- ЛіліяОтзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Хороший столик за бюджетну ціну, стійкий, легко складається та розкладається, легко миється. Займає не багато місця.
- Достоинства:
- Бюджетний та мало займає місця
- Недостатки:
- Не вистачає м'якої накидки
- Продавец TanSill
Добрий день, Лілія)
Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас!
Дякуємо, що поділилися враженнями.
Обов’язково завітайте ще.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Хорошое соотношение цена качество, но по факту ремень безопасности 3х точковый, хотя в описании несколько раз указано что пяти точковый
- Достоинства:
- Єлизавета Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Чудовий стілець за свої кошти! Не хливкий що головне) єдине що не вистачає це якоїсь накидки на стілець, але це можна замовити окремо)
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Голубой
Чудовий стільчик. Легко збирається, легко миється. Зручно дитині і зручно мамі.
Оксана, вітаємо)
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Гарний дизайн і якісні матеріали. Вартий своєї ціни
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам сподобався дизайн і якість. Бажаємо комфортного використання та тільки приємних моментів!
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Ремені безпеки надійні, стільниця знімається швидко
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ремені безпеки надійні, а стільницю зручно знімати. Сподіваємося, що користування приладом приносить вам тільки задоволення!
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Зручний, безпечний, легко миється. Донька сидить із задоволенням
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно знати, що вам зручно користуватися, а донечка сидить із задоволенням. Бажаємо тільки комфортного користування!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Ми користуємось цим стільчиком майже тиждень і справді задоволені. Стільницю легко знімати й мити, що є надзвичайно важливо, коли малюк вчиться їсти самостійно. Хочу виділити ще колір цього стульчика, він неймовірно гарний. Купівлею задоволені, можемо сміливо рекомендувати іншим батькам.
Вітаємо!
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
Нам дуже приємно, що стілець вам сподобався — і зручність у догляді, і красивий колір, і загалом комфорт для вашого малюка.
Раді, що покупка принесла задоволення, і дякуємо за рекомендації!
Бажаємо вам багато щасливих моментів разом із малюком!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Спасибо большое, отличное качество, стул крепкий и устойчивый, полностью соответствует описанию. аккуратный, ничего лишнего
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що стілець повністю відповідає вашим очікуванням — міцний, зручний і акуратний.
Завжди раді вам знову!
- Арсений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Удобно, когда ребёнок ест сам, ремни норм держат, и стул не шатается.
Вітаємо!
Дякуємо вам за відгук! Раді чути, що стільчик вам підходить і зручний для малюка.
Дуже приємно знати, що ремені безпеки добре тримають, а сам стілець стійкий — це справді важливо!
Нехай користування приносить тільки комфорт і радість!
Будемо раді бачити вас знову!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Все прийшло швидко, малюк і мама щасливі. Рекомендую.
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що і малюк, і мама щасливі.
Нехай покупка приносить тільки радість і користь!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: TanSill. Цвет: Розовый
Доставили швидко, зібрав за 5 хвилин, все працює!
Вітаємо!
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді чути, що доставка була швидкою, а збірка й запуск не забрали багато часу.
Нехай покупка служить вам довго та приносить тільки користь!
Будемо раді бачити вас знову!