- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користувався попереду AirPods 2 в них вже не тримали батарейки. Вирішив перейти на JBL за свої кошти топ. Користуюсь с ПК то все гуд. С телефону як намене тихі. У вухі трошки не звично після AirPods але діло часу. Палстик антитач купа функцій с для телефону є ще додаток з налаштуваннями. Задоволений на 5/5
- Недостатки:
- с телефону тихі
- Павліченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: White
Чудові навушники, користувався попередньою версією 4 роки, нова версія має потужніший бас, краща робота мікрофонів при дзвінках. Автономність відповідає опису
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец SIMCO
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: My Smart Trade Hub. Цвет: Black
- Таня С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Користуюсь тиждень, нічого поганого не можу сказати, звук хороший, зарядку тримає довго, швидко заряджається.
- Валерий В***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Все чудово!!!!
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Бюджетність у всьому. Але звук не поганий. Мікрофон норм.
- Достоинства:
- Красивий колір та дизайн. Зручно кладуться в кейс і зручно беруться з нього. Не ковзають з під пальців при дімтаванні як ейрподси.
- Недостатки:
- Через пів року лівий навушник почав у кейсі на контактах відходити і доводиться поправляти щоб заряджався. З правого навушника відвалився металевий гриль звуковода. Спасибі що не у вухо
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
поки політ нормальний
- Достоинства:
- хороший звук, глибокий бас (у порівнянні серед навушників вкладишів), довго батарея тримає, підключаються до двох пристроїв одночасно
- Недостатки:
- у попередній версії з часом проявлялися проблеми зі зарядкою у кейсі. навушник не ставав на зарядку і не відключався від телефона будучи в кейсі
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink
Наушники хорошие и звук, и внешне, и при этом AirPods однозначно лучше во всем
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Все гаразд
- Ірина
а чому тоді оцінка 3?
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Купив, користуюся декілька днів. Але думаю повертати.
По замовчуванню працюють як пищалки, потрібно ставити додаток та налаштовувати. Але гучність всеодно та якість звуку -, але і навушники дешеві.
Мікрофон - , чути як говорю але тільки в приміщенні нормально чути, на вулиці треба підвищити голос щоб почули.
Головний мінус час від часу пропадає звук телефон на столі лежить, я за столом сиджу і пропадає звук це для мене шок, бо попередні wave 300 tws такого не було. А ще один навушник може працювати а інший в тиші це теж якась діч- Достоинства:
- Дешеві, довго тримають
- Недостатки:
- Пропадає звук, гучність , якість, мікрофон
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Бомба
- Достоинства:
- Все
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не рабочие пришли. Сделал возврат. Очень жаль. Остался разочарован как постоянный клиент. Тем более покупал на день рождения.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працюють в автономному режимі довго, заряджаються швидко, але чорний колір непомітний, важко шукати. Не знайшов чохол на них.
- Руслан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Наушники супер. Покупаю уже вторую пару
- Достоинства:
- Качество звука
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Маю можливість порівняти з більш старішою моделлю навушників такого форм-фактору від JBL. Так от старіша модель була погана у всьому. А в цій схоже виправили всі ті помилки. Залишилось перевірити наскільки довго ця нова модель живе. Бо та стара версія прожила лише рік.
- Достоинства:
- Зручно діставати з кейсу. Дуже гарний двоколірний дизайн. Матовий пластик, не слизькі.
- Недостатки:
- Бюджетний пластик.
- Андре
Відвалилася решіточка звуководу правого навушника а лівий час від часу почав не заряджатися в кейсі. Доводиться йорзатт ним по контактах щоб почалась зарядка
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: My Smart Trade Hub
Безплатно відремонтували навушники, хоча випадок був не гарантійний. Відтепер раджу ніколи не заряджати кейс зарядкою для ноутбука, хоч роз'єм і підходить. Щиро дякую майстрам та техпідтримці!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Просто хорошие навушники, в ухе сидят хорошо, звук приличный (низкие и высокие присутствуют)
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Не найдено
- АндреОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Тільки но купив, тому не знаю ще щодо довговічності - але як для перших двох тижнів використання дуже достойні і зручні вкладиші
- Достоинства:
- Якість звуку, сенсорне управління та виклик асистента, положення в зарядному кейсі
- Недостатки:
- Трошки мало потужності звуку - могло би бути і більше
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер, користувався Flex 1 довгий час, перейшов на Flex 2, дуже багато плюсів і переваг додалось. Рекомендую саме Flex 2
- Достоинства:
- Дана нова версія (Flex 2) має безліч переваг
- Дмитро Т***
Ви помітили якісь зміни як вони сидять в вушах в порівнянні з першою версією?
- Андрій
В вухах сидять ідентично як версія Flex 1
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все чудово, брала на подарунок
- Владислав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники працюють відмінно. І справді, вони тихі, але для мене такої гучності більш ніж достатньо. Щоб почути потрібно іноді на половину ползунка гучності дотягнути. Я їх брав, бо більше буду ними користуватися вдома, на роботі або на вулиці в тихих місцях(на роботі). В них я слухаю музику(50%), книги(25%) голосові(15%) та дивлюся відоси в Ютубчику(10%). На них можна переключати музику, регулювати гучність, все як нам треба, через самі навушники, натискаючи на них.
Окремо відмічу, що тут є застосунок для цих навушників. На 2-й день користування я чомусь чув голосно в правому вусі, а в лівому погано чулося (ні, я не став глухим). В застосунки я натиснув одну кнопочку "Балансування гучності" і вони працювали так, як зазвичай. Не забувайте завантажувати застосунок, бо я вже задумувався віддавати їх назад.
Забирав замовлення у відділені Розетки, зі мною перевірила(на що я і маю право) працівник Розетки, відкрили коробку, яка має бути повністью запакована виробником і заклеєна наліпками прозорими на навушниках, підключали футляр до зарядки(в застосунку перевірив, показувало 40%), підключався до блютуза, все перевірив, як слід, за що Розетці кремий респект. Задоволений цієї покупкою, не пожалів грошей на ці навушники.
У комплекті: навушники в футлярі, помаранчевий провід для зарядки, інструкція- Достоинства:
- Застосунок, всі функції бездротових навушників
- Недостатки:
- Тиха гучність(для кого як)
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прийшов несправний товар . Оформив повернення .Батарея в навушників не сприймає зарядку, та прийшла повністю розряджена, Може вам пощастить більше мені не дуже В даному випадку!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Звук подобається. Швидко підключаються. Подобається, що можна користуватись одночасно на два телефон.
Але це не навушники для розмов на вулиці, часто не чують з того боку розмови - Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Зроблені криво, тихий звук, шумоподавлення ніяке, заряд тримають мало
- Недостатки:
- Зроблені криво не зручно носити
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Black
Наушники хорошие, хороший функционал, радует наличие кастомного эквалайзера. Не хватает активного шумоподавления и немного расстроил звук, он какой обьёмный, нет эффекта чистого студийного звука
- Достоинства:
- Автономность, функционал
- Недостатки:
- Нет активного шумоподавления и качество звука
- Продавец SIMCO
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SIMCO. Цвет: Blue
Все добре
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якщо коротко то навушники мають коштувати максимум 1000 гривен.
Користувався ними приблизно 2–3 місяці. Звук, підключення, автономність — Топ. Але від навушників за такі гроші не очікував що будуть такі банальні і тупі проблеми, сітка забилась, якби сильно не стежив за гігієною, а при спробі чистки випала...
Так я міг здати на гарантійне обслуговування але по-перше це довго, а по-друге вона всеодно знову через 2-3 місяці заб'ється, і знову віддавати по гарантії? Ну камон, це ж брєд. Що ж я маю на виході, по гарантії я вже не зможу їх полагодити через механічне втручання хоча офіційно можна їх чистити xD
Залишається тільки зняти сітку з другого навушника і насолоджуватись музикою поки знову не заб'ються але вже з кінцями, і купляти інші навушники.- Достоинства:
- Звук, автономність, підключення.
- Недостатки:
- Чистка неможлива без сервісу...
Представник постачальникаВиробник надає поради, як правильно чистити навушники, в цьому відео: youtu.be/1FCKSIoeGjk (воно англійською, але у налаштуваннях доступні субтитри на зручній вам мові).
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приїхали швидко. Обирала довго серед усього різноманіття представленого на ринку. Маю досвід використання jbl, завжди подобався звук, але не в цих вушках..... так я розумію що вони не вакуумні і що звукоізоляції в них взагалі не має але розчарував саме звук. Грають норм але тихо. Моя попередня китайська іграшка за 2$ значно гучніша ніж ці. На мою думку ціна не виправдана.
Подобається дизайн, зручність, добре чути і мене і мені при розмові по телефону, гарно тримають заряд.
Але гучності звуку не достатньо. Повернути не вийшло, тк при розпаковці порвалась захисна плівка на самих вушках. Подарувала їх і замовила собі інші- Достоинства:
- Зручність посадки у вусі, дизайн, тримання заряду.
- Недостатки:
- Дуже слабка гучність звуку і відсутність звукоїзоляції
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Цікаво чому від замовлення до відправки пройшов цілий тиждень але прийшли і вже добре. Навішниками цілком задоволений залишилось перевірити як себе покажуть на морозі
- Достоинства:
- Поки в пошуку
- Недостатки:
- До товару немає але до доставки маю декілька питань
- Єва В***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купую другу пару підряд, бо вже другий раз за місяць потріскався корпус навушника. Це нормально взагалі? Минула версія не тріснула, а ця вже двічі потріскалась.
- Илья К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість звуку гарна, але дуже тихі все навколо чути, якщо хочете слухати тільки музику то я б не брав такі
- Достоинства:
- Недостатки:
- Гучність
- Сергій С***
Відключіть функцію Ambient і перестанете чути всяке довкола. Але і автомобілі теж не почуєте, тому уважніше :)
- Василь К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сутки попрацювали нормально. Потім один навушник почав вимикатися при зміні гучності, натискаєш на паузу , тоді вмикаєш знов трек , то працює.
- Богдан Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Довго тримає заряд, якість мікрофонів гарна,
Звук також хороший, рекомендую. - Володимир В***Продавец: Rozetka. Цвет: White
Нічого особливого.
- Достоинства:
- Автономність. Якість звуку.
- Недостатки:
- Тихенькі як для любителів голосного відтворення. Сітки не дуже надійні. Кейс не досить міцний.