Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Декоративная клейкая лента зеркальная серебро 1,5 см *100 м (толщина: 0,12 мм)

Код :  518204184
Оценка пользователей 2.25/5
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: З ІЗЮМИНКОЮ. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 3 x 5000

Дуже приємно , зі мною з'язалися та допомогли найти клееву , оказалось там дуже тоненька плівка. Клеева добра .

• Наталія Г***

На стрічки немає клієвой основи

Достоинства:
    Недостатки:
    Краска зверху дуже поганого качества
  • Галина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: З ІЗЮМИНКОЮ. Основной цвет: Золотистый. Размер поверхности: 5 x 5000

Дуже погана клеється , якість матеріалу просто жах , краска стирається майже отразу

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість матеріалу
    • Продавец  З ІЗЮМИНКОЮ

Дуже шкода, що у вас залишились неприємні враження
      Ми цінуємо вашу відвертість. В описі товару вказано, що використовувати стрічку можна тільки на гладку (без випуклостей, візерунків та шимеру) та чисту підготовлену поверхню. Якщо не дотримуватися цих вимог стрічка буде погано клеїтися.

• Продавец  З ІЗЮМИНКОЮ

В описі також є інформація, що фарба не стійка. Перед використанням не поспішайте знімати захисну плівку на дзеркальній стороні. Коли ви її приклеїли тільки після того знімайте плівочку.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: З ІЗЮМИНКОЮ. Основной цвет: Серебристый. Размер поверхности: 2 x 5000

За такі гроші класна штука, гарно виглядає. Рекомендую

Достоинства:
    Гарний колір, дзеркальна, стильно виглядає на стіні.
    Недостатки:
    Не дуже доюре липне до стіни. Ми брали двосторонній скотч.