- Симеон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent
Своїм завданням справляється добре, охолоджує на декілька градусів, якщо покласти акумулятори холоду. Досить тихий, зручно керується є таймер
- Достоинства:
- Тихий, невеликий, інтуїтивно простий у використанні
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, якщо будуть додаткові питання завжди раді допомогти :)
- Полищук Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent
Замовила цей кондиціонер, і була вражена, як швидко відправили ! Ця модель відмінний компроміс між ефективністю, мобільністю та простотою використання. Він реально допомагає зробити літо у квартирі комфортнішим, особливо коли немає можливості встановити стаціонарний кондиціонер. Велике дякую! Рекомендую!
- Достоинства:
- Легкий , потужний, малогабаритний
- Тетяна М***
І на яку максимально низьку температуру він працює?
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent
Брали для квітів , цікавила сіла вітру , для 75w дуже добре дує , аерація відмінна , тіки добавить воду коли треба , в такому режимі як що направить на себе , можливо замерзнути , є пульт , дуже легке управління , компактний ,поставити можливо де завгодно , як що заморозити контейнери ліпше охолоджує , можливо лягти спати , поставити таймер на скільки треба , тихо працює , він за своєї вологи добре освіжає і при цьому стає комфортно , при щільної спеки …
- Достоинства:
- Компактний , тихий , добре зволожує повітря
- Продавец Ecovent
- Тетяна М***
На яку максимально низьку температуру охолодження?
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent
На фото 2 контейнера для охолодження,а походу має бути 3)))
- Достоинства:
- Поки що 0.
- Недостатки:
- Вже 2.
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо, але в описі товару вказанно 2 акамулятори холоду, якщо Вам товар не підходить або не подобається поверніть його нам та ми повернемо кошти !, але товар повністю протестований та перевірений !
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Ecovent
Взяв його і перший мінус,немає інструкції з експлуатації на українській мові.Хоча по закону України вона зобов'язана бути.Будем подавати до суду,будем вчити даних продавців поважати закони України.
- Достоинства:
- Поки що не знаю.
- Недостатки:
- Поки що не знаю.
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, переклад інструкції відправили Вам у вайбер, якщо будуть додаткові питання завжди раді допомогти :)