Отзывы покупателей о Консервований корм Purina Gourmet Паштет з тунцем 85 г (7613031381029)A

Оценка пользователей 4.73/5
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Котик ест хорошо, спасибо:))) Эта партия свежее, до марта 2028 года, на запах чуть более "поджаренный". Три недели назад покупали срок был до октября 2027 года. И первую и вторую "партию" котик кушает с удовольствием. Покупаем всегда про запас.)

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Беру постоянно, на вид и запах, свежий паштет. Котик ест с удовольствием.

• Віталій Д***

Дякую. Добре.

• Наталия Р***

Швидка доставка, хороша ціна

• Светлана Г***

Чудовий паштет

• Антоніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1

Моя кішка полюбляє саме паштет, тому добре що по факту прийшов саме він, а не такий як на картинці. Швидка доставка. Гарні терміни придатності.

• Андрій Т***

Мої хвостики задоволені.

• Татьяна К***

Моєї кицькі подобається

• Ольга В***

Киці кажуть дякую. Замовляю регулярно

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Это один из любимых паштетов. Едят все.

Достоинства:
    Удобный формат.
  • Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Найкращій товар у цій категорії

• Александр Я***

Ok

• Алла Р***

Все добре,киця задоволена

Достоинства:
    Мабуть смачний)
  • Ярослава Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Доставка супер швидко, дякую за акцію, котики дуже люблять цей паштет!

Достоинства:
    Ціна по акції
  • Андрей П***

Відмінно.

• Дар'я Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Отлично! Самый вкусный корм.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Кошеня їсть із задоволенням.

• Павло П***

Відмінно. Котикам моїм дуже сподобалось

Достоинства:
    Якість, ціна. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Светлана М***

Все нравится

Достоинства:
    Одни плюсы
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Беру постоянно, в принципе нормально. Иногда как бы поджаренным пахнет и твёрже, иногда мягкий вкусный и как бы курочкой пахнет ( хотя и рыба), ест лучше.
    Всем добра!!!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Наш кіт дуже полюбляє паштет з тунцем, оскільки він вже старенький та не завжди може прожувати звичайний корм. Вже вдруге купляю упаковку 24 шт, оскільки ціна доступна та доставка безкоштовна через розетку. Як показало нам зрівняння з цінами ринку, вигідно купляти оптом саме таким способом... Дякую. Будемо й надалі замовляти товар через розетку.

Достоинства:
    Недостатки:
    не виявлені
  • Анатолій М***

Все

• Юлия М***

Котики дуже задоволені

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Беру постійно цей корм. Все подобається, особливо знижки! Щиро дякую!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Якщо виробник Франція то їдять із задоволенням. Якщо Польща то всі п'ять кішок, до речі чотири з яких підібрані з вулиці, не хочуть його їсти.
    Нічого особистого до Польщі не маю алеж.

Достоинства:
    Якщо виробник Франція
    Недостатки:
    Якщо виробник Польща

Добрий день, Романе!

Нам шкода, що трапилася така ситуація.

У кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання і ми завжди стараємось приготувати корм так, щоб його вподобали якомога більше котиків. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.

Якщо у Вас є зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Віктор С***

Добрий корм!

Достоинства:
    Коти їдять, не скаржаться!
    Недостатки:
    Нема.
  • Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Шановна Розетка, зверніть увагу, коли країна виробник Франція, кішка їсть із задоволенням. Але коли виробник Польща - одразу відвертається і відмовляється їсти. Ви втрачаєте клієнта, бо я втрачаю гроші.

• Роман Р***

Така сама ситуація. П'ять моїх кішок не хочуть їсти цей паштет виробництва Польща. При чому чотири з них підібрані з вулиці.

Добрий день, Романе!

Нам шкода, що Ваш котик не вподобав даний корм.
      Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту.

Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!

• Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Кот уплетает только эту консерву

Достоинства:
    Любимое лакомство
  • Александр Ф***

• Рацун И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Поганий, скільки не беру кіт на постійній основі їсти не хоче. Що вони туди додають не відомо, будемо змінювати корм.

Достоинства:
    Їх немає
    Недостатки:
    Їх повно, всіх не перерахуєш

Добрий день, Інно! Нам шкода, що Ваш котик не вподобав даний корм.

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Завжди купував цей корм і все було дуже добре. Але останнє замовлення дуже не потішило. Корм не був таким «мягким» та свіжим як раніше. Як результат проблеми для котів(їх 7). Все стало гіршати після того як сама баночка паштету змінилась.(Кришка стала тонкіша і тд) .

Достоинства:
    Завжди все було на чудовому рівні.
    Недостатки:
    Останні замовлення були не свіжі.

Добрий день, Олексію! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Все добре! Коту подобається!

Достоинства:
    Гарна акційна ціна була
  • Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Виробник добре вклався в маркетинг, але якщо копнути глибше - склад консерви так собі.
    Міститься цукор, який не можна вживати тваринам.
    Краще звернути увагу на корм класу холістик…

Достоинства:
    Зручне пакування , зробили безліч окопних свічок
    Недостатки:
    Склад

Дякуємо за Ваш коментар і за те, що поділилися своїми думками. Ми високо цінуємо Вашу увагу до складу нашої продукції.

Наша компанія прагне забезпечити високу якість продукції, яка відповідає вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо Ваше занепокоєння щодо наявності цукру в складі консерви. У помірних кількостях цукор може виконувати важливі функції в кормах для домашніх тварин, слугуючи джерелом енергії, покращуючи смакові якості та допомагаючи зберегти текстуру і м'якість продукту протягом усього терміну зберігання.

Ми завжди відкриті до Ваших зауважень і пропозицій щодо нашої продукції. Якщо у Вас є додаткові питання або коментарі, будь ласка, звертайтеся на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.

• Вова Д***

• Олена М***