- Зведений відгук із відкритих джерелВисока білизна 165-175% CIE та гладенька з двох боків поверхня роблять цей папір преміальним рішенням для офісів, де важлива презентабельність документів.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Офісні працівники відзначають, що принтер ковтає пачку без заторів завдяки ідеальній геометрії та гострим краям, які додатково зменшують знос роликів техніки.Для багатьох покупців вирішальним фактором став чіткий двосторонній друк без просвіту на звороті, що дозволяє економити ресурси без втрати якості звітів.У відгуках часто згадують низьку пильність матеріалу, завдяки чому техніка залишається чистою навіть при інтенсивному щоденному використанні.Деякі користувачі попереджають про можливе злипання в пачці при високій вологості та зауважують, що для простого друку графіки ціна може здатися завищеною порівняно з бюджетними аналогами.Переваги: екстремальна білизна 175% CIEгладкість з обох боківвідсутність пилувідсутність просвіту при двосторонньому друціекологічність без хлоруНедоліки: вища ціна порівняно з Xeroxризик деформації при вологостітьмяність кольорової графікиковзання стопки на столі
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Листы с браком от производителя
- Недостатки:
- Брак, цена
- Продавец BIGCHOIC
Добрий день. Нам дуже шкода , що так сталось. Вперше отримуємо рекламацію на цей папір. Надішліть нам у вайбер фото чи відео браку, щоб ми могли передати їх імпортеру.
- Anatoly
В оригіналі на кожній пачці лазером вигравуван серійний номер.
Якщо напечатаний - то підробка. - Продавец BIGCHOIC
На нашому папері гравіювання є
- Алексей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Это лучшее что есть на рынке, по качеству, по "яркости" белого, по гладкости это наверное самое лучшее. Не знаю, что может быть хотя бы сравнимо с этой бумагой. В принтере фактически от нее нет мусора, договора, документы и прочее выглядят безупречно. Настоятельно рекомендую.
- Достоинства:
- Самое лучшее что есть на рынке
- Недостатки:
- Дорогая
- Продавец BIGCHOIC
Дякуємо за відгук. Дуже приємно що вам сподобався папір.Ми теж вважаємо його самим кращим по якості.Так він дорожче,ніж клас А в інших марках.Але і відрізняється по якості.
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Хорошая бумага, отличный сервис. Оформили, отправили быстро. Рекомендую
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Продавец BIGCHOIC
Дякуємо за відгук. Звертайтесь
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Отличная бумага.
- Достоинства:
- Плотные листы
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Доброго дня, якісний товар; швидка доставка. Рекомендую до придбання!
- Достоинства:
- Якісний папір для друку.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец BIGCHOIC
Дякуємо за відгук.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: BIGCHOIC
Качественная бумага.
- Достоинства:
- Хорошая плотность.
- 77710805Продавец: Rozetka
Отличная бумага
- Достоинства:
- Отличная бумага, кенон и т.п. отдыхают