Отзывы покупателей о Головоломка для детей головоломка в бутылке головоломки для мозга пазлы для взрослых и детей Kayfovo b5l

Оценка пользователей 4.87/5
  • Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Супер річ для розвитку логіки!

• Кирило Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Завдання не з простих, але дуже захоплююче. Діти вчаться мислити нестандартно. Дякую!

Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарна головоломка для сімейного дозвілля. Суперціна.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класна голомоломка. Компактний формат , легко брати з собою.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже задоволена покупкою! Рекомендую всім, хто хоче відволіктися від екранів та розвинути своє мислення.

• Діана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова дитяча головоломка, ідеально підійде як подарунок) Дякую за швидку доставку!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Крута головоломка, на подарунок взагалi топ!

• Виктор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Малечі сподобалась така гра. Якість чудова, цікаво та захоплююче. Рекомендуємо!

• Юлія Ш***

Цікава та якісна головоломка

• Дмитро

Дуже чудова головоломка. Дітям сподобалася

• Надія

Головоломка прийшла вчасно . Дитині і дорослим було цікаво. Дякую

• Валерій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Підійде як для дорослих для розвантаження, так і для дітей для тренування логіки.

• Ілля Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова ідея для розваги. Деталі всередині якісні, пляшка прозора, що дозволяє добре розгледіти механізм. Головоломка дійсно змушує думати нестандартно

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Купувала на подарунок, очікувала якись презентабельний вигляд. Але яке було моє розчарування, коли пляшка прийшла просто взагалі без пакування! Ознак, що вона нова ніяких! Це жах! Треба зазначати про це!

Недостатки:
    Без коробки, без ознак, що товар не був б/в
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань саме у плані пакування. Хочемо уточнити, що в описі товару ми не зазначаємо наявність подарункової коробки чи додаткового оформлення. Радимо перед замовленням уточнювати інформацію про пакування, особливо якщо товар купується для подарунка — ми завжди надамо розгорнуту консультацію. Запевняємо, що продукція є новою та оригінальною, просто постачається без додаткової коробки від виробника.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прикольна іграшка, сину дуже цікаво

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар відповідає фото та опису. Дуже прикольна головоломка.

• Марк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класна іграшка, дуже незвична і дійсно цікава.

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Ось така прикольна головоломка, дуже цікаво дитині.

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудова гра, діткам подобається, швидко зрозуміли що треба робити і грали весь вечір

• Анастасія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класна, цікава іграшка. Дітей не відірвати, дуже подобається.

• Василий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший подарунок для дитини. Незвична та розвиваюча гра.

Достоинства:
    швидка доставка, якісний товар, адекватна ціна, хороший сервіс та підтримка
    Недостатки:
    ніяких
    • Продавец  Lemeshop

• Диана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дітям дуже цікаво намагатися розв’язати завдання, а дорослі тепер із задоволенням проводять час за незвичайним пазлом. Дякую)

• Юрий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Подарили ребенку чтоб было чем время занимать перед сном) Классная штука, рекомендую всем)