- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купував для дачі - там вікна старі, вузькі, вуличної сторони не відкриєш. Магнітна щітка справляється на відмінно
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар хороший, рекомендую.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец StarLight
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Справжнє полегшення для миття вікон, особливо для мешканців високих поверхів!
- Достоинства:
- фіксуючий шнур запобігає падінню щітки
- Продавец StarLight
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Для склопакетів не годиться
Для звичайного вікна- Недостатки:
- Слабий магніт
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок! Дані щітки підходять тільки для звичайних скляних вікон, а не для склопакетів, що й зазначено в картоці товару.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дуже поганий товар, не тримає навіть через тонке скло, дуже не зручне використання, буду повертати в перший день.
- Достоинства:
- Жодної.
- Недостатки:
- Цей товар і є недолік.
- Продавец StarLight
Доброго дня!
Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Магнітна щітка даної моделі розрахована для миття скла товщиною від 3 до 8 мм, тому ефективність роботи напряму залежить від товщини та типу склопакета. Також для комфортного використання важливо правильно поєднати половинки щітки та налаштувати положення перед початком миття.
Ми не залишили Ваше звернення без уваги - 10.04.2026 товар був повернений, а кошти успішно відшкодовані у повному обсязі в межах умов повернення та гарантійного обслуговування.
Дякуємо за Ваш відгук, адже він допомагає нам покращувати сервіс та надавати більше інформації щодо правильного підбору товару.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар не відповідає заявленому опису
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Неможливо вимити вікно
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок. Товар відповідає заявленому в картоці товару.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовила зелену - прислали червону, та ще наполягали скоріше забрати. Дуже неуважний продавець. Неприємно таке відношення. Маю надію, що хоч щітка не підведе.
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибаченення за незручності.
- Ольга Ф***
Так а миє нормально?