Отзывы покупателей о Фотоаппарат детский цифровой камера для мгновенной печати с термопечатью видеокамера фотик с минипринтером быстрой распечаткой Full HD 1080p с селфи камерой MP3 плеером экраном 2.4 USB microSD 16 Гб аккумуляторный портативный для детей Swan Babyр озовый

Оценка пользователей 4.95/5
  • AI аналіз відгуків
    49 відгуків:  93% позитивні, 5% нейтральні, 2% негативні.
    Загалом, покупці дуже позитивно оцінюють дитячий фотоапарат. Більшість відгуків вказує на захоплення дітей, легкість використання, привабливий зовнішній вигляд і гідну якість фото для дитячої іграшки. Покупці також відзначають багату комплектацію та функціональність. Зрідка зустрічаються скарги на проблеми із зарядкою або відсутністю чека та гарантії, але ці випадки поодинокі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Ребенок доволен. Фотоаппарат классный. Докупили ещё к нему бумаги. Улетела та что была в наборе в первый же день.

• Любовь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Дякую . Купляла для онука на день народження,5 рочків. Задоволений,легкий в користуванні, для перших фотографій те,що треба.

Достоинства:
    Легкий і зрозумілий для маленьких початківців.
    Недостатки:
    Не знайшли.
    • Продавец  B&H Store

Любов, щиро дякуємо за відгук!) Вітаємо Вашого онука з першим маленьким ювілеєм! Нам надзвичайно приємно, що подарунок сподобався і допомагає йому робити перші творчі кроки. Нехай попереду буде багато яскравих кадрів та цікавих моментів для зйомки!)

• Евген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Все супер.Дитина залишилася задоволеною.Гарний варіант на подарунок

Достоинства:
    Ціна якість, сучасний дизайн
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  B&H Store

Євген, щиро дякуємо за відгук!) Нам неймовірно приємно, що дитина задоволена і наш товар став гарним варіантом для подарунка)

Нехай користування приносить лише радість!)

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Фотоапарат дитині дуже сподобався! Тепер вона фотографує все)) Дякую за якісний товар та швидку відправку!)

Недостатки:
    Немає) працює)
    • Продавец  B&H Store

Ольга, дякуємо за такий теплий відгук!) Нам неймовірно приємно, що фотоапарат надихнув дитину на творчість і подарував стільки радості)

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Чудова іграшка та крутий подарунок для дитини!Купували цей фотоапарат на подарунок дитині (5 років). Захопленню не було меж, причому не лише у дитини, а й у дорослих! Це неймовірно захоплива річ, яка відриває малечу від телефонів.
    За свої гроші — це топ-ідея для подарунка. Дитина розвиває творче мислення, бігає та шукає цікаві кадри. Однозначно рекомендую до покупки!

• Продавец  B&H Store

Олена, величезне дякуємо за довіру та чудову рекомендацію! Радіємо разом із Вами, що подарунок на 5-річчя вдався на всі 100%. Розвиток творчого мислення через гру — це справді круто. Користуйтеся із задоволенням і ловіть найяскравіші моменти разом!))

• Таміла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Чудовий фотоапарат! Дитина була задоволена, а також батьки. Зручний функціонал та можливість зберегти миттєво круті моменти з життя! Всім раджу як подарунок

• Продавец  B&H Store

Таміла, щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук!) Неймовірно раді, що фотоапарат приніс стільки позитивних емоцій і малечі, і Вам. Збережені щасливі миті — це справді найкраща цінність)

Окрема подяка за чудову ідею для подарунка! Бажаємо Вашій родині ще безлічі яскравих кадрів та незабутніх моментів!)

• Дар'я А***

Швидко відправили, швидко звʼязались

Достоинства:
    Наївність карти памʼяті, та додаткових рулонів папіру
    • Продавец  B&H Store

Дар'я, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви залишилися задоволені нашою швидкістю та сервісом)

Наявність карти пам'яті та додаткових рулонів паперу — це справді великий плюс, щоб можна було одразу користуватися приладом на повну і не турбуватися про дрібниці!)
      Нехай користування приносить море радості та тільки позитивні емоції))

• Орест М***

Все добре
    Дитина задоволена

• Продавец  B&H Store

Орест, щиро дякуємо за відгук) Для нас найголовніше — щоб дитина була задоволена та щаслива)

Нехай покупка приносить лише радість, користь і чудові кадри Вашій малечі )

• Ольга Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дитина 3 роки клацає і радіє. Класно що є додаткові рулони паперу і карта пам'яті, поясок на шию, щоб носити і не губити. Все супер!

Достоинства:
    Додатковий папір для друку, карта пам'яті.
    • Продавец  B&H Store

Ольга, який чудовий відгук!) Нам безмежно приємно, що маленький фотограф так щиро радіє новій іграшці. Раді, що комплектація з додатковими рулонами, картою пам'яті та ремінцем виявилася максимально зручною та корисною для Вас)

Нехай дитина ловить у свій об'єктив багато яскравих і щасливих моментів, а Вам залишаються на згадку чудові кадри!)

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Купувала доньці на День Народження, опис відповідає характеристикам, все добре, донька щаслива. Дякуємо)

• Продавец  B&H Store

Тетяна, щиро дякуємо за такий теплий відгук!) Нам неймовірно приємно, що наш товар став частинкою свята і допоміг порадувати іменинницю. Світіння щастя в очах дитини — це найкраща нагорода для нас!))

• Марія Г***

товар прийшов чудової якості
    брала племінниці на день народження - вона супер задоволена
    дякую!

Достоинства:
    Легкий у використанні та якісний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  B&H Store

Марія, велике спасибі за такий позитивний відгук) Нам безмежно приємно, що товар прийшов чудової якості та зміг порадувати Вашу племінницю в її День народження. Справжнє щастя — знати, що подарунок припав до душі на всі 100%)

• Олександра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Придбали фотоапарат, але за кілька днів прилад почав некоректно функціонувати. Звернулися до продавця. Відповідь та план подальших дій отримали миттєво. Фотоапарат ми надіслали на вказану адресу сервісного центру, через два дні нам зателефонували і сказали, що фотоапарат замінюють на новий, бо після огляду виявили заводський брак. Того ж дня надіслали нам товар Новою поштою з безкоштовною для нас доставкою. Я вдячна продавцям за таку увагу до клієнта, чесність та порядність. Справді, таке відношення до клієнта зустрічаю у житті чи не вперше. Дякую продавцю фотоапарата. Тепер дитина повністю задоволена своїм подарунком і активно ним користується!

Достоинства:
    Дизайн
    • Продавец  B&H Store

Олександра, щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук!) Нам неймовірно приємно чути, що попри неприємну ситуацію із заводським браком, Ви залишилися задоволені нашою роботою. Ми завжди намагаємося вирішувати такі питання максимально швидко та комфортно для наших клієнтів)

Неймовірно раді, що подарунок тепер радує Вашу дитину! Нехай фотоапарат служить довго та допомагає зберігати найяскравіші моменти))

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Малому дуже сподабався, ще і грається на ньому в ігри, рекомендую

• Продавец  B&H Store

Дмитро, дякуємо за відгук!) Нам неймовірно приємно, що малюк у захваті від покупки і навіть знайшов додаткову розвагу в іграх)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Задоволені покупкою. Сам процес - тут на екрані фото, а через пару секунд на папері, захопив дитину (8 років), не впевнена, скільки протримається цікавість, але подарунок явно з категорії вдалих.

Достоинства:
    Якісний пластик, легка в користуванні, супер дизайн, хороша комплектація і пакування, гарні фото виходять.
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  B&H Store

Тетяна, дякуємо за чудовий відгук!) Раді, що подарунок приніс стільки емоцій і захопив дитину — цей магічний момент появи фото на папері завжди викликає щирий захват)

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Дякую, дитина, та і дорослі, у захваті. Дуже гарні фотки виходять. Чудова комплектація. Все дуже сподобалось.

• Продавец  B&H Store

Ольга, дуже дякуємо за покупку та такий щирий зворотний зв'язок!) Раді, що Ви задоволені комплектацією і що девайс викликав такий захват у всієї родини. Робити гарні знімки та ділитися емоціями — це чудово. Приємного та легкого Вам користування і незабутніх кадрів))

• Марія Г***

Дитина задоволена

• Продавец  B&H Store

Марія, дякуємо за відгук!) Це найголовніше, що дитина задоволена. Нехай користується із задоволенням))

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Купляла на подарунок дитині, все сподобалось, наробили одразу багато фото, дуже легко розібратись дитини самій з фотоапаратом. Постачальник все надіслав в строк, проблем не було, доставка швидка, рекомендую на подарунок, всі будуть в захваті)

Достоинства:
    Якість та ціна
    • Продавец  B&H Store

Катерина, щиро дякуємо за такий чудовий та надихаючий відгук) Ми неймовірно раді, що фотоапарат став вдалим подарунком і подарував дитині стільки позитивних емоцій. Нехай кожен знімок буде яскравою згадкою про щасливі моменти!)

Дякуємо за довіру та рекомендацію)

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дуже класні фотоапарати, діти в захваті,все працює, краще одразу придбати додатково бумагу, в комплекті йде набір паперу, але повірте його буде замало. Приємне обслуговування, швидка відправка.

• Продавец  B&H Store

Тетяна, щиро дякуємо за такий емоційний і корисний відгук))

Ми дуже раді, що фотоапарати принесли стільки захоплення дітям) Окреме дякую за чудову пораду щодо додаткового паперу — Ви праві, коли творчий процес у розпалі, папір закінчується дуже швидко!)

Нехай кожен кадр буде яскравим і дарує Вашій родині теплі спогади. Будемо раді бачити Вас знову за новими запасами для творчості!))

• Олександра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

В цілому іграшка гарна, дитині сподобалося, увесь дом завален світлинами. Але розширення фото дуже низьке, тож дитині буває важко нормально сфотографувати. Проте сину це настрій не псує, тож все добре

Достоинства:
    Цікава іграшка, комплектація
    Недостатки:
    Треба грати зі світлом, щоб фото вийшло нормально
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Дети в восторге, заказывала два. Все работает исправно. У малышей иногда проблема с тем, чтобы оторвать снимок, а в остальном шикарный выбор для детей, которые любят разные девайсы.

Достоинства:
    Удароустойчивый, хорошее качество, в наборе бумага для печати
    Недостатки:
    Не заметила
    • Продавец  B&H Store

Ірина, щиро дякуємо за Ваш відгук))

Нам надзвичайно приємно, що дітки в захваті від подарунків) Це справді чудовий девайс для розвитку творчості, і ми раді, що Ви обрали саме нас. Дякуємо за Ваше зауваження щодо знімків — з часом малеча обов'язково призвичаїться, і процес стане ще легшим))

• Олексій З***

Все супер!

• Продавец  B&H Store

Олексій, щиро дякуємо за відгук)) Раді, що товар Вас порадував))

• Тарас В***

норм

• Продавец  B&H Store

Тарас, дякуємо за відгук) Добре, що все сподобалось)

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Товар відповідає опису; норм за свою ціну!

• Продавец  B&H Store

Роман, дякуємо за Ваш відгук!) Раді, що товар відповідає Вашим очікуванням і Ви задоволені співвідношенням ціни та якості. Користуйтеся із задоволенням!))

• Дарина К***

Чудовий подарунок для трьохрічки

• Продавец  B&H Store

Дарина, щиро дякуємо за відгук!) Ми дуже раді, що подарунок сподобався дитині. Нехай він приносить малечі багато радості ))

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Фотоапарат просто чудовий! Купляла на подарунок племінниці - вона в захваті ! Щиро рекомендую продавця до співпраці , а товар - до придбання .

• Продавец  B&H Store

Ірина, дуже дякуємо за такий щирий та теплий відгук!) Нам неймовірно приємно, що фотоапарат став таким вдалим подарунком і приніс радість Вашій племінниці)

Окреме спасибі за Ваші рекомендації — це найкраща нагорода для нас. Нехай подарунок надихає на творчість та допомагає зберегти багато щасливих моментів)

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Товар сподобався,дитина в захваті.Ціна=якість.
    Користуємось,поки ніяких нарікань немає

• Продавец  B&H Store

Юлія, щиро дякуємо за відгук! Нам надзвичайно приємно, що дитина в захваті від покупки. Раді, що товар виправдав Ваші очікування щодо якості та ціни.

Користуйтеся із задоволенням, і нехай приносить лише радість)

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Дякую за фотоапарат, дитина мріяла про нього "все своє свідоме життя"...так було сказано)))))...користується із задоволенням.

Достоинства:
    Швидкий друк відразу
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  B&H Store

Олена, щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що допомогли здійснити мрію, яка тривала «все свідоме життя» — це звучить надзвичайно мило))

Нехай фотоапарат відкриває для дитини світ творчості та зберігає найяскравіші моменти. Бажаємо натхнення та багато чудових кадрів)))

• Іванна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Фотоапарат відправили в той же день. Магазин звʼязався для уточнення деталей, надіслали інструкції . Сподобалась комунікація. Фотоапарат дуже легкий у використанні. Для дитини то був найкращий подарунок зі всіх. Грається вже другий місяць.

• Продавец  B&H Store

Іванна, щиро дякуємо за такий детальний відгук) Дуже раді, що комунікація та сервіс Вам сподобались, а фотоапарат став улюбленим подарунком для дитини. Нехай приносить ще багато радості))

• Дарья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Дитина щаслива, все супер ! Надійне пакування, все в комплекті!

• Продавец  B&H Store

Дарья, дякуємо за відгук) Дуже раді, що дитина задоволена, а все прийшло цілим і повним комплектом. Нехай користування приносить тільки радість!))

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Товар відповідає зазначеному опису, швидка доставка, легкий у користуванні для дитини

Достоинства:
    Легкий у користуванні, зауважень немає
    Недостатки:
    Наразі немає, в користуванні декілька місяців
    • Продавец  B&H Store

Євгенія, дякуємо за відгук) Раді, що товар зручний у користуванні, відповідає опису та порадував швидкою доставкою ))

• Елена

Дитина в захваті

Достоинства:
    Гарний, зручний, якість топ
    Недостатки:
    • Продавец  B&H Store

Елена, дякуємо Вам за відгук)
      Дуже раді, що дитині подобається та що Ви оцінили якість і зручність.

Користуйтеся із задоволенням))

• Олександра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Фотоапарат сподобався дитині віком 6 років. Відповідає всім заявленим характеристикам. Необхідна річ для розвитку уяви, у т.ч. просторової, дитини.

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  B&H Store

Олександра, дякуємо за відгук)
      Раді чути, що фотоапарат сподобався і відповідає Вашим очікуванням. Чудово, що він допомагає розвивати уяву та просторове мислення дитини)

• Владислава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый

Чудовий фотоапарат за адекватну ціну.
    Дитина задоволена,постійно щось фотографує,їй подобається.

Достоинства:
    Ціна,хороша якість як самого фотоапарата так і якість фото
    • Продавец  B&H Store

Владислава, дякуємо за відгук) Раді, що фотоапарат сподобався і дарує радість Вашій дитині! Нехай робить багато яскравих кадрів))

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Гарна іграшка для дитини, все сподобалось

• Продавец  B&H Store

Марина, дякуємо за відгук!) Раді, що гаджет сподобався та приносить радість дитині))

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Все було прекрасно, відправили швидко, нарікань у отримувача подарунка не було

Достоинства:
    Симпатичний
    Недостатки:
    Не знаю)
    • Продавец  B&H Store

Тетяна, дякуємо за відгук!) Раді, що все пройшло чудово і отримувач подарунка залишився задоволений))

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой

Краще купляти з картою памʼяті, бо так мало місця для збереження даних
    Дитина в захваті і завжди носить його з собою

Достоинства:
    Насправді дуже крутий фотоапарат, для дитини те що треба, і всі діти захотіли собі також
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  B&H Store

Олена, дякуємо за відгук! Раді, що дитина у захваті ) Дякуємо за пораду щодо карти пам’яті, вона як раз йде у комплекті та дійсно допомагає зберегти більше даних)