Отзывы покупателей о Капсулы желатиновые "3" бело-синяя пустые 100 шт. 0,30 мл. твердые Желатиновые капсулы для лекарств

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дякую за швидку доставку. Як і багатьом пусті капсули були потрібні для лікування котика. Це просто знахідка, бо коту зі стоматитом в пащу ніяк не залізти, це мучить і його і нас. А цю капсулу ми кладемо у їжу і він не помічає як сам її ковтає.

Достоинства:
    Зручні
  • Михаил С***

Товар якісний, швидка доставка

Достоинства:
    Ціна - якість
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Чудово! Шкодую, що не додумалася про порожні капсули раніше. Можливо, врятувала би свою стареньку кішечку, яка відмовлялася пити та ковтати гіркі таблетки, аж піна йшла. А, на жаль, жоден ветеринар не підказав про капсули. Тільки ото "розбавляйте водичкою, глюкозку додавайте"... Я її мучала, мені було її шкода. Моя ненависть закарбувався із приспанням моєї маленької, що вже на райдузі. Але от молодшого підопічного тепер спокійно лікую з капсулами. Ковтає і сам не помічає, що то було. Розмір дуже зручний. Дякую за такий товар і дуже прошу, пропонуйте його ветеринарам, розказуйте про нього, бо відчуття, що вони застрягли в минулому часі.

Швидко відправили, що допомогло вчасно почати лікування

Достоинства:
    Розмір
    • Продавец  ESN

Людмила дякуємо за відповідь. Сподіваємось що з вашими улюбленцями все буде добре. Гарного дня.

• Алина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Якщо Ваш кіт захворів, абогпросто треба дати чергову гірку таблетку від паразитів, желатинові капсули стануть у нагоді. Саме ці маленькі і котам зручно їх ковтати, якщо трішечки змастити зверху маслом.
    Товар відповідає заявленим характеристикам
    Відправлено дуже оперативно і навіть по передоплаті

Достоинства:
    Зазначені вище
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дуже швидко відправили ! Дякую! Рекомендую продавця!

Достоинства:
    Ціна. Швидка відправка
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Відправили в день замовлення (я просила в коментарі до замовлення, не знаю чи це зіграло роль, чи був день відправки замовлень, але в будь-якому випадку дуже вдячна за оперативну відправку). Ще поклали набір, який полегшує наповнення капсул.
    Капсули треба були для кішки, щоб не мучати тварину гіркими таблетками, на жаль, вночі кішку довелось доставити до клініки на стаціонар, тому капсули поки не знадобились.

Достоинства:
    Легко відкриваються, добре закриваються, маленького розміру, в упаковці яку зручно відкривати та закривати
    Недостатки:
    Не помічено
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дуже зручна та необхідна річ.
    Замовляла для лікування кішки. З цими капсулами гіркі ліки тепер даю без проблем.

Достоинства:
    Капсули щільно закриваються та ліки не виливаються.
    Недостатки:
    Немає.
  • Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Спасибо! В наборе вспомогательный набор, все соответствует описанию. Единствеенное отправили на 3 день, если кому-то срочно, учитывайте это

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Все чітко, швидко і відповідає опису

Достоинства:
    Все супер
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Ваш наборчик це дещо неймовірне! Дуже зручно використовувати паличку для підрахунку гранул і лійку для їх пересипання
    Щороку дякую!

Достоинства:
    Зручна упаковка, чудовий набір
  • Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Відмінний розмір капсули, зручно засипати ліки і кішка проковтує без проблем.

• Карина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дуже швидко доставили. Також приємно, що, крім капсул, отримала і набір для їх наповнення

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Быстро доставили, было приятно, что положили вспомогательные инструменты для наполнения капсул

• Людмила

Все супер)

• Олена М***

Все прислали вчасно.

• Валерій П***

Щвидка доставка + подарунок
    Продавця рекомендую

Достоинства:
    Згідно опису
    Недостатки:
    не виявив
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дякую! Все дуже швидко і якість добра! Набір для насипання взагалі супер!

• Продавец  ESN

Ольга вдячні за відгук і гарного дня!

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Дуже класні пусті гелеві таблетки, легко фіксуються та у використанні ідеальні. Буду наступного разу замовляти більший об’єм відразу!

Достоинства:
    Якість хороша, поклали в подарунок приборчики для ліків
    • Продавец  ESN

Анна дякуємо за приємний відгук! Для підбору розміру капсули скористуйтесь таблицею розмірів (серед фото продукту). Гарного дня.

• Сергій Р***

Товар якісний. Відправили швидко

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ESN

Мені треба було капсулу ліків ділити на 4. Але не можна без капсули пити. Ви нас просто врятували.
    До того ж додали в подарунок інструменти для заповнення капсули.
    Дуже дуже вам дякую.

Достоинства:
    Швидко виконали замовлення. Все відповідало заявленому.
    • Продавец  ESN

Ольга, ваша вдячність є найкращою мотивацією для нас. Велике вам дякуємо за довіру та приємні слова! Здоров'я вам!