Отзывы покупателей о Анатомическая шлейка Duomm для мелких, средних и крупных собак с ручкой зеленая

Оценка пользователей 4.75/5
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 53-66. Цвет: Зеленый

Брала для французького бульдога) дуже добре прошитий,єдине що не подобається це кільце для повідця пришите з самого краю на не зафіксованому проміжку тканини і постійно задирається коли він йде позаду! Думаю як би воно було б під ручкою то було б більше зафіксовано і не йорзало б сильно по тілу собаки. Це моє бачення) Продавець дуже приємний. Я спочатку прогадала з розміром! Відгунулись одразу і замінили розмір. Він теж не дуже підійшов але є змога налаштувати. Песик мій трохи не стандартний за розмірами
    Дякую за заміну

Достоинства:
    Гарно прошитий, м'які нашивки на лямках, немає не прошитих деталей, є можливість відрегулювати
    Недостатки:
    Кільце для повідця на рухомій тканині
    • Продавец  РоккіПес

Щиро дякуємо вам за такий детальний та теплий відгук.
      Нам дуже приємно, що ви відзначили якість пошиву, м’які лямки та можливість регулювання

І окремо дякуємо за ваш коментар щодо розташування кільця для повідця —для нас дуже цінно отримувати такі спостереження.
      Обов’язково врахуємо цей момент надалі.

Бажаємо вашому песику лише комфортних та радісних прогулянок)

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 53-66. Цвет: Черный

Гарна шлейка, добре підійшла. Моєму песику сподобалась! Прийшла швидко, відповідає опису. Дякую за Вашу працю!

• Продавец  РоккіПес

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що шлея добре підійшла, сподобалась вашому песику)
      Дякуємо за довіру до нашого магазину та ваші добрі слова про нашу роботу! Будемо раді бачити вас знову!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 44-56. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Чудова!
    • Продавец  РоккіПес

Щиро вдячні вам за приємний відгук. Бажаємо гарних вам прогулянок з вашим хвостиком!

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: РоккіПес. Размер петли для туловища: 39-46. Цвет: Фиолетовый

Підійшов. Дякую

• Продавец  РоккіПес

Дякуємо вам за приємний відгук!