С***

Ребёнок доволен.

• Алла Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Разноцветный

Дякую, за чудову іграшку, дитина дуже задоволена.

• Игорь Н***

Дитина задоволенна