Отзывы покупателей о Мешок для стирки кроссовок и спортивной обуви 39 х 19 см чехол для деликатной стирки нижнего белья бюстгалтеров деликатных вещей и мягких игрушек защитный мешочек для стиральной машины сумка пакет для очистки кед цвет на выбор

Оценка пользователей 4.64/5
  • Отзывы про товар продавца Ankor Prime
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ankor Prime. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Хороший мішок для прання

Достоинства:
    Кіт любить на ньому лежати
  • Анжелика Ж***

Мішечок якісний. Класна річ

• Продавец  Ankor Prime

Щиро дякуємо за позитивний відгук!

• Ольга У***

Мішок дуже зручний. Кросівки добре вміщуються. Відіпрались чудово.
    У подарунок отримала білу фарбу. Завжди знадобиться.
    Рекомендую!

• Алина П***

Мішок якісний. Не очікувала, що такий великий. Був запакований у вакуумну упаковку. Сподобалось, що у подарунок йде біла фарба. Як раз те, що треба для білих кросівок!

• Ірина Г***

З мішком машинка не шумить. Взуття відіпралось добре. Для балансу кладу у барабан стару простинь

• Продавец  Ankor Prime

Ірина, дякуємо за позитивний відгук!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Катя вещь

Достоинства:
    Хорошо отстирывает
    Недостатки:
    Не нашла
  • Олександр С***

Перед найпершим пранням треба витрусити мішок зсередини від зайвої тканини

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    Недостатки:
    Трохи лізе зміст спочатку
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Бомба, взуття як нове після правки

• Марина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Отлично постирались кроссовки

• Олександр К***

Якісний мішок

Достоинства:
    Розмір
  • Ніна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Main Seller. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Для прання взуття те що треба!

Достоинства:
    Все
  • Катерина В***

Отримала своє замовлення. Відразу перше, що не сподобалось - інший колір, я замовляла жовтий, отримала сірий, але то таке, колір впринципі не грає для мене ролі. Друге - всередині тканина наче пропаляна, не розумію, як можна такий товар відправляти… через це - негативне враження від постачальника, за що мінус зірка. Решта - наче нормальний товар, побачимо на ділі

Достоинства:
    Наче нормальний товар
    Недостатки:
    Всередині пропалений, брак
  • Георгий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Все супер

• Юлія К***

Супер мешок,обувь отстирывает офигенно.
    Очченнь довольна Цена огонь в огнях .

Достоинства:
    Отстирывает офигенно
    Недостатки:
    Не нашла
  • Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sattil. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Завдяки цьому товару обув не псується в пральній машинці

• Продавец  Sattil

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що мішок став корисним у використанні та допомагає захистити взуття під час прання. Саме для зручності та дбайливого догляду він і створений

Будемо раді бачити вас знову!

• Наталія Л***

Вважаю що перед першим використанням його потрібно було добряче витрусити, А в іншому все ОК, всі свої функції виконує чудово. Якість відповідає ціні.

Достоинства:
    Виконує свої функції чудово
    Недостатки:
    після першого прання все взуття у жовтому ворсі, дуже довго довелося вичищати щіткою.
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Хорошая вещь в доме, кросовки выходят как новые после стирки

• Продавец  Basket

Дякуємо, що обираєте нас! Користуйтеся із задоволенням.

• Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Після першого прання дитячих кросівок (делікатний режим, віджим 400 об.) сумка ціла, змійка не розстібнулась, кросівки цілі.
    Я залишилась задоволена

Достоинства:
    Поки все ок
    Недостатки:
    Поки нема
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ліліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Алла А***

Зручно для прання.

Достоинства:
    Не травмується ні пралка, ні кросівки.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Євген Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Хороший великий мішок

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Неоніла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Superiorshop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Класні мішки) брала зразу два, щоб кожен окремо прати. Але при розмірі 36-37 зразу влізе два.
    Користуюсь активнивно 2й місяць - рекомендую

• Євген П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

После пары стирок не разваливается, молния тоже работает.
    Своих денег стоит.

• Дмитрий Т***

Відміна річ

Достоинства:
    Якісь
  • Инна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Доставила швидко, мішок дуже гарної якості. Дуже задоволена покупкою.

Достоинства:
    В міський, якісний, зручний
  • Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Синий

Все супер, відправили швидко, все відповідає заявленим характеристикам, чудово! Дуже рекомендую)

• Анатолій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Більше не треба відтирати бруд руками! Чудовий захист для барабана. Рекомендую всім, хто цінує чистоту та свій час!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRO. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Сподобався мішечок. Розмір нормальний. Зручний у використанні. Якість достатньо непогана. Дякую!

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRO. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Сьогодні отримала, зразу використала.
    Мішечок порвався при першому пранні. Взуття під час прання вилетіло з мішка:(

Недостатки:
    Неякісний.
    • Продавец  MIRO

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.

Ми обираємо для постачання якісніші та цупкі мішки для прання, щоб вони були стійкіші до прання у пральній машині.

Мішки для прання взуття потрібно використовувати разом з іншими речами (наприклад, одягом або рушником), щоб пом’якшити удари взуття під час прання. Якщо прати взуття окремо, навантаження на мішок значно збільшується і він може пошкодитись.

• Лариса Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый

Чудовий товар.

• Сергій А***

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Тетяна М***

Гарний товар за приємну ціну

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: TreviaBox. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серо-желтый

Не та якість, що очикувала. Але ж та пакування добре )

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: BODA Shop. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Двічі прислали геть не те, що замовляла. Гроші за другу доставку повернули, але різницю в обіцяному ц наданому товарах ніхто не компенсував.

Недостатки:
    Менше зазначеного, ще й не того кольору
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Сподобалося, що розмір великий, бо прати в них буду 46 розмір взуття

Достоинства:
    Розмір
  • Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MichaelMarket. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый

Гарний мішок для взуття

Достоинства:
    Мішок
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sweet Napoli. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый

Якісна річ

Достоинства:
    Якісь