Отзывы покупателей о Зонт пляжный садовый с клапаном от ветра, наклоном, защитой от UV-лучей и дождя EC-1206 (Зеленый)
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Міцний, свою функцію виконує
- Достоинства:
- Швидка доставка, міцний
- Недостатки:
- Не має
- Трамбович О***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Парасольки легка .Добре ,що є чохол з ручкою .
- Недостатки:
- Не змогли користуватись функцією нахилу парасолі або вона не працює або дуже туга в використанні .Вітер все одно парасольку здуває,тому коли був вітер на пляжі тримали додатково парасолю.
- Юлия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Отличный продавец! Товар полностью соответствует описанию, посылка надёжно упакована, отправили в тот же день, менеджер постоянно с вами на связи. Рекомендую к сотрудничеству.
- Достоинства:
- Соответствует фото
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Хороша парасолька
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
все чудово!
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Не для пляжу-вітру не витримує та не реагує на зміни напрямку. Кінцівку так і залишили у піску бо зонт понесло вітром до моря. Розмір середній для двох. Легкий. Колір приємний
Може на дощ без вітру буде якраз чудово.
Продавця рекомендуємо. Швидка відправка.- Достоинства:
- Колір. Легка вага
- Недостатки:
- Не витримує навіть слабкий вітер
- Михаил Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Зонтик практически не подходит для пляжного отдыха, при малейшем ветре завернуло в обратную сторону и порвало крепление спицы. Сами крепления сделаны из ниток на узелках, приходится перезаыязывать
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Knox
Якісний
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Міцна, досить велика
- Достоинства:
- Гарна якість
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Для захисту від сонця парасоля за свою ціну ідеальна. Стійка, можна нахилити в різні сторони. Є чохол для зберігання. Компактна. Яскравий колір, який не вигорає.
Хороше обслуговування продавця і швидка відправка. - Микола У***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Надіслали зонт без клапана повітря, хоча заявлений як зонт з клапаном повітря.
- Недостатки:
- Зонт без клапана
- Продавец Knox
Дякуємо за відгук. Якщо товар дійсно отриманий без вентиляційного клапана та не був у використанні, ми із задоволенням замінимо його. Ми вже зв'язалися з вами та запропонували заміну товару, проте ви вирішили залишити парасолю. Якщо в майбутньому у вас виникнуть будь-які питання, ми завжди готові допомогти.
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
На 3 розкриття зламалася спиця товар не відповідає дійсності віддав гроші ні за що
- Недостатки:
- Зламався неякісний
- Продавец Knox
Дякуємо за ваш відгук. Розуміємо ваше розчарування через таку ситуацію.
Поломка спиці після кількох днів використання не є нормальною. Водночас у деяких випадках причиною можуть бути нестандартні умови експлуатації або сильні пориви вітру. Однак робити будь-які висновки без огляду виробу в сервісі було б некоректно.
Ми завжди готові допомогти нашим покупцям та максимально об'єктивно розглянути кожне звернення. Якщо після перевірки в сервісному центрі буде підтверджено виробничий дефект, ми із задоволенням допоможемо вирішити питання. Якщо ж буде встановлено, що пошкодження виникло внаслідок неналежного використання або експлуатації в умовах, не передбачених виробником, товар може бути повернуто власнику.
Ми вже зв'язувалися з вами, щоб допомогти з вирішенням питання, однак розуміємо, що вам може знадобитися час для прийняття рішення.
Якщо у вас виникнуть будь-які запитання або уточнення, будь ласка, зв'яжіться з нами за контактами, за якими ми вже спілкувалися з вами.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Knox
вже 1 раз спробували - класна якість за свою ціну
- Достоинства:
- наявність клапану від відтру
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Зонтик чудовий чудовий , виконує свою функцію на всі 100 %
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
- Достоинства:
- Легка. Має чохол.
- Недостатки:
- Пластикове гостре закінчення на трубці виготовлене з тонкого пластику. Непридатне для використання на пляжах з галькою, камінцями.
- Виталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Парасолька чудова ,якість відмінна ,є в ній все.
Захист від ультрафіолету, нахил, клапан від поривів вітру. Рекомендую докупити бур для встановлення стійки парасольки. Доставка швидка. Меньше доби.
Дякую.- Достоинства:
- Дуже швидка доставка. Якість як на картинці.
- Недостатки:
- Невиявлено
- Шершньова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Парасоля хороша. Вітер витримує.
Продавець відправив дуже швидко.
Дякую - Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Чудова парасолька за свої гроші. На фото від продавця цього не видно - але прийшла з вітрозахисним клапаном, що є великим плюсом. Зручно і швидко збирається, займає мало місця в зібраному стані
- Достоинства:
- Гарна якість, компактна в збірці, має вітрозахисний клапан
- Недостатки:
- нема
- Продавец Knox
Дякуємо за такий змістовний відгук! Приємно, що ви високо оцінили якість, компактність і зручність використання парасольки. Раді, що наявність вітрозахисного клапана стала для вас приємною перевагою. Бажаємо, щоб покупка дарувала комфортний відпочинок у будь-яку погоду. З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Вячеслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Гарна парасоля
- Достоинства:
- Чудово захищає від сонца
- Недостатки:
- Не знайдено
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Чомусь одразу з отримання не працює похилий механізм, дуже дуже важко нахиляється
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Не працює механізм нахилу
- Продавец Knox
Добрий день! Дякуємо за відгук.
Тугий хід механізму нахилу у нових парасолях зазвичай не є несправністю. Фіксатор спеціально має щільну посадку, щоб купол надійно утримував обраний кут і не змінював положення під дією вітру.
Перед нахилом необхідно повністю підняти фіксатор вгору. Після кількох використань механізм поступово розробляється та працює м’якше.
Для 100% виключення можливих пошкоджень механізмів під час транспортування клієнт завжди може перевіряти роботу всіх функцій парасолі безпосередньо у відділенні при отриманні товару.
Якщо у Вас залишаться запитання або буде потрібна допомога, будь ласка, звертайтеся до нас — ми завжди готові допомогти та надати консультацію щодо використання товару.
- ірина м***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Добрий вечір,
Хочу залишити відгук, парасолька прийшла швидко, вже активно використовується- Достоинства:
- Хороша річ за таку ціну
- Продавец Knox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю парасолі, обслуговуванням та швидкістю доставки. Раді, що товар повністю відповідає опису та фотографіям на сайті. Бажаємо приємного користування та гарного відпочинку! З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Парасолька дуже сподобалось. Гарне обслуговування, швидка доставка і парасоля якісна, повністю відповідає опису та фото як на сайті. Дякую
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису та фото
- Продавец Knox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю парасолі, швидкою доставкою та обслуговуванням. Раді, що товар повністю відповідає опису та фотографіям на сайті. Бажаємо приємного користування та комфортного відпочинку! З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Анжела П***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Парасолькою задоволенні дуже
Хороший матеріал,швидка доставка
Рекомендую- Продавец Knox
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви задоволені парасолею, оцінили якість матеріалу та швидку доставку. Бажаємо вам приємного користування та багато комфортних днів відпочинку. З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Хороша парасоля, в перший же день врятувала мангал від дощу )))
- Достоинства:
- Зручно складається в чохол, не важка
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Knox
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що парасоля стала у нагоді вже в перший день. Приємно, що ви оцінили її легкість, компактність і зручний чохол для зберігання та транспортування.
Бажаємо вам лише гарної погоди та приємного користування!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Гарна якість товару,вигляд все як на фото.Продавець швидко опрацював замовлення та здійснив відправку
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не виявлено поки
- Тетяна О***
Нормальний зонт, легкий в користуванні, займає не багато місця, швидко відправили
- Продавец Knox
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю товару та що його вигляд повністю відповідає фотографіям. Раді, що ви також оцінили швидкість обробки замовлення та відправки. Бажаємо приємного користування! З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Хороша парасолька!
Продавець вчасно все доставив- Достоинства:
- Розмір
- Продавец Knox
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що парасолька вам сподобалася та виправдала очікування. Приємно, що ви відзначили її розмір і залишилися задоволені своєчасною доставкою. Бажаємо комфортного користування та гарного відпочинку! З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Knox
Хороший зонт
- Продавец Knox
Дякуємо за вашу оцінку! Раді, що парасолька вам сподобалася та виправдала очікування. Бажаємо приємного користування та гарного відпочинку. З повагою, Ваш магазин Knox на маркетплейсі Rozetka.