Отзывы покупателей о Шлея-жилет для собак Oxford 1680D Хаки (L) жилетка ошейник прогулочная с рефлекторами и спинной ручкой

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fortega Shop. Размер петли для туловища: 46-63. Цвет: Хаки. Ширина шлеи: 5

Хороша, міцна, ідеально підійшла.

• Марина Л***

Рекомендую! На француза вагою 13 кг, сів жилет ідеально, навіть нічого не регулювали. І дуже якісний пошив, надіюсь буде в нас довго цей жилет

• Дмитро

Оригінальна міцна конструкція, на біглі сидить прекрасно.

• Продавец  Fortega Shop

Дякуємо за відгук! Раді, що шлея добре підійшла вашому улюбленцю

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fortega Shop. Размер петли для туловища: 36-50. Цвет: Хаки. Ширина шлеи: 5

Товар чудовий. Якість відмінна. Зручний.
    Дякую продавцю і за пораду в тому числі. Все бездоганно.

Достоинства:
    Якість, зручність.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що товар підійшов і залишилися задоволені якістю та зручністю. Дякуємо за довіру та приємне спілкування!

• Владимир

Все дуже сподобалось, товар повністю підійшов

• Продавец  Fortega Shop

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар повністю виправдав очікування.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fortega Shop. Размер петли для туловища: 54-71. Цвет: Хаки. Ширина шлеи: 5

Швидко, зручно. Все добре. Уважні продавці

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  Fortega Shop

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що все сподобалось і ви залишились задоволені.

• Вікторія

Оперативно, швидко, був зроблений обмін, за що дякую. Молодці продавець безвідмовний. Рекомендую.

• Продавец  Fortega Shop

Дякуємо за відгук і рекомендацію! Завжди раді допомогти та оперативно вирішити питання.

• Юлія

Супер! Зручний, міцний

• Продавец  Fortega Shop

Дякуємо, за відгук! Нам приємно, що шлея вам сподобалась і виправдала очікування.

• Ірина Х***

Хороша якість шлеї, на мопса 10 кг 800г підійшла ідеально, як на нього була шита, якісь перевищує ціну

Достоинства:
    Комфорт, естетика, якість
    • Продавец  Fortega Shop

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Раді, що шлея ідеально підійшла вашому улюбленцю.
      Нехай прогулянки приносять лише радість!