Отзывы покупателей о Лежанка лежак для кошек и собак средних и мелких пород пушистая овальная для животных VMHouse Пушистик Пончик универсальная плюшевая 40 см искусственный мех розовый + в комплекте игрушка с перьями и колокольчиком (0042-0023)

Оценка пользователей 4.71/5
  • Тамара С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Светло-серый

Якість хороша, мʼяка, тримає форму

Достоинства:
    Пухнаста, мʼяка, тримає форму, зручна, гнучка
  • Анастасія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Белый

Лежанка дуже сподобалася, кіт швидко до неї звик і вже щодня лягає спати. Рекомендую!

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Коричневый

М'яка, пухнаста, ідеальна для маленької собачки. Коричневий колір практичний, не видно бруду.Дякую за додатковий подарунок!

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Розовый

Лежанка супер! Собака залазить і не вилазить. Дякую !

• Сергій К***

Собачка спить із задоволенням. Рекомендую власникам дрібних порід!

• Анастасія П***

Чудова лежанка! Рожева, пухнаста, дуже м'яка – кіт одразу закохався

• Віктор Р***

М'яка, тепла, простора (50 см), рожева. Кіт щасливий, іграшка в подарунок

• Микола М***

Неймовірно м'яка та затишна лежанка! Коричневий колір – немарний і стильний.

• Аріна Л***

Чудова лежанка! Коричнева – тепла, затишна, не марка.

• В'ячеслав Г***

Нарешті знайшла лежанку, яку моя привередлива кішка прийняла!

• Володимир Т***

Все чудово! Домашній улюбленець у захваті! Дякую)

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Бежевый

Кіт цю лежаночку не оцінив) так і валяється без діла.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Розовый

Відмінна якість, котикам дуже сподобалося (нам теж).

• Ліана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Розовый

Лежанка на вигляд наче нею вже користувались,наповнення ніяке.Фото не відповідає дійсності.

• Марія М***

Чудова лежанка, наша киця зацінила. 50 см навіть малувато трохи вийшло при повному розслабленні) А іграшка то взагалі фаворит. Дуже любимо вудочки з пір'ячком) відправили швидко, все супер, киця задоволена

Достоинства:
    Товар відповідає опису. Подарунок.
    Недостатки:
    Поки не помітили
  • Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Бежевый

Тканина приємна, але наповнення ніяке, я думала що буде набита лежанка а виявилось взагалі не так

• Олена У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Темно-синий

Замовляла темно-синій колір,а прислали розовий (

Недостатки:
    Колір не відповідає замовленому
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Олено,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. На жаль, на складі було допущено помилку при комплектації замовлення.

Рекомендуємо завжди оглядати товар на точці видачі — у разі будь-яких невідповідностей з кольором чи комплектацією Ви можете одразу відмовитись від отримання або звернутися до нас у зручний для Вас спосіб (телефоном, через месенджери чи чат в особистому кабінеті).

Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти з оформленням обміну або повернення товару.

Також радимо звернути увагу на лежанку-будиночок: ссылка

• Микола Х***

Чудова лежанка

• Лілія М***

Продавець відповідальний,доставка швидка.Товар відповідає опису.Але хотілося б,щоб виробник трішки більше дав наповнювача в середину.

• Олена С***

Доставка швидка, продавець надійний! Дякую

Достоинства:
    Гарна лежанка. М'якенька, тепленька, затишна для песика. Все, що хотілося для комфорту свого хвостика, реалізувалося.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анна Я***

Все как на фото, отличная цена и качество

Достоинства:
    Цена
  • Александра Ч***

Чудова лежанка

• Маргарита М***

Все супер котенку нравится сейчас в ней греться

• Анна

Чудова лежанка, мені подобається і песику теж :))

• Надія Н***

Товар належної якості, кіт просто зад задоволений.

• Вікторія П***

Все чудово, дякую. При отриманні була пласкою, після відкриття все ропушилося, стало об'ємним. Для кошеняти-підлітка розмір підійшов.

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Светло-серый

Я, конечно, понимаю, что товар в жизни обычно отличается, от картинки, но что это такое? Это просто плоское нечто. Оно даже отдаленно не напоминает то, что вы продаете

Шановний Вікторе,

Прикро, що у Вас склалось таке враження, але запевняємо, що товар відповідає опису. Лежанка постачається у вакуумно-спресованому вигляді – це робиться для зручності транспортування та зменшення габаритів.

Щоб виріб набув пухнастої та об’ємної форми, достатньо після розпакування добре його струснути, розправити та залишити на кілька годин (іноді до доби), щоб наповнювач відновив об’єм. Зазвичай після цих простих дій лежак набуває саме того вигляду, який Ви бачите на фото товару!

Нагадуємо, що у випадку, якщо товар не відповідає Вашим очікуванням, у Вас завжди є можливість відмовитись від отримання на точці видачі.

Також зверніть увагу на іншу модель лежанки, можливо вона Вам підійде більше: ссылка

• Дар'я О***

Добра лежанка. Коту сподобалася. Особливо було приємно отримати подарунок)

Достоинства:
    М'яка та легка. Можна прати.
    Недостатки:
    Поки не помітила.
  • Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 60. Цвет: Бежевый

Ми вирісли в даних плюшках. Була і 40, і 50 см. Вони мали дуже гарно набиті борти та за рахунок цього мали форму "гніздечка". Але замовлена лежанка 60 см більше схожа на тряпочку. В ній набивного матеріалу за відчуттям навіть менше чим в 50 см. Отже, якщо попередні я схвалюю, то велика - це розчарування. А за подарунок у вигляді вудки з пірьями - окрема подяка.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Дуже погане набита, за рахунок чого, як тряпка.
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Андрію,

Дякуємо, що оцінили наші лежанки у менших розмірах — нам приємно знати, що вони виправдали Ваші очікування!

Модель діаметром 60 см дійсно може здаватися іншою в порівнянні з 40 та 50 см. Через більший діаметр наповнювач розподіляється рівномірніше, щоб забезпечити м’якість та комфорт для улюбленця, а не надмірну жорсткість бортів. Відчуття, що наповнювача менше, пов’язане саме з тим, що він займає більший об’єм на менших моделях, а форма “гніздечка” у 60 см моделі виходить більш пологою — щоб тваринці було зручно розтягнутися.

Ми впевнені, що Ваш улюбленець з часом “обживе” лежанку та оцінить її простір. Також ця модель доступна в сірому кольорі: ссылка

А якщо хочете, щоб лежанка краще тримала форму, радимо звернути увагу на лежанку-будиночок: ссылка

Щиро дякуємо за теплі слова про подарунок — нам дуже приємно, що іграшка з пір’ям та дзвіночком подарувала позитивні емоції!

• Ольга У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 40. Цвет: Темно-синий

Чуть не вгадала з розміром. Але нічо. Ще мінус, що подушка не виймається. В мене це четвертий пончік, найменший. Думала, що подушки виймаються у всіх за замовченням. Але він настільки маленький, що пратиметься в машинці целіком.

Достоинства:
    Ціна. Матеріал
    Недостатки:
    Не виймається подушка.
  • Дар'я П***

Дуже крута, в нас постійні бійки за лежанку. Будемо замовляти на всіх

• Карина С***

Брали для собаки 5 кг, ідеально підходить, місця достатньо.

• Никита С***

Дуже теплий і затишний, ідеально для холодної підлоги. Кішка пересіла зі стільця прямо на цей пончик і вже не злазить.

• Алла К***

Думала буде меншою, але розмір якраз для мого французького бульдога. Хутро штучне, але виглядає гарно й не лізе. Дуже дякую!

• Віталій П***

Наш шпіц задоволений, крутиться на лежаку як на хмаринці. Добре тримає форму, навіть після прання.

• Евгений Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размеры (ДхШхВ): Диаметр 50. Цвет: Темно-синий

Лежанка дуже м'яка, кіт одразу заліз і спить там постійно. Тканина приємна, колір глибокий, виглядає стильно.