Отзывы покупателей о Консервований корм Purina Gourmet З лососем та куркою. Шматочки у підливці. 85 г (7613032618674)A
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Смачні,казали коти.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Це улюблений корм моєї кошечки
- Лорина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Котам подобається.
- Достоинства:
- Смачно пахне
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Мої коти його дуже люблять, тому купуємо постійно!
- Достоинства:
- Котикам подобається
- Недостатки:
- Якщо немає акції, то задорого
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Всё хорошо
- Наталия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Великолепно, коты оценили,!!!
- Достоинства:
- Вкуснятина!
- Недостатки:
- Баночка маловата!
- Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Чудовий корм. Коти їдять із задоволенням!
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Котику дуже сподобалось. Рекомендую вашим улюбленцям.
- Достоинства:
- Хороша ціна.
- Недостатки:
- Немає.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
При отриманні 3 упаковок не проконтролював цілісність пакунків - хтось витягнув одну банку корму. На фото видно що її не вистачає - сподіваюсь вона пішла на харчування якоїсь безпритульних тварини на складі ...
А так - Коту подобатися, хоча він вибагливий .- Достоинства:
- Ціна / якість / зручність
- Недостатки:
- Треба контролювати упаковку особливо при крупних закупівлях
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Швидко та оперативно.Рекомендую
Швидко та оперативно.Рекомендую
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Все отлично
- Анжела В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Дуже подобаються котикам
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Коту сподобався.
- Достоинства:
- Коту сподобався.
- Недостатки:
- Не куштував, не знаю.
- Елена Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1
Дякую кішечки смакують дуже їм подобається
- Ірина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Щось моїй Карамельці ця консерва не сподобалась... даю рідко, бо просто відмовляється її їсти, вимушена потай додавати до інших консервів
- Достоинства:
- Напевно, акційна ціна..
- Недостатки:
- Киці не сподобалась
Представник постачальникаДобрий день, Ірино! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм.
Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Бажаємо спокійного дня.
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Довольна покупкой, быстро получила, цена адекватная
- Наташа Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
- ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Мій котик дуже полюбляє цей корм, купую регулярно різні його види. Кіт до мене потрапив з притулку, куди його привези волонтери, коли знайшли на смітнику. На цьому кормі у кота відросла довга блискуча шубка і вуса. Вдячна Виробнику і Розетці за оперативність та сервіс
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Все що потрібно моїм улюбленцям.
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Дякую. Корм мабуть хороший, але мій кіт відмовився його їсти. Упаковку подарували притулку для тварин.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- Кіт відмовився
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Ніби смачно, але мало
- Достоинства:
- Жере
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Посилка прийшла швидо,кошка,зараза,їсть,але без якогось задоволення(ну,то збалувана),все норм
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Дуже дякую! Котики їдять з задоволенням! Перший раз цей смак їм зпропонували, вони у захваті!
- Достоинства:
- Котикам подобається
- Жіночка к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Нашим котикам дуже смакує цей корм шматочки у підливі з лососем і куркою! Дуже дякуємо! Замовляли вже безліч разів і будемо замовляти ще! Купуємо, то баночки, то паучі, бо котики люблять, коли різне
- Достоинства:
- Котикам дуже смакує
- Анна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Все быстро и качественно
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Гарна ціна, гарна якість.
Мабуть має просто неперевершений смак, судячи з того, як мої коти його смакують )- Достоинства:
- Якісний, Мабуть НУ ДУЖЕ смачний (судячи з любові моїх котів до цього корму)
- Недостатки:
- Рудницкая О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
корм добрий, брали перший раз на пробу, до цього замовляли інші смаки цього ж виробника, але з лососем та куркою щось не пішло, мала їла, але не так добре як інші (просто кірку, або яловичину).
- Достоинства:
- гарний корм, свіжий
- Недостатки:
- не знайдено
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
купила 48 шт - кошки отказались есть, хотя другие корма этого производителя едят с удовольствием.
- Достоинства:
- удобно открывать
- Недостатки:
- не понравился кошкам
Представник постачальникаДобрий день, Валентино! Нам шкода, що Ваші кішки не вподобала даний корм.
Однак ми радіємо, що інші наші корми все ж смакують Вашим кішкам. Дякуємо за те, що обираєте Purina!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
на жаль виробник досі не освоїв українську мову, тому на баночці все московською(
добре що кіт взагалі не вміє читати, так би точно відмовився їсти- Достоинства:
- кіт їсть
- Недостатки:
- відсутня українська
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Найкраще для нашої кішки.
Їсть з задоволенням, гарні окремі шматочки в соусі, ніжної консистенції, з приємним запахом.- Достоинства:
- Головне це те що кішка їсть з великим задоволенням
- Недостатки:
- Не знайшли
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Начиталась позитивних відгуків, купила цей корм, бо рибних консервів вибір не дуже багатий серед преміум, і дуже засмутилась, бо моя кішка відмовилась його їсти від слова зовсім, хоча інші консерви серії Gourmet Gold їсть із задоволенням, особливо ніжні биточки в трьох видах і курку з морквою, і індика зі шпинатом, і яловичину з томатами... Навіть індичку з качкою в соусі їсть, і паштети зі шматочками кроля або качки з морквою. А що з цим не так, не розумію(( На вигляд шматочки не такі як у ніжних биточків, вони а-ля фріскіс, або кіті кет, і на жаль, зовсім не схожі на преміум корм!
- Достоинства:
- Не знаю, але запах не дуже, кішка не сприйняла.
- Недостатки:
- Кішка зовсім відмовилась їсти... Більше не купуватиму, бо велика упаковка 24 банки, і по факту викинуті гроші на вітер.
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Також ми радіємо, що інші смаки Purina Gourmet смакують Вашій кішці.
Якщо у Вас виникатимуть зауваження щодо якості нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за номером нашої Гарячої лінії: 0 800 50-09-50.
Дякуємо та бажаємо спокійного дня.
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Дякую
- Достоинства:
- Котику сподобався
- Недостатки:
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Супер баночки завжди беру котику! Особливо радують акції!
- Yuri F***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24
Кошечка просто в восторге от этого корма
- Достоинства:
- Качество
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24