Отзывы покупателей о Синтезатор Yamaha PSR-F52 + стойка, пюпитр и адаптер питания

• Ігор Я***

Чудовий синтезатор. Дуже задоволений. Рекомендую

Достоинства:
    Якість звуку, дизайн, функціональність.
    Недостатки:
    Не передбачено можливості кріплення до стійки
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Придбала дитині синтезатор дуже класний все працює звук чудовий. Доставка супер. Ввечері замовили на наступний день отримала. Працівники відповідальні. Стійка хороша і займає не багато місця

• Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Придбали для жити, дуже задоволені.
    Доставку оформили дуже швидко.
    Не змогли розібратися в кріпленні до стійки, але продавець допоміг, щодо усих питань надали консультацію))
    Рекомендую і товар і продавця.

• Інна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Придбали на подарунок для дитини.
    Синтезатор був упакований належним чином, доставка швидка, дитина щаслива.
    Досі не зрозуміло, як кріпиться до стійки. На самій стійці є в наявності ремінці, але куди їх чіпляти до інструменту не зрозуміло. Інструкції по кріпленню немає.

Достоинства:
    Швидка відправка замовлення, пакування товару, якість.
    Недостатки:
    Немає інструкції для кріплення синтезатора до стійки. Більше недоліків немає.
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Придбали синтезатор для дітей та дорослих))) Рівень знань у всіх різний, а от задоволення від інструмента у всіх однакове. Багато функцій та можливостей. Для першого синтезатора- ідеальний варіант. Доставка 1 доба, при тому, що страшні перебої з електрикою. Зворотній зв'язок з клієнтом підтримується. Ми задоволоні покупкою на 100%.

Достоинства:
    Ціна/якість, сервіс.
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Лілія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Придбали синтезатор як подарунок для дитини - і залишилися дуже задоволені. Інструмент має приємне звучання, зрозуміле меню та багато корисних навчальних функцій. Комплект зі стійкою, пюпітром і адаптером — великий плюс, адже нічого не потрібно докуповувати окремо.
    Також хочу відмітити швидку відправку та якісне пакування - усе приїхало в ідеальному стані. Враження від покупки лише позитивні. Рекомендую!

Достоинства:
    Простий та зрозумілий інтерфейс, приємне звучання, комплектація
  • Надія П***

Дуже задоволена, багато функцій

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Синтезатор доставили швидко. Інструмент якісний, звук хороший.Дитина задоволена.

• Альбина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Чудовий синтезатор. Посилка прийшла без ушкоджень. Інструмент працює добре. Брали для дитини: елементарний перший рік навчання у музичній школі. Для початку навчання синтезатор ідеальний.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE

Чудове хвучання та багато різних налаштувань. Чудово для першого класу музичної школи :)

• Танюша Т***

Дякуємо за швидку доставку. Чудовий інструмент. Гарний звук, зручні клавіші