- СЕРГІЙ І***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Кашемир. Количество отделений: 2
Хороша тумба
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що Ви залишилися задоволені меблями. Ми цінуємо кожного клієнта і прагнемо, щоб кожна покупка приносила радість та комфорт.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Кашемир. Количество отделений: 2
Дуже зручна і гарна тумба
- Достоинства:
- Матеріал,
- Недостатки:
- Було б добре,писати номерки на шурупчиках,для делітантів трохи складно
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Наталіє! Велике спасибі за позитивний відгук! Ми щасливі, що Вам усе сподобалось. Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Рибакова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Дуб сонома трюфель. Количество отделений: 2
Отличная тумба для небольших квартир. Достаточно функциональная. Огромный плюс -ножки, создаёт ещё одну нишу для обуви типа тапки и пришедшего с улицы, можно не наклоняться каждый раз.
- Достоинства:
- Компактная, функциональная
- Недостатки:
- Ниши только для летней обуви. Ботинки уже не поместятся
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Нимфея альба. Количество отделений: 2
Тумба гармонійно вписалася в інтер’єр коридору та повністю відповідає зображенню на сайті. Збирання виробу не викликало труднощів.Фурнітура хорошої якості. Швидка доставка)
- Продавец Mobiliario
Добрий день, Оксано! Дуже дякуємо за Ваш теплий відгук і прекрасне фото! Нам надзвичайно приємно бачити, як гармонійно меблі вписалися у Ваш простір. Користуйтеся із задоволенням! Якщо щось знадобиться — звертайтесь.)
- Світлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет: Кашемир. Количество отделений: 2
Тумба гарно вписалась в наш коридор, все як на фото. Склали самі легко за 1 вечір, інструкція і відео складання зрозуміле. Подобається, що на ніжках, легко мити, не затримується там пилюка.
- Достоинства:
- Легка збірка
Ніжки - Недостатки:
- Продавец Mobiliario
Добрий день, Світлано! Ваш інтер’єр виглядає справді гармонійно — меблі дуже пасують. Ми щасливі, що змогли зробити Ваш дім ще комфортнішим. Дякуємо за довіру і чекаємо на нові зустрічі.