Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кухонний модуль нижній з шухлядою Еверест Еко 600 дуб сонома/німфея альба 60х46х82 см (DTM-071041)

Оценка пользователей 4.58/5
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Цвет фасада: Графит / Белый. Цвет корпуса: Дуб крафт белый

Чудовий вибір за свої гроші
    Швидко збирається, все є в комплекті
    Товаром задоволений

Достоинства:
    Чудовий нижній модуль без стільниці
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Олегу! Щиро дякуємо за добрі слова!
      Раді, що Ви залишилися задоволені якістю меблів і сервісом. Нехай покупка приносить лише позитивні емоції!

• Станіслав К***

хороший модуль, легко зібрався (якісь відповідає вартості)

Достоинства:
    гарний вигляд
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Станіславе! Щиро дякуємо Вам за теплий відгук!
      Раді чути, що меблі повністю відповідають очікуванням. Дякуємо, що обрали нас!

• Крюк Л***

Обслуговування відмінно,швидко доставили,відповідає фото, все супер, ціни доступні,рекомендую

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Людмило! Дякуємо, що довірили нам свій вибір! Приємно знати, що Вам сподобалися і меблі, і рівень сервісу. Нехай вони служать Вам довго і надійно.

• Елизавета Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет фасада: Дуб Сонома трюфель. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Обирала спеціально тумбу для зборки без дрелі, але виявилось спочатку так що ті дірки які є - криві, на дверях взагалі немає дірок. Підтримка у вайбері відповідає раз на 3 дні і просто дає рекомендації в альтернативній інструкції. Не маю дрелі і маю просто купу безглуздих дошок)

Достоинства:
    Недостатки:
    Необроблені фасади, на дверцята немає просвердлених дірок, Дірки які просвердлені - криві
  • Олена О***

Швидка доставка,відповідає опису на сайті

Достоинства:
    Чудова тумба,легко збирається.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Дуб

За свої кошти гарно

• Продавец  Nicole Piliaieva

Дякуємо Вам за відгук!)

• Данута В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Обслуговування відмінне. Товаром задоволена. Рекомендую.

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що наші меблі та сервіс Вам сподобалися. Такі слова надихають нас працювати ще краще! Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді бачити Вас знову.)

• Марина П***

Всім задоволенні

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Марино! Ми дуже вдячні, радьте нас близьким, а ми будемо ставати кращими кожного дня для Вас)

• Людмила С***

Товар добрий,складається легко.

Достоинства:
    Свої гроші стуоє.
    Недостатки:
    Це платна "упаковка" товара на новій почті. Попередити мене забули при розмові з менеджером що оплата за мій рахунок.
    • Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Людмило!

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Ми відправляємо замовлення у фабричному пакуванні, на деякі види посилок перевізник може зробити додаткову упаковку для захисту при транспортуванні.

Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів)

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Хороший товар за свої гроші.

Достоинства:
    Нормальна якість
    • Продавец  ВерестМ

Вітаю! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою в нашому магазині, дякуємо за відгук))

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Все чудово, якість відповідає ціні.

Доброго дня, Василю)
      Дякуємо вам за відгук, ми дуже раді що ви залишились задоволені.

Чекаємо вас знову!

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Прийшло все вчасно і без пошкоджень.Все влаштовує.

Достоинства:
    Непогана якість.
    Невелика ціна.
    Якісне пакування.
    Комплект кріплень з запасними елементами.
    Гарний вигляд.
    Зрозуміла інструкція.
    Адекватний менеджмент.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ВерестМ

Відгуки с фото, це окремий вид задоволення! Дякуємо, що ділитесь)