Топи продажів

Отзывы покупателей о Мультитул нож складной карманный набор инструментов JoyPoint 28 в 1 для дома авто рыбалки плоскогубцы складные ножи отвертка автомобильный многофункциональный мультиинструмент с плоскогубцами ножом туристический инструмент мультитулы с чехлом

Оценка пользователей 4.88/5
  • AI аналіз відгуків
    58 відгуків:  Позитивний: 83%, нейтральний: 10%, негативний: 7%
    Більшість покупців дуже задоволена мультитулом JoyPoint – відзначають його якість, багатофункціональність та хороший дизайн за свою ціну. Клієнти позитивно оцінюють швидку доставку і підкреслюють, що інструмент підходить для подарунків, зручний у використанні та досить компактний. Основні переваги – збірка, функціональність, швидкість обслуговування й співвідношення ціни й якості. Серед мінусів виділяють нарікання на якість металу, іноді – зауваження щодо точності заявлених характеристик та окремих функцій.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Брала тату на день батька, взагалі штука непогана, дуже крута. Доставка була в той де день коли і зробила замовлення. Тепер собі також хочу такий)) дуже потрібна річ у побуті, актуальна буде навіть для жінок, як на мене

Достоинства:
    Багатофункціональний, виглядає міцним
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Joy Point

Дякуємо за відгук!

• Ярослав І***

Все супер, виконує свої задачі на 100%

• Продавец  Joy Point

Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук!

Раді, що модель мультитула JoyPoint 28 в 1 повністю виправдала ваші очікування. Ми прагнули створити інструмент, який буде максимально функціональним і зручним у щоденному використанні — і приємно знати, що це вдалося.

Бажаємо, щоб мультитул завжди був під рукою та допомагав у будь-якій ситуації!

Команда JoyPoint

• Андрій Ш***

Ще працює, не зламався?

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Гарна, якісна річ з великою кількістю потрібних інструментів, що стануть у нагоді коли немає доступу для повноцінних інструментів.

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пані Тетяно, за ваш відгук.

Раді, що мультитул JoyPoint справив позитивне враження та виявився корисним завдяки своїй функціональності й компактності. Такі інструменти дійсно виручають у ситуаціях, коли немає можливості користуватися повноцінним набором інструментів.

Дякуємо за високу оцінку та бажаємо зручного й надійного користування.
      команда JoyPoint

• Сергей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Гарний мультитул, дуже сподобався. Особливо добре те, що важить не так багато, як інші мультитули, плюс дуже компактний. Закинув в свою сумку, щоб завжди був під рукою.

Достоинства:
    Досить легкий, дуже компактний та багатофункціональний.
    • Продавец  Joy Point

Дякуємо, Сергію, за теплий і докладний відгук!
      Приємно чути, що мультитул JoyPoint 28в1 вас не лише влаштував, а й справді сподобався

Ми спеціально проєктували його компактним і легким, щоби його було зручно носити в сумці, рюкзаку чи бардачку — без відчуття зайвої ваги, але з максимальним функціоналом для щоденних і непередбачуваних задач.

Нехай цей помічник завжди буде під рукою і виручає в потрібний момент — вдома, в авто, на природі чи в подорожі

• Антон Ж***

Дуже швидко замінили, оплатив доставку і зробивши ще дуже не поганий презент.

• Богдан Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Мультитул сподобався. Виглядає красиво, компактний, багатофункціональний. Сервіс на високому рівні. Покупкою задоволений.

Достоинства:
    Компактний, багатофункціональний
    Недостатки:
    На даний момент відсутні
    • Продавец  Joy Point

Дякуємо, Богдане, за детальний відгук і високу оцінку.
      Раді чути, що мультитул JoyPoint Вам сподобався, а його компактність і багатофункціональність виявилися корисними на практиці.

Також дякуємо за відзначений рівень сервісу — для нас це важливо.
      Бажаємо, щоб мультитул став надійним помічником у подорожах, вдома та в повсякденних ситуаціях.

Команда JoyPoint.

• Михаил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Joypoint с нормальным ножом в отличии от Ganzo 303 -- с вогнутыми спусками и толщиной в обухе 2,3 мм , клипсой и на 2 биты больше , уже нет хруста в механизмах , как у Ganzo 303 , как буд-то стружка или песок . Чехол хороший -- копия Leatherman. Звезда под ключ на всех болтах одинаковая , это + в отличии от Ganzo 303. Максимальное раскрытие пасатижей по кончикам 29 мм , на 1 см меньше чем у Ganzo 303. Толщина внутренних отверток-открывашек 1,4 мм , на 1 десятую миллиметра меньше от Ganzo 303 . Вес Joypointа - 256г , Ganzo 303 -- 276 г
    Но у обоих нет комплекта сменных кусачек с болтами и ключом и односторонний напильник . Я очень доволен улучшениями китайцев. Я успел заказать 2 Joypointа по 989 гривен , перед тем как цену на него подняли до 1599 . Для меня вес не имеет значения , я готов носить до 1 кг в кармане или чехле, главное надежность , крепость всех инструментов , усиление всех узлов и механизмов , что-бы он был неубиваем . За такой мультитул можно просить до 10000 гривен .

Достоинства:
    Много , в любом случае он превзошел все брендовые модели
    Недостатки:
    Нет , он практически идеален. Есть только пожелания для производителя или заказчика . Линейка должна быть нанесена на внешних ручках мультитула в 4-х вариантах - мм, см, дюймы и др. как у Викторинокса и Лазермана. А напильник должен быть двухсторонним -- это база и надо рем-комплект кусачек
    • Продавец  Joy Point

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

леза гострі, інструменти фіксуються добре, біти тримаються. Гарний інструмент

• Андрій Ш***

Напилок вам підійшов для нігтів?

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Підпружинені плоскогубці, гарна пилка, усі гострі поверхні заточені, усі предмети мають надійне кріплення: зовнішні liner lock, внутрішні point lock, дуже сподобався. Всі поверхні які підтверджені тертю, замазані заздалегідь з заводу. Люфти інструментів відсутні. Гарна якісь за таку ціну.

Достоинства:
    Якісна річ яка коштує відносно не дорого.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  Joy Point

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Отличный инструмент, оправдал все ожидания, даже превзошёл. Всё качественно сделано и собрано, никакого люфта и все инструменты закрепляются удобно. Единственное, я думал что будет немного легче, но и так сойдёт

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

зручний в руці, практично відсутні люфти (є можливість піджати за потреби), магніт добре тримає біти, за свою ціну -дуже непоганий варіант (є з чим порівнювати). Рекомендую

Достоинства:
    функціональний, відсутність люфтів.
    Недостатки:
    поки не знайшов
    • Продавец  Joy Point

• Александр Г***

Вiдмiнний товар

• Продавец  Joy Point

Пане Олександре, дякуємо за вашу високу оцінку!
      Раді, що мультитул вам сподобався
      Цю модель було спеціально розроблено як універсальний інструмент 28-в-1 — для дому, авто, кемпінгу та подарунків.

Бажаємо, щоб служив довго та надійно!
      Команда JoyPoint

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Замовляв товар на подарунок другу , йому дуже сподобався подарунок він був у шоці скільки інструментів в 1 мультитулі всім раджу не вагатися та замовляти (не пошкодуєте) Дуже швидко відреагували на моє замовлення та одразу відправили , дякую за таку швидкість

• Продавец  Joy Point

Дякуємо за відгук! Раді, що друг залишився задоволеним подарунком!

• Микола К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Гідний девайс за свої гроші. Гарно працює менеджер. Швидко професійно.

Достоинства:
    Довгі леза, додаткові біти, гарна якість металу, наявність фіксаторів до всіх елементів, ніж для консервів зроблений як у швейцарському Viktopynox.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Joy Point

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Товар був швидко доставлений, гарно запакований. Брала зятю на подарунок. Він задоволений, інструмент якісний. Дуже вдячна JoyPoint.

Достоинства:
    Багатофункціональний

Дякуємо за відгук!

• Вячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Вчасно прийшло, корисна річ для військових та для кемпінгу.

Достоинства:
    Чудова якість за свою ціну.

• Евгеній Д***

Все приїхало , добре запаковано

Достоинства:
    Добре зроблено и якість товару, все працює .
    Недостатки:
    За 5 днів активної роботи в сфері військового , не виявив .
    • Продавец  Joy Point

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Хороша корисна штука для війскового

Достоинства:
    Універсальний

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Качеством Мультитула доволен, доставили быстро. Спасибо.

• Олександр Р***

Все добре. Швидко та якісно

Достоинства:
    Все супер
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Замовляла 2 шт. На подарунок.Товар доставлено вчасно. Все акуратно складено і запаковано. Інструмент має сумочку для зберігання в складеному вигляді. Сам інструмент якісний, трішки важкуватий. Окрема дяка за подарунок

Достоинства:
    Багатофункціональний, гарно виглядає, компактний, якісний товар
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Joy Point

• Татьяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Купувала на подарунок чоловіку. Він залишився дуже задоволений подарунком. Каже дуже якісний та зручний мультитул.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Перші враження позитивні. Виглядає якісно. Далі буде видно.

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Joy Point

Добрий день, Олександре!

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку мультитула JoyPoint 28 в 1.

Нам приємно, що перші враження від інструменту позитивні та він відповідає вашим очікуванням.

Ми впевнені, що цей багатофункціональний помічник надійно служитиме вам і вдома, і в автомобілі.

Якщо у процесі активного використання у вас виникнуть додаткові спостереження або запитання — обов'язково звертайтеся.

Будемо раді вашим новим замовленням!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Купувала на подарунок чоловіку.
    Дуже швидко працює продавець, все приїхало дуже швидко. Якість хороша, чоловік задоволений.

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пані Аліно, за відгук та високу оцінку!

Раді, що подарунок вдався і мультитул сподобався Вашому чоловікові. Приємно чути, що Ви також оцінили швидкість доставки та якість товару.

Нехай служить довго та стане корисним у різних ситуаціях!

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Класний поки нарікать нема для спеціальних потреб підходить випробувано

Достоинства:
    Компактно кріпеця під молі
    • Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Романе, за відгук та високу оцінку!

Раді, що мультитул Вам сподобався та вже успішно використовується у потрібних завданнях. Нехай і надалі буде зручним та надійним помічником у різних ситуаціях.

• Оксана Т***

Якістю товару задоволена

Достоинства:
    Отримала швидко. Товар повністю відповідає очікуванню.
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Joy Point

Вітаємо, Оксано. Дякуємо за ваш вибір та високу оцінку нашого мультитула.

Раді, що якість інструменту та швидкість доставки виправдали ваші очікування.

Нехай набір JoyPoint 28 в 1 стане надійним помічником у будь-якій ситуації.

Будемо раді вашим новим замовленням.

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Дякую, якісно і швидко приїхало! Рекомендую.

Пане Ігорю, вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію!

Нам надзвичайно приємно, що мультитул JoyPoint виправдав ваші сподівання щодо якості, а доставка була оперативною.

Нехай цей набір інструментів стане надійним помічником у будь-якій ситуації — чи то в авто, чи вдома, чи на відпочинку.

Завжди раді бачити вас знову в нашому магазині!

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Все швидко, покупкою задоволений, відмінне обслуговування, рекомендую

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Андрію, за відгук та рекомендацію!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Раді, що мультитул виправдав Ваші очікування.

• Сергій О***

Дуже задоволений замовлення надійшло
    швидко. Дякую команді за бездоганну роботу, товар дуже сподобався якісний та надійний.

Недостатки:
    _
    • Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Сергію, за такий теплий відгук та високу оцінку!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю мультитула та швидкістю доставки. Дякуємо за довіру до нашої команди — будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову.

• Олександра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Дякую всій вашій команді.
    Отримала вашу посилочку.
    Я дуже задоволена.
    Товар відповідає вимогам.
    Дякуємо Вам величезне.

Достоинства:
    Дуже бистро

Доброго дня Олександра!

Щиро дякуємо за ваші теплі слова! Нам неймовірно приємно читати, що ви залишилися задоволені покупкою та нашою роботою.

Команда завжди намагається працювати максимально оперативно, щоб посилочки доїжджали до вас якнайшвидше.

Ваша довіра — це найкраща нагорода для нас.

Користуйтеся із задоволенням і звертайтеся до нас ще!

• Анастасія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Сервіс - на рівні, мультитул - виконаний якісно, функцій багато. Відправка швидка. Все чудово, дякую!

Достоинства:
    Сервіс, швидкість, якість
    Недостатки:
    Поки не побачила
    • Продавец  Joy Point

Доброго дня, Анастасія!

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок та високу оцінку нашого мультитула JoyPoint 28 в 1.

Нам неймовірно приємно знати, що ви залишилися задоволені і якістю інструменту, і швидкістю нашого сервісу.

Ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримував замовлення максимально оперативно, а сам девайс ставав надійним помічником і вдома, і в подорожах.

Нехай цей мультитул служить вам довго та виручає у будь-яких ситуаціях!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Черный

Дуже, якісне обслуговування, товар теж якісний, дякую.

Достоинства:
    Бистро, надійно

Пане Олександре, вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені і якістю мультитула JoyPoint, і сервісом нашого магазину.

Ми обирали цю модель 28 в 1 саме за її надійність та багатофункціональність, щоб у будь-якій ситуації — чи то в авто, чи на відпочинку — у вас під рукою був надійний помічник.

Ваші слова про те, що все пройшло «швидко та надійно», — це найкращий комплімент для нашої команди.

Нехай інструмент служить вам довго та виручає в потрібну хвилину! Будемо раді бачити вас знову в JoyPoint.

• Вікторія С***

Чудово

• Продавец  Joy Point

Вікторія, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!

Раді, що мультитул JoyPoint вам сподобався.

Нехай він надійно служить вам у побуті чи в подорожах.

Будемо раді новим замовленням!

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Все пречудово,швидко відправили, все відповідно до опису товара

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Іване, за такий приємний відгук та високу оцінку.
      Раді, що мультитул JoyPoint 28в1 повністю відповідає опису, а швидкість відправлення залишила у Вас позитивні враження.

Нехай інструмент буде надійним і зручним помічником у будь-яких ситуаціях.

• Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Все добре! Трохи довго, але в наш час таке буває. Тому й відношуся з поняттям. Але сервіс на вищому рівні. Дякую!

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, пане Олексію, за Ваш відгук та високу оцінку.
      Нам дуже приємно, що Ви з розумінням поставилися до термінів доставки та відзначили рівень сервісу.

Раді, що мультитул JoyPoint 28 в 1 залишив позитивне враження, а обслуговування виправдало Ваші очікування.
      Дякуємо за довіру та вибір JoyPoint.

• Андрей Г***

Сподобався, раджу

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, Андрію, за Ваш відгук та високу оцінку.
      Раді, що мультитул JoyPoint 28в1 Вам сподобався та Ви рекомендуєте його іншим.

Нехай інструмент буде зручним і надійним помічником у повсякденному користуванні, подорожах та в дорозі.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point. Цвет: Серый

Виглядає суперово. Далі будемо тестувати твердість лез.

• Продавец  Joy Point

Дякуємо, Дмитре, за Ваш відгук та високу оцінку.
      Раді, що мультитул JoyPoint 28в1 справив гарше враження з першого знайомства та Вам сподобався його зовнішній вигляд і виконання.

Сподіваємося, що під час подальшого використання інструмент підтвердить свою надійність і практичність у різних ситуаціях — вдома, в авто чи на відпочинку.
      Дякуємо за вибір JoyPoint.