- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Товар прибув розірваний!!! За один пак гроші повернули на карту в магазині видачі . А ще один пак просто вщент розірваний і заклеєний скотчем віддали як нормальний товар!! разом з двома цілими ROZETKA вже зовсім здуріла!!
- Недостатки:
- Товар вщент! розірваний і заклеєний скотчем склали просто в коробку і віддали як нормальної якості.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач дуже сподобався , кіт в захваті. Грудкується. Вбирає запах сечі.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не комкується та не вбирає запах зовсім. Із 5л такого не було, тому надалі буду замовляти обʼєм саме 5л
Представник постачальникаВітаю!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Хочемо звернути вашу увагу, що наповнювачі AnimAll з ароматом лаванди 5 кг (6 л) та AnimAll бентонітовий грудкуючий з ароматом лаванди 4,2 кг (5 л) білий, про які ви зазначили у відгуку, є різними продуктами від різних виробників з різних країн. Відповідно, їхні властивості та якість відрізняються, тому порівнювати їх між собою не зовсім коректно.
Щодо вашого зауваження, що наповнювач AnimAll з ароматом лаванди 5 кг (6 л) не комкується та не утримує запах: на початку виробництва нової партії допускається до 3% продукції, яка може не повністю відповідати заявленим характеристикам. Це пов’язано з технічними процесами обслуговування та переналаштування обладнання.
Нам щиро шкода, що даний наповнювач не виправдав ваших очікувань.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Замовляв середню фракцію, на упаковці середній написано, а по факту це велика фракція. Хтось і десь помилився.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Це не те
- Олена П***
Тобто?
Представник постачальникаВітаю! Прошу пояснити, що ви маєте на увазі? Дякую.
- Алексей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Кошмар, а не наполнитель. В отличие от большой упаковки, в грудки не сбивается.
- Іра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не грудкується взагалі,дуже незадоволена покупкою
- Достоинства:
- Ніяких
- Кондратенко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Нормальний наповнювач
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Я дуже не задоволена цією покупкою, кажуть "бачили очі що купували", так це про цей наповнювач для котячого туалету.
Купила два мішечка по 5 л.
Цей наповнювач не комкується, береш совком- він розсипається, запах не вбирає.- Достоинства:
- Не рекомендую
- Недостатки:
- Гроші на вітер, не комкується, запахне вбирає, сиплется всюди, не рекомендую
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Взяв 6-літровий, бо 10 не було в наявності...
Все як описано у коментарях нижче - просто жах...
Навіщо змішувати два зовсім різних по якості продукта, наче різниця тільки у вазі?..- Достоинства:
- У 6-літровому пакеті їх мало
- Недостатки:
- 6-літрів недоліків
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
дуже жахливий наповнювач, раджу нікому і ніколи його не брати, навіть попри дешеву ціну - воно того не вартує!
- Достоинства:
- відсутні
- Недостатки:
- весь наповнювач один великий недолік
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
брала інший цієї фірми-все чудово, а цей або підробка, або кошмар. Не грудкується зовсім, дуже крупний, далеко не середній, як заявлено, запах не тримає
- Недостатки:
- не грудкується, запах жах
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Главное чтобы кошке нравилось
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не зрозуміло, чому упаковка на 5кг, потрапила до цієї групи в яких фасоні упаковки на 4 та 8кг., мало того що вона відрізняється саме малюнком, так ще і тим, що гранули абсолютно не такі, як у перерахованих упаковках вище, тут вони у два рази дрібніші та по кольору інші, порівнюю з тим, які були попередні, а саме на 4кг. і ці яки купила останній раз, на 5кг. Та головне, по якості саме ця упаковка, річ іде про властивості цього наповнювача, вона виявляється гіршою і я погоджуюсь з іншими коментарями, які залишили свої незадоволені відгуки. Хотілось би отримати відповідь від представника, чому упаковка на 5кг., відрізняється від тих, що на 4 та 8кг., як зовні так і самим іншим наповненим? Дякую.
- Недостатки:
- Упаковка на 5кг, відрізняє від 4 та 8кг, по якості, гранули удвічі-тричі менші
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
5кг сміття. Гроші на вітер
- Недостатки:
- Не комкується.
- ОлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не береться грудками. Брав три шт., Усі ніякі!
- Недостатки:
- Не береться грудками.
- Марина
Скажіть будь ласка, а який наповнювач Ви можете порадити?
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не комкується. Викинуті гроші!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комкується
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не рекомендую. Не комкується зовсім. Викинуті гроші
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Плохо комкуется, при уборке туалета рассыпается. Данный наполнитель не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё остальное
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Жахливий наповнювач, не комкується взагалі, а розпадається! Через це приходиться вигрібати з лотка ложкою або весь викидати відразу. Взяла два пакети, шкода витрачених грошей, не рекомендую. Минулий наповнювач від цього виробника був великий мішок з пудровим ароматом, от він комкувався на застигав
- Достоинства:
- Маскує запах
- Недостатки:
- Не комкується
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Запаху лаванди немає, не грудкується зовсім. Завжди брала наповнювач цього виробника в іншому інтернет магазині, правда то був преміум, але й цей заявляється виробникам як гігієнічний грудкуючий наповнювач з лавандою. "Барс" і "Мурка" грудкується значно кращє. Добре, що купила 5 кг.
- Недостатки:
- Не грудкується
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач просто жах! Колір не білий а сірий,ніякого аромату лаванди не має це брехня.Пилиться,в грудочку не збирається,смердить так наче лоток місяць не прибирали,і це як тільки засипала. Не економний,пачка на тиждень. Більше брати не буду,краще велику упаковку 10л. Доставка:один пакет рваний,обмотали плівкою нам.
Не рекомендую.- Достоинства:
- Недостатки:
- Пилить,не грудкується розсипається,смердить,ароматизатору не має,колір сірий.
- Юлия С***
В мене така сама історія! Сірий, запах лаванди відсутній, не грудкується зовсім. Тому дивуюсь, читаючи інші коментарі
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач не комкується, розсипається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комкується.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
С дуру купила сразу 4 упаковки. Одна была порваная.. вовремя заметили, не просыпали.
Первое же использование разочаровало. Вроде лежит "комок", поднимаешь его лопаточкой, а он рассыпается... в итоге выргести комки из лотка невозможно - разве что половником без отверстий черпать)
Вобщем, впервые этого производителя товар разочаровал настолько, что незнаю куда его теперь девать.- Достоинства:
- наполнитель
- Недостатки:
- Не комкуется
Представник постачальникаПерепрошуємо за незручність. Прошу надати номер партії для з’ясування та подальшого усунення проблеми.
- Дмитрий З***
В Паперовій упаковці не беріть, Беріть у поліетиленовій, він дорожчий на третину не просто так. І Комкується повністю і запах весь прибирає. В паперовій дешевше, але шлак повний…воно там наче розведене, то комкує то розсипається, запах по первах лише тримає
- Елена С***
Дмитрий, спасибо за информацию. Сама бы в жизни не обратила внимание что по упаковке можно понять качество.
Представитель поставщика - я не нашла где указан номер партии. сверху наклейка с полосковым кодом - $MH941780 - оно? или дайте почту, куда выслаьб фотографии всех текстов на упаковке
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Погано комкується, не нейтралізує запах. Великий расход тому що треба часто замінювати весь лоток.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не комкується
- Именной Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
ужас, если взять комок в совок он просто рассыпется, не возможно пользоваться
- Достоинства:
- никаких
- Недостатки:
- невозможно пользоваться просто ужас
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
гроші на вітер
- Недостатки:
- не комкується взагалі....викинув на другий день використання....
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Погано, дуже погано, купувала такий в магазині біля дому - чудово вбирав запахи та комкувався, цей - якийсь звичайний пісок який нічо не робе, жах, підробка
- Достоинства:
- Недостатки:
- Абсолютно все
- Ярослава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Наповнювач жахливий. Зовсім не комкується і запах не поглинає. Треба постійно тільки перемішувати. Брала постійно великі упаковки, цього виробника, зовсім інший. Повернусь до великих упаковок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зовсім не подобається.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Брав схожий, віршів взяти цей по акції, виявився набагато краще. Раджу всім. Обов'язково замовлю ще.
- Достоинства:
- Пахне добре, розмір середній (а я як на мене - великий).
- Недостатки:
- Не має
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Це просто жах. Купили 3 упаковки по знижці і зараз не знаємо що з ним робити. Він зовсім не комкується і просипається весь через лопатку, як мені прибирати за котом?
Ми відкрили лише одну упаковку з 3 і дві запаковані хочемо повернути цей жахливий товар. Чому запакований товар яким не користувались я не можу повернути на наступний день? Звʼяжіться зі мною для повернення товару яким не користувались.- Достоинства:
- Немає, це просто жах
- Недостатки:
- Не комкується, висипається з лопатки, сильний запах пилу по всій квартирі
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Влаштувала ціна, але якість- суцільний жах(що запаху нема, що не комкується сеча)- кошти,витрачені на вітер!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Беспалова Ю***
А ми купили 3 упаковки по знижці, відкрили одну і зрозуміли що це суцільний жах і тепер не знаємо що робити з цим 3 упаковками. Гроші на вітер.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Не кумкується, зібрати не можливо, якість відрізняється від наповнювача об'ємом 10л.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недоліки - сам наповнювач великий недолік
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо Вам за відгук. Та хочемо зазначити, що наповнювач в паперових пакетах (сірий) виробляється в Україні. Наповнювач в поліетиленових пакетах (білий) виробляється в Туреччині. Це 2 абсолютно різних наповнювача як по якості так і по ціні.
- Оксана
Наповнювач AnimAll виробляється на основі природного матеріалу — подрібненої бентонітової глини. Наповнювач AnimAll чудово грудкується у разі попадання вологи.
Наповнювач не прилипає до лапок вихованця і зручний у використанні, позаяк не вимагає повної заміни.
Почитайте опис "чудово грудкується", "не вимагає повної заміни". Опис товару не відповідає дійсності.
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Жахливий наповнювач. Не комкується, запах не прибирає. Просто сміття!
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, дуже шкода, що наповнювач Вам не сподобався. Не могли б Ви уточнити дату виробництва для подальшої перевірки нашим відділом якості. Дякуємо.
- Максим З***
Додам інформації для представника постачальника. Є наповнювач 4,2л та 8,6л - це ті шо з німецьким лейбом на назві, ті що преміум, виготовлені в туреччині - вони супер. А ось той що 5 л, виготовлений в україі - це просто пісок. Тому, розведіть їх на Розетці, щоб не створювати негативний статус нормалтьному продукту. (і дуже шкода за український продукт)
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо Вам за відгук. Також, не могли б Ви зазначити дату виробництва для того щоб перевірити продукт нашим відділом якості.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5
Брав на 10л задоволений,