Отзывы покупателей о Зарядний пристрій Baseus GaN5 Pro Ultra-Slim 65W (USB-C+USB-A) + Type-C to Type-C 100W Cable 1m Gray (CCGP150113)
- Зведений відгук із відкритих джерелДля активних мандрівників та прихильників компактності цей ультратонкий пристрій став зручним рішенням, що легко поміщається навіть у кишеню штанів чи вузьке відділення рюкзака.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Власники гаджетів Apple та Samsung відзначають високу швидкість зарядки: пристрій здатен підняти рівень енергії MacBook Pro до 40% всього за пів години.Покупці цінують ергономіку корпусу, зазначаючи, що складані штирі ховаються ідеально, що запобігає пошкодженню інших речей у сумці.У відгуках часто згадують про стабільну роботу при одночасному підключенні двох пристроїв, де потужності 45W та 20W вистачає для смартфона та навушників без критичного перегріву.Деякі користувачі попереджають про те, що кабель рветься на згинах після кількох місяців використання, а сам блок може відчутно грітися при максимальному навантаженні.Переваги: Ультратонкий дизайн, складані штирі, висока швидкість зарядки ноутбуків, підтримка PD/PPS, кабель 100W у комплекті, легка вага.Недоліки: Нагрів до 50°C на піку потужності, падіння швидкості при подвійці, відсутність індикатора, можливе провисання у глибоких розетках.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno
Більше 43W не видає
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Більше 43W не видає
- Продавец TutTehno
Вітаємо. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання щодо роботи пристрою, ми із задоволенням допоможемо розібратися.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno
Доставили швидко, на вигляд зроблено якісно, добре заряджає) в цілому рекомендую
Щиро дякуємо за зворотний зв’язок Раді, що покупка Вам сподобалась
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno
Брав для відряджень. все працює. При великих навантаженнях відчутно гріється, але це не недолік, технологія така.
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- поки немає
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук! Раді, що пристрій Вам сподобався
Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno
Невірний опис товару. Пристрій має всього два порти (1 type c, 1 type a), а не 4. Працює. Відправили швидко.
- Продавец TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що звернули увагу на неточність
Виправимо опис - Володимир О***
Цю помилку скопіювали майже усі продавці цього товару!