- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Все працює
- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.75
Немає там нормальної зарядки на жодному порту, ну і все таке криве й косе. Хз скільки це пропрацює.... Заряджати будете довго щось від того. Усередині щось торохтить
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Дуже крута штука. Швидко заряджає і добре працює. Великий плюс, що не потрібно мати багато блоків і розеток для зарядки гаджетів в наш час .
Головне, що відмінно працює Type-C і підходить для Apple.- Достоинства:
- Зручний подовжувач, який можна використовувати як зарядні пристрої
Дякуємо за відгук!
Раді, що пристрій виявився зручним у використанні та допомагає заряджати кілька гаджетів без зайвих адаптерів. Хай і надалі стабільно працює та спрощує щоденне користування технікою.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.75
Працює.
- Продавец SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.75
Якісний. Працює. Все ок
- Продавец SmatX
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Дякую чудовий подовжувач
- Достоинства:
- Супер
- Продавец SmatX
- Руслан О***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Перше враження гарне. А як там захист від перепадів і стабілізація покаже практика. Швидкість заряду не перевіряв.
- Достоинства:
- Компактний, трошки більше телефона 17 см. Пластик не смердить, а приємно пахне. Шнури входять добре. Можливо повісити на стіну.
- Недостатки:
- Трошки закоротка вилка, тому в евроророзетку входить трошки вигинаючи місце з'єднання шнура з вилкою. Див. фото.
- Продавец SmatX
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Рекомендую! Товар відповідає опису, працює як слід!
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Леонід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Дуже задоволений покупкою. Якість товару супер!
- Продавец SmatX
Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.75
Подовжувач якісний, я дуже задоволена
- Продавец SmatX
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cheyzi. Цвет: Белый. Длина кабеля: 5
Все гарно працуе, дякую.
- Продавец Cheyzi
Дякуємо за відгук! Раді, що все працює добре.