Отзывы покупателей о Настольная игра для детей геометрические пазлы деревянные головоломки обучающая настольная игра детская игрушка от 3 лет развивающая игра квадрат Kayfovo NA98m3

• Ярослав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гра розвиває увагу, логіку, моторику. Рекомендую!

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Квадрати різних розмірів і кольорів потрібно правильно розмістити на ігровому полі. Це чудове тренування для мозку!

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дерево екологічне, не пахне, безпечне для дитини. Іграшка міцна, не зламається, як пластикова. Дуже задоволена покупкою, рекомендую всім батькам!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже якісне дерево, приємне на дотик, без гострих кутів – безпечне для малюків.

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісна та цікава гра, для дитини те що треба

• Валерия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже якісні дерев'яні елементи, немає гострих кутів, дитина грає безпечно. Збираємо разом, гарно розвиває логіку.