Отзывы покупателей о Средство дезинфицирующее универсальное для чистки без хлора Astonish Lemon Blast, 550 мл

Оценка пользователей 4.71/5
  • Олександр

Дуже гарний

Достоинства:
    Миє і дезінфікує
    Недостатки:
  • Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Я б назвала цей аромат "Взбадьорись та освіжись!":) Дійсно, дуже "вибуховий" аромат лимону. Миє добре, використовую для різних поверхонь. Більше підходить для підтримуючого прибирання.

Достоинства:
    Зручний формат, дезинфікує
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Не вау. Ніякого супер аромату нема, пахне як засоби для посудомийки з лимоном - хімозна віддушка. Хто розраховує на щось виключне - проходьте повз. Миючі спроможності посередні. Після миття ванни можна пройтися цим засобом для дезінфекції, але мити тільки ним - у мене не спрацювало. В ванній /туалеті запах більш менш доречний, на кухні не сподобалося - запах якийсь час тримається у приміщенні, але в кухні це фу. Не складається у мене з ароматними засобами Astonish, попередній концентрат для дезінфекції воняв так,шо дихати не можна було. Цей кращий, але більше експериментувати не буду.

• Ан Б***

Зазвичай прослуховуюсь до відгуків), але цей відгук незрозуміла.
      Не подобається ефект, запах, все разом?

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Гарна якість за таку ціну.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Засіб гарної якості, добре пахне не їдкий.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не бачу.
  • Лілія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Купляю вже втретє і різні аромати беру. Цього разу придбала із ароматом лимону. Для кухні просто ідеально підходить, приємний, солодкуватий аромат лимону і додатково дезінфекція поверхонь.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 550 мл

Дуже класний дезінфікуючий засіб,головне безпечний для здоров’я и добре справляється зі своїми функціями.Приємний аромат лимона,схожий на парфуми,тримається після змивання засобу,дуже економний.Хто любить Domestos,дуже раджу спробувати безпечну заміну з приємним ароматом.Постійно користуюся,беру різні аромати

Достоинства:
    Безпечний для здоров’я людини,дієвий