Отзывы покупателей о Мышь ATTACK SHARK R5 ULTRA PAW3950 Gaming Mouse 8K 42000 DPI (сенсор PAW3950) из карбоволокна 39 грамм (белая)
- лев ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
- Сідлецький В***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Заказував чорну а пришла біла але так все пушка мишка імба
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заказав чорну пришла біла
- Продавец Panovision Shop
Вибачаємось. Помилково. Бо однакові коробки візуально.
- Петро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый
одна з кращих мишок на ринці в іграх не зриває сенсор дуже зручні 3 способи підключення та через отвіри рука не потіе
- Достоинства:
- хороший сенсор зручні способи підключення
- Недостатки:
- нема
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Panovision Shop. Цвет: Белый
Мышка сломалась спустя 2 недели идеального использования
- Недостатки:
- Спустя 2 недели начал плохо работать лкм
- Продавец Panovision Shop
99% проблем із ЛКМ - це дуже "активне" використання миші, настільки активне, що всередині пополам розтрощуються мікріки. Ще буває перестає працювати, коли в стіну кинули.
- Ілля
Чого саме перестав працювати лкм не саажете?
- Микита Р***Продавец: Panovision Shop. Цвет: Черный
Замовив 1.12 19:50 приїхала 3.12 10:00. Пакування без плівки, дістав мишку глайди всі поцарапані! Продавець відповів те що "була остання - просто на вітрині лежала. Їй ніхто не користувався". але ж в описі не написано що товар б/в, а написано що нова! Хто знає як так миша могла стояти на вітрині та бути у такому стані!?! Та як глайди опинилися в такому стані якщо "їй ніхто не користувався" ??? ціна хороша для цієї миші (якщо брати ціну по акції), але було б ще краще якщо б приїхала нова як вказано в описі. від миші звісно відмовився та незадоволений!
- Достоинства:
- ціна ; вага
- Недостатки:
- приїхала відкрита , глайди поцарапані, як сказав продавець "їй ніхто не користувався просто вона з вітрини"
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный
Мышка просто супер, доставили за за 2 дня
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Белый
пользуюсь данной мышью два месяца ровно, как раз на днях начала дабл кликать на ПКМ по какой причине не знаю, советую брать мышь по дороже либо не у этого продавца
- Достоинства:
- легкая, за свою цену хорошо если без брака
- Недостатки:
- начала дабл кликать
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ProKeyGaming. Цвет: Белый
Достойный товар
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: X-Y-Z
по началу все нормально было, через пол года колесико начало крутить в другую сторону, через пару дней пропал этот дефект, пользуюсь почти год, все нормально
- Достоинства:
- Очень лёгкая
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
Мишка дуже сподобалась. Легка, зручна, працює чудово, затримки не помітив. Незважаючи на те, що прийшов інший колір, самою мишкою повністю задоволений. Рекомендую!
- Достоинства:
- Легка, зручна, швидка, добре працює, приємно користуватися.
- Недостатки:
- Отримав не той колір, який замовляв.
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
через 3 місяця проблеми с колесом
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Красный
Через 2-3 месяца начал троить энкодер
- Достоинства:
- лёгкая, удобная
- Недостатки:
- энкодер перестал работать
- іван з***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Белый
Перші пів року я був просто в захваті від неї, але в якийсь момент з'явилися лаги сенсора. Наприклад, в іграх камера могла просто улетіти в небо. Хоч це траплялося й рідко, але дико бісило. Ще через місяць бокові кнопки миші (Mouse 3 і Mouse 4) почали залипати: коли тиснеш на одну з них, спрацьовували одразу обидві. А ще через місяць бокова кнопка Mouse 3 просто провалилася всередину і злетіла зі свого місця. Через перелічені проблеми та короткий термін служби я б не рекомендував купувати цю мишу. Використовував я її з дня покупки щодня і дуже активно, тому моя думка побудована на особистому досвіді.
- Достоинства:
- Перші пів року чудова ергономіка, легка вага, сенсор працював чітко, був у повному захваті.
- Недостатки:
- Лаги та зриви сенсора (камера летить у небо), залипання та подвійні кліки бокових кнопок, кнопка Mouse 3 повністю провалилася всередину корпусу.
- Марк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
Мышка приехала быстро все классно мышка крутая
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Technotech. Цвет: Белый
Ок
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: HeadCat. Цвет: Белый
купив в січні цього року, вже колесо крутить кудись в іншу сторону. дуже жосткий дефект, як для мишки за 4к
- Достоинства:
- поки не знайшов
- Недостатки:
- ціна та якість
- Владислав М***
також скриплять кліки, як лкм, так і пкм
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: More Tech
Мишка якісна.
Покупкою задоволений.- Продавец More Tech
Дякуємо, що обрали More Tech! Ми раді, що ваше замовлення подарувало вам не лише приємний досвід, а й позитивні враження та швидке обслуговування в нашому інтернет-магазині.
- Кирилл Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Красный
Через пару місяців стало зривати сенсор через 2.4 по кабелю усе норм
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Черный
Замовляла чорну,відправили білу.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Зеленый
Мне нравитця, прикольна зелена та м'яка
- Достоинства:
- Гарна
- Макс Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Белый
мишка крута, швидко відправили, для моїх потреб те що требо
- Достоинства:
- гарна, надійна упаковка
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Гарне ергономічна зручна мишка з сучасною начинкою (на мою думку) мінусів не бачу.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Technotech. Цвет: Черный
Все добре, прийшло вчасно, мінусів не бачу
- Достоинства:
- Дуже легка
- Недостатки:
- Не виявив
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: More Tech
Чудова мишка
- Достоинства:
- Чудова мишка !
- Продавец More Tech
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: More Tech
Продавець швидко оформив та відправив замовлення! Мишка якісна, працює добре! Тому рекомендую!
- Продавец More Tech
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Белый
Чудовий комплект, гарна якість , все чудово
- Бордовський Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tehno360. Цвет: Черный
Четінька
- Достоинства:
- Четінька
- Недостатки:
- Не четінька
- Макс П***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Белый
Мышка топ. На Маджестике с кайфом на каптах и на арене выношу всех геттоящеров теперь! Из-за лёгкости в руках теперь проще наводиться на модельки!!! В Арк Рейдерс тоже стало удобнее мочить всяких крыс, особенно на частоте опроса в 4к и 1600 DPI.
- Достоинства:
- Лёгкость, удобство, топ сенсор
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Олександр Я***
5пр лучше :)
- Артем О***Отзыв от покупателя. Продавец: DEV1CE. Цвет: Красный
Класна мишка, рекомендую всим
- Родион С***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
Перестала працювати через пів роки по радіоканалу
- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
В іграх миша зручна, одразу виставив в налаштуваннях максимальні DPI, рух дуже плавний, затримка не відчувається. Великий плюс - три варіанти підключення (дротове, блютуз та 2.4 ГГц).
Особисто для мене мінусом була замала вага (я просто звик до більш важких моделей). Аж захотілося відкрити її і покласти пару грузиків всередину.
Через дизайн з отворами у верхній частині долоня не потіє, зручно тримати навіть після декількох годин.
Найбільшим недоліком виявилася ємність батареї. Максимум 1 день (а то і менше) інтенсивної гри по бездротовому підключенню і вже доводилося переходити на дротове. Через це і зменшив оцінку.
В цілому - непоганий продукт, але вище вказані недоліки хотілося б усунути в наступних моделях- Достоинства:
- Швидкодія, зручність, 3 варіанти підключення
- Недостатки:
- Ємність батареї, вага
- Валентина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
Придбала мишку за 3000 грн, яка пропрацювала менше місяця, обходьте 10ю дорогою цей магазин!!
- Недостатки:
- Неякісний товар, продавці не вирішили проблему
- Валентина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Черный
Категорично не рекомендую!!!
- Недостатки:
- Товар не якісний, 3000 грн на вітер
- Синько Д***
а чому?
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный
Удобная
- Ян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Profi_gaming_ua. Цвет: Красный
Я замовляв 16 грудня і за 6 місяців колесо мишкі коли я скролю в низ воно скролить в верх а дотого в се було добре
- Миша Н***
Точно така ж сама проблема через такий самий срок як вирішили?
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Черный
Працює, як і очікувалося, навіть трохи краще. За свою ціну це дуже хороша мишка: якісна, надзвичайно легка.