- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудова розвиваюча гра для малюків! Якість і користь в одному наборі
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Крістіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дерев’яні геометричні пазли у формі трикутників виявилися справжнім хітом у нашій родині. Дуже крута гра, дякую!
- Достоинства:
- вартicть, якiсть!
- Недостатки:
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже розвиває логіку, увагу, дрібну моторику. Компактна, зручно брати з собою в гості чи в подорож. Дякую!
- Ирина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже гарно розвиває і моторику і мислення дитини! Обов'язково купуйте для дитини!
- Віолета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Все супер! Гра цікава. Малюк сам складає нові фігури, фантазія працює.