Отзывы покупателей о Фотоаппарат детский цифровой камера для мгновенной печати с термопечатью видеокамера фотик с минипринтером быстрой распечаткой Full HD 1080p с селфи камерой MP3 плеером экраном 2.4 USB microSD 16 Гб аккумуляторный портативный для детей Swan Baby розовый
Есть в наличии
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Все супер! Подарунок дуже сподобався!
- Продавец B&H Store
Юрій, щиро дякуємо за зворотний зв'язок!) Дуже раді, що подарунок сподобався та приніс позитивні емоції. Дякуємо за довіру)
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Крутий фотоапарат, хрищениця задоволена, все дуже сподобалось. Пізніше замовлю ще своїй донечці теж!
- Достоинства:
- Легкий у використанні, все зрозуміло
- Недостатки:
- поки не побачили
- Продавец B&H Store
Марта, щиро дякуємо за чудовий відгук!) Дуже раді, що дитячий фотоапарат приніс стільки радості Вашій хрещениці)
- Маріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Годинник гарної якості на свої гроші. Дитина задоволена. В комплект входить багато додаткового паперу.
Одного разу припинив друкувати, видавав просто порожні фото. Звернулися в підтримку. Дуже швидко відповіли. Виявилося дитина не тією стороною вставила папірчик. З тих пір проблем з фотоапаратом не було.- Продавец B&H Store
Маріна, дякуємо за детальний відгук!) Дуже раді, що дитина задоволена, а оперативно розібратися з використанням паперу допомогла наша служба підтримки) Бажаємо безлічі яскравих кадрів та приємних моментів користування!)
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Племінник (5 років) в захваті, вже більше місяця ним грається і все працює прекрасно. Рекомендую!
- Достоинства:
- Класно друкує і зручний для дітей
- Продавец B&H Store
Дарина, дякуємо за Ваш чудовий відгук та щиру рекомендацію!)
Надзвичайно раді, що дитячий фотоапарат з друком подарував стільки яскравих емоцій Вашому племіннику і став його улюбленою іграшкою! Те, що малюк із захопленням користується ним уже понад місяць, а пристрій працює бездоганно — це найкраща підтвердження його якості та зручності для дитячих рученят)
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Фотоапарат дуже гарний. Якість добра. Дитина в захваті від нього.
- Продавец B&H Store
Анастасія, дякуємо за Ваш відгук!) Надзвичайно раді, що дитина в захваті, а Ви задоволені якістю та виглядом фотоапарата. Бажаємо безлічі яскравих кадрів!)
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Чудовий фотоапарат дітям дуже сподобався, особливо смішні ефекти для фото. Все гарно працює.
- Продавец B&H Store
Дарина, дякуємо за такий чудовий відгук!) Дуже раді, що дитячий фотоапарат приніс стільки радості, а кумедні ефекти сподобалися малечі. Нехай пристрій дарує безліч яскравих кадрів та щирих посмішок!)
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Брали на подарунок. Прийшло все цілісне, з набором фотопаперу, та карта пам'яті в подарунок. Іменинниця залишилась задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Компактний, кольоровий екран
- Продавец B&H Store
Ольга, дякуємо за відгук!) Дуже раді, що подарунок виправдав очікування та приніс стільки позитивних емоцій іменинниці))
- Кароліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Замовляли на подарунок один рожевий другий синій , все класно , все працює.. діти задоволені!
- Продавец B&H Store
Кароліна, дякуємо за замовлення та відгук!) Дуже раді, що іграшки сподобалися дітям і принесли позитивні емоції)
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Купували донечці на 5 років, дитина і повному захваті, як і весь майданчик друзів)) якість чудова, є з чим порівняти, працює швидко, легкий у використанні, заряджається швидко. Відправили швидко, дякую)
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец B&H Store
Катерина, дякуємо за Ваш відгук!)
Нам надзвичайно приємно, що подарунок приніс стільки радості донечці та її друзям. Раді, що Ви оцінили якість і швидкість відправки.
Користуйтеся із задоволенням!)
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дуже сподобався товар, все працює бездоганно, дитина дуже задоволена.
- Продавец B&H Store
Наталія, дякуємо за Ваш відгук!)
Дуже раді, що товар працює бездоганно, а головне — що дитина залишилася в захваті.
Дякуємо за довіру та користуйтеся із задоволенням!)
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Ок
- Продавец B&H Store
Володимир, дякуємо за відгук та позитивну оцінку)
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Гарна якість друку.
- Продавец B&H Store
Карина, дякуємо за відгук) раді чути, що фото Вас порадували своєю якістю)
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дякую за якісний товар. Дитина задоволена
- Достоинства:
- Якість ціна
- Продавец B&H Store
Юрій, щиро дякуємо за відгук) головне, що дитинка щаслива)
- Леся Л***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Класний фотоапарат, дитина задоволена покупкою на всі 100%
- Продавец B&H Store
Леся, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що дитина в захваті від фотоапарата та отримала стільки позитивних емоцій. Бажаємо чудових кадрів і користування із задоволенням!)
- Инна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Замовляла дитині на подарунок цей фотоапарат, і залишилися ми в захваті, дуже крутий, фотки виходять супер, ще є ігри , відео, друкує класно, дякую велике не пожалкували ні разу!
- Продавец B&H Store
Інна, дякуємо за Ваш чудовий відгук!) Надзвичайно приємно, що фотоапарат подарував стільки яскравих емоцій дитині та Ви задоволені якістю друку й функціоналом. Нехай прилад дарує багато радісних моментів і чудових кадрів!)
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дуже задоволені покупкою! Фотоапарат чудовий, яскравий, дитині дуже сподобався Зручний у використанні, усе працює добре, фотографії виходять гарні. Якість за таку ціну просто супер! Дитина із задоволенням фотографує все навколо та грається з ним. Окремо дякую за швидку доставку та гарне пакування. Рекомендую!
- Продавец B&H Store
Тетяна, дякуємо за такий чудовий відгук і щиру рекомендацію!) Надзвичайно приємно, що фотоапарат подарував дитині стільки радості, а Ви задоволені якістю товару та нашою доставкою. Нехай попереду буде безліч яскравих кадрів і цікавих ігор)
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Класний дитячий фотоапарат Нескладний у користуванні, фото чорно-білі
- Продавец B&H Store
Ольга, дякуємо за Ваш відгук!) Раді, що дитині легко користуватися фотоапаратом і Ви задоволені покупкою. Приємного та творчого використання!)
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Чудовий фотоапарат, купувала на подарунок, все прийшло вчасно.
Дякую!- Продавец B&H Store
Софія, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що фотоапарат прийшов вчасно та став чудовим подарунком. Нехай приносить лише яскраві емоції та гарні знімки!)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дуже задоволені покупкою! Камера чудова, особливо сподобалася донечці. Рожева, гарна, проста у використанні, а можливість одразу друкувати фото взагалі супер! Замовлення прийшло вчасно, добре запаковане. Дякую продавцю, усе чудово! Рекомендую!
- Продавец B&H Store
Олена, дякуємо за такий чудовий та теплий відгук!)
Надзвичайно приємно знати, що фотоапарат подарував стільки позитивних емоцій Вашій донечці, а функція миттєвого друку стала справжнім захопленням. Окремо дякуємо за відзначення нашої доставки та пакування!
Нехай пристрій дарує багато яскравих кадрів та щасливих спогадів)
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Сподобався дитини.
- Продавец B&H Store
Юрій, дякуємо за відгук) Чудово, що дитинці все сподобалось)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Чудовий фотоапарат. Брав для похресниці, їй 4 рочки. Вона одразу зрозуміла як користуватися, які є режими. Дуже їй сподобався сам ефект швидкого друку) Окремий бонус це карта памʼяті, де всі фото зберігаються в цифровому форматі) "Коментар" від похресниці: Зручний, можна брати в дит садок
- Достоинства:
- Ціна, якість, друк, простота, дизайн
- Продавец B&H Store
Сергій, дякуємо за такий чудовий та теплий відгук!) Надзвичайно приємно, що фотоапарат сподобався похресниці, а окреме дякуємо за коментар від самої юної фотографки. Нехай пристрій дарує безліч яскравих кадрів та дитячих посмішок!)
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Замовляла товар для племінниці. Вона була дуже задоволена цим фотоапаратом.
Дуже круто, що є запасний папір та мікро СД, що дозволяє зберегти цікаві моменти з життя в електронному форматі. Дякую продавцеві за швидку відправку!- Продавец B&H Store
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук!) Надзвичайно приємно, що фотоапарат подарував стільки радості Вашій племінниці. Раді, що Ви оцінили комплектацію та оперативну доставку. Нехай кожен яскравий момент залишається у пам'яті!)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Красний фотоапарат! дитина задоволена, на ньому можна навіть грати в ігри ))
В комплекті є запасний папір, фломіки, карта памʼяті.
Додатково ще замовили до нього чохол. Можна робити звичайні фото або селфі- Достоинства:
- Легкий у використанні, є все необхідне в комплекті
- Недостатки:
- Поки що не знайшли
- Продавец B&H Store
Катерина, дякуємо за Ваш фото відгук!)) Дуже раді, що дитина в захваті від подарунка та оцінила всі його функції. Нехай фотоапарат приносить багато радості та яскравих кадрів!))
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Отправили быстро, прислали инструкцию. Товар пришел целый. Был подарок на день рождения, девочке 6 лет очень понравилось, один раз показали как пользоваться и дальше сама. Кто не знает что подарить на др или чем удивить то берите этот фотоаппарат, не пожалеете )
- Достоинства:
- удобный, понятный для ребенка
- Недостатки:
- нема
- Продавец B&H Store
Роман, дякуємо за такий чудовий відгук та рекомендацію!) Надзвичайно приємно, що фотоапарат став вдалим подарунком на день народження і подарував стільки радості іменинниці. Дякуємо за довіру та бажаємо яскравих кадрів і незабутніх вражень!)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Рекомендую. Якісний фотоапарат, дитині подобається. Окрема вдячність продавцю - гарантія, оперативність, наявність- все на найвищому рівні.
- Достоинства:
- Ціна, функціонал
- Продавец B&H Store
Олександр, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!) Дуже раді, що фотоапарат сподобався дитині, а наш сервіс залишив приємні враження. Бажаємо чудових кадрів та приємного користування!)
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дитині сподобалось. Це найголовніше
- Продавец B&H Store
Кирило, дякуємо за відгук!) Це справді найголовніше. Дуже раді, що дитина задоволена!) Користуйтеся із задоволенням!)
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Купувала дитині фотоапарат) Все прийшло добре запаковане, ціле, без пошкоджень. Сам фотоапарат працює чудово. Дитина в захваті, тепер бігає по дому і фотографує все, що бачить Покупкою задоволені)
- Достоинства:
- Племінниця в захваті
- Недостатки:
- нема
- Продавец B&H Store
Дар'я, щиро дякуємо за такий теплий відгук!) Дуже радіємо, що дитина в захваті, а фотоапарат подарував стільки позитивних емоцій та натхнення для творчості.
Нехай пристрій працює довго та радує Вашу родину яскравими кадрами!)
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Подарували доні на день народження, фотоапарат якісний, чудово фотографує і друкує, донечка задоволена, грається постійно. Заряд тримає довго і ще є декілька ігор. Дякую, дитина щаслива, а це головний показник!
- Достоинства:
- Якісний, гарно друкує + є декілька ігор
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец B&H Store
Ольга, дякуємо за Ваш відгук) Дуже радіємо, що фотоапарат став чудовим подарунком на день народження і приніс стільки радості Вашій донечці. Приємно знати, що Ви оцінили якість зйомки, друку та автономність пристрою)
Щиро вітаємо донечку зі святом! Нехай фотоапарат і надалі надихає її на нові яскраві кадри та цікаві ігри!
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Фотоаппарат дуже якісний, чіткі фото, багато функцій, карта пам'яті. Продавці супер, швидка відправка, гарна ціна. Продавця рекомендую.
- Продавец B&H Store
Яна, щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої роботи!) Надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені і якістю фотоапарата, і сервісом. Користуйтеся із задоволенням та звертайтеся до нас ще!)
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Купували у подарунок доньці, покупкою залишились дуже задоволені. Продавець дуже швидко зв'язався та відправив товар. Працює чудово, донька задоволена, не прогадали коли взяли додатковий папір для друку.
- Продавец B&H Store
Анна, щиро дякуємо за Ваш відгук!) Надзвичайно приємно, що донька в захваті від дарунка, а додатковий папір виявився вдалим рішенням. Раді, що Ви залишилися задоволені якістю пристрою та нашою оперативністю. Нехай покупка дарує море позитивних емоцій!)
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Все супер
- Достоинства:
- Все супер
- Продавец B&H Store
Ірина, дуже дякуємо за відгук) Приємного користування)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дуже гарний подарунок дітям . Якість нормальна, за свої кошти. Рекомендую
- Продавец B&H Store
Анастасія, дякуємо за відгук та рекомендацію!) Дуже приємно, що подарунок сподобався діткам і Ви задоволені покупкою. Нехай фотоапарат тішить і надалі!)
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Чудовий фотоапарат. Дитина у захваті
- Продавец B&H Store
Наталія, дякуємо за Ваш відгук!) Дуже раді, що фотоапарат сподобався дитині та подарував позитивні емоції. Нехай тішить чудовими кадрами!)
- Синиця І***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Голубой
Брала на подарунок для донечки. Все супер, працює чудово. Прийшов швидко,гарне упакування. Іграшка цікава, грались і дорослі.
Рекомендую на всі 100%.- Продавец B&H Store
Інна, дякуємо за такий чудовий відгук) Надзвичайно приємно, що подарунок сподобався донечці та подарував веселі моменти всій родині. Користуйтеся із задоволенням!)
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Хороша іграшка, дитина задоволена!
- Продавец B&H Store
Надія, дякуємо за Ваш відгук!) Радість дитини — це найкраща оцінка для нас. Користуйтеся із задоволенням!)
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Цвет: Розовый
Дякую за фотоапарат.
Все працює!
Дитина щаслива- Продавец B&H Store
Олена, щиро дякуємо за довіру та Ваш вибір!) Дуже раді, що все працює і подарунок приніс стільки радості!)