Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Точка доступу MikroTik cAP lite

Оценка пользователей 2.92/5
  • Владислав

Не в первый раз использую оборудование Mikrotik. Этот девайс впервые разочаровал...
    От PoE инжектора устройство не запитывается. Блок питания выдаёт 24В (под нагрузкой не проверял). Проверил этот PoE инжектор на другом Mikrotik - тоже не работатет. Вывод: PoE инжектор не работает. Через USB порт девайс запитался, индикация засветилась, но winbox его не видит. Через netinstall оживить устройство не получилось. Буду возвращать...

Достоинства:
    У этого экземпляра - нет...
    Недостатки:
    Этот экземпляр не работает.
    • Андрій С***

Через місяць РОЕ адаптер накрився - маю 1Гб-ий від АРс2 тож замінив і все Ок, але вже не вперше виходять з ладу саме ці 100Мб-ні РОЕ інжектори при чому гігабітні від дорожчих моделей жодного разу не підставляли. Ще тут НЕ стандартне РОЕ при чому дорожчі моделі підтримують більшість РОЕ протоколів і слабкий сигнал - аля 941-ий - суто на кімнату або як гостьовий.

• Дмитрий С***

приобрел это чудо латвийской научной мысли. загрузился с третьего раза. при работе зависает через рандомные промежутки времени. чтоб гарантировано подвесить, нужно всего лишь запустить speed test интернета или iperf. как только идет существенный wifi трафик, устройство намертво виснет через несколько секунд. помогает только отключение питания. грузится через раз. в логах мелькало kernel failure. обновление routeros не помогло. при этом у меня hex gr3 и hap ac2 работают уже несколько лет без всяких нареканий. а тут такое. решил не тратить время и сдать обратно.

Достоинства:
    к сожалению, никаких
    Недостатки:
    намертво зависает по непонятным причинам
  • Владимир Б***

Штатно работает. Очень маленький.
    Для тех кому попался "непрошитый" вариант советую таки почитать инструкцию и таки понимать что такое Mikrotik.

Достоинства:
    Цена. POE. Все возможности RouterOS
    Для интернета в одном помещении - то что надо.
    Недостатки:
    Инструкция очень мелким шрифтом.
  • Сергей Ж***

Получили, все запаковано нормально, подключил, находит по winbox и при авторизации сразу отпадает, хардресет не помог. Пришлось пришивать через нетинстал как голое устройство. Если продаете как пустышку то указывайте это в описании, люди покупают устройство которое должно с коробки работать. Причем такая тенденция похоже у импортёра, брал в других магазинах такие же,и роутеры брал, часто попадают что устройство даже не стартует пока через нетинстал не прошьеш

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Голое устройство, лишние телодвижения с новым устройством.
  • 1111

Бракований товар
    Вздута коробка, неправильно запаковано.
    Прозорі стікери на коробці, в Mikrotik не використовують стікери.
    Точка не працює, не резетується, через 10 секунд температура процесора >70 °С.
    На пінах rj45 був пластик, після його прибирання все одно точка не запрацювала. Дякую розетці за то що я чекав на цю точку 4 дні.

• Ірина А***

С пяти точек доступа одна не рабочая.в тех поддержку фирмы дозвониться не реально.фиктивный номер

• Ірина А***

Все хорошо.но отправка новой почтой. А там новый прикол.Что бы перевести вам деньги нужен паспорт,и обязательно ІД..Книжечка не подходит.около часа проводили операцию с паспортом что бы перевести деньги.потеря времени

• Роман і***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Network

для питания через активный poe нужен кабель-перевертыш (crossover)

Достоинства:
    размер, несколько вариантов питания
  • Михайло В***

Не працює блок живлення

Достоинства:
    Недостатки:
    Не робочий блок живлення
  • Костів Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Network

Пропрацював пів року, потім вмер.

Достоинства:
    Компактність
    • Продавец  My Network

Доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Дуже шкода, що пристрій вийшов з ладу. На дану точку доступу надається гарантія 12 місяців і цей термін ще не закінчився. В понеділок з Вами зв'яжеться наш менеджер щоб узгодити деталі для вирішення проблеми.

• Олександр П***

Працює

Достоинства:
    Без антени, маленький
    • Олександр П***

Поспішив. Виявилися деякі странності в парі з роутером Мікротік. Коли підключений цей пристрій, деякі вайфай підключення або не працюють, або жорсткі тормоза і з пінгом в 3сек. Як тільки відключаю точку доступу, яка налаштована в режимі моста, інтернет працює чудово

• Ярослав К***

Дивують люди, що купують MikroTik, при цьому не мають відповідних знань та навичок для налаштування необхідного режиму та протоколів роботи й підсумовують висновком: "воно якесь дивне, не працює, я там якось щось налаштував, а воно не йде, то обладнання погане"... Налаштуйте на роутері CAPsMAN, додайте інтерфейс(и) роутера в нього, скиньте точку доступу "на завод" з галочкою "caps mode" та радійте прекрасній єдиній мережі. Ще бажано не забути в "dhcp server" роутера поставити більший термін оренди клієнтами адреси (за замовчуванням 10 хвилин, айфони можуть відпадати, можна поставити типу тиждень), а ще бажано запаролити адмінки та прошивки оновити на обох девайсах у двох місцях до однакових останніх версій "long term" і система працюватиме вічно стабільно. Тут або треба інструкції використовувати, або платити спеціалісту за налаштування, або купувати щось простіше, а не сварити професійне обладнання за власне невміння з ним щось зробити.

• Андрій С***

Ярослав К! Мікрот в РАЗИ простіше за циско чи аруба, але було що мікрот(точка) може завдати багато проблем навіть з корпоративними свічами - так навіть мікрот(в дефолті) підключаєш до мережі і вона лягає і від браку не застрахований ніхто! Наприклад цей не працює по РОЕ з корпоративним мікротом хоча ір камери і юбік'юті працюють без проблем, а цей тіки з комплектним адаптером і це серйозна притензія до виробника! Це звичайна точка для кімнати і невибагливого коричтувача з с супер простим налаштуванням!

• Антон А***

маленький радиус дйствия - в пределах комнаты

Достоинства:
    компактный + Poe
    Недостатки:
    маленький радиус дйствия - в пределах комнаты
  • Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: My Network

Дякую ,продавцю ! Все ретельно роз'яснили !!!

Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Другий мій коментар по цьому замовленні. В попередньому описав як я замовив. Отже, приїхав не робочий товар, відправив в сервісний центр, 14 очікування і відправили мені мою точку вай фай. Відкриваю на Новій пошті, включаю- і знов не працює. Дзвоню до оператора, питаю що робити- каже, відправляйте назад. Питаю чи можна повернути кошти, бо ще 14 днів перевірки+ 3-4 дні доставки, то дуже довго, я хочу мати інтернет, а не чекати 20 днів. Відповіла, що попробує посприяти. Це перший і напевно останній раз, коли я замовляю щось через резетку, втрачено 1 місяць, а можна спокійно купити і магазині і одразу ж перевірити товар і мати спокій і інтернет. Дуже не задоволений покупкою. І ще ж не ясно, може мої гроші і пропадуть, бо не факт, що мені їх повернуть...

Достоинства:
    Не працює
    Недостатки:
    Не працює, очікування 14тднів- і знов не працює
    • Эдуард

Насчет брака - бывает. Но у вас продавец не "Розетка". Обращайте внимание на продавца и будет меньше проблем.

• Олексій

А ви точно вмевнені, що у вас руки з правильного місця і ви приєднали кінець від інжектора той, що зі сталевим екраном в комп'ютер, а з розетки мами кинули патч корд папа папа між точкою доступу і пк?
      Отой комплектний штаток з інжектором живлення не включайте в тарілку. Так кіна не буде. Це в пк йде або в станцію CAPs Manager, залежно від вашої інфраструктури

Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Перший раз купив через розетку і зразу не успішно.замовив цю точку вай фай, отримав на пошті, візуально перевірив, ніби все ок. Прийшов додому, включаю блок живлення, підключаю все і- не працює. Перевірив тестером блок живлення- все ок, а точка не включається. Ще є можливість заживити через юзб, підключив- працює.
    Отже, моя Вам порада, зразу ж на пошті під час отримання, увімкніть, що б не було як в мене.
    Написав до менеджера про проблему, передзвонили швидко, сказали відправляти новою поштою в Харків, за мій рахунок. Обіцяють, що якщо це брак, то кошти мені повернуть.

Надіюся перевірять вони швидко і буде в мене працююча точка вай фай).
    Про результат перевірки напишу, коли отримаю відповідь.

Достоинства:
    Не можу знайти достоїнств в непрацюючому пристрої
    Недостатки:
    Не працює
    • Андрей

Как вы проверяли, использовали комплектний переходник, так он и не будет работать, еще патч-корд нужен, которого в комплекте нет.

• Євгеній П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor

Возможно ли реализовать бесшовный ваф-фай с двух таких точек без дополнительных компонентов?

• Александр О***

не вдаваясь в глубокие технические подробности, бесшовность - утопия, в т.ч. у Микротик. Решения по смене точки принимает хост, не КапсМан

• Алексей

Можно, двух точек для этого достаточно.

• Денис Т***
    Продавец: Vendedor

Придбав точку. Постійно лагає, відпадає коннект. Усе робив за офіційними інструкціями виробника, перерив тонну статей по налаштуванням і відомим проблемам, а виявляється, що ця крива точка доступу не має можливості вручну виставляти канал.

Недостатки:
    неможна виставити канал вручну
    • Олександр Г***

В жодному пристрої Mikrotik задається не канал, а частота, на якій буде працювати точка доступу. Можна зробити свій список частот, виключно на яких буде намагатися працювати точка, вибираючи з-поміж них найбільш "чистий" діапазон.

Не вводьте людей в оману, і читайте мануал - ссылка

• Михни м***
    Продавец: Vendedor

От другого POE-коммутатора будет питаться или только от своего инжектора кот идет в комплекте ???

Достоинства:
    малый
    • Андрей

От любого, до 24В, можно и больше, но дальше 48, а это будет много.