Отзывы покупателей о Яркий рюкзак женский из натуральной кожи Shvigel 16307, Желтый

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Все супер. Через год использования с рюкзаком все супер. Рекомендую

Достоинства:
    Качество материала

Валерія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Чудовий наплічник. Натуральна шкіра. Розмір - оптимальний для кожного дня. Кількість карманів саме така, як потрібно, щоб покласти все необхідне, але не таскати з собою купу зайвих речей (через те що вони просто влазять:))). Акційна ціна теж порадувала).

Достоинства:
    Невеликий оптимальний розмір, якість на вищому рівні
    Недостатки:
    не виявлено
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Ірина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Диана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Черный

Покупкой довольна, товар соответствует описанию на сайте. Быстро отправили.Рюкзак стильный и качественный

Достоинства:
    Компактный, стильный и качественный
  • Ирина К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Рюкзак симпатичний і колір і шкіра і пошив, тримає форму, без посторонніх запахів. Маленький, як для мене ( мама з дитиною), тому відмова.

Достоинства:
    Гарний.
    Недостатки:
    Маленький, але це для мене, бо в мене високий зріст.