- Регина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Супер сумка , удобная и прочная ! 100% рекомендую продавца и товар
- Достоинства:
- Прочная
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Хороша сумка
- Достоинства:
- Ціна якісьть
- Продавец Kangarox
Вдячні за ваш вибір! Нам приємно знати, що товар виправдав ваші очікування. Нехай користування буде максимально комфортним!
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Дуже задоволена сумкою.Матеріал якісний,підійде і в спортзал,і в подорож.Виглядає ще краще ніж було на фото
- Продавец Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Брав для тренувань, сумка сподобалась, зроблена якісно, нитки чи щось подібне не стерчать. Влазе взуття, одяг, рукавиці, ще і місце залишилось
- Достоинства:
- Велика, якісна
- Продавец Kangarox
Вдячні за ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від вас!
- Довженко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка тримає форму але наклейка вже відклєюється
- Продавец Kangarox
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми вдячні за вибір нашої продукції та за те, що відзначили практичність моделі. Ваше зауваження щодо наклейки передано на виробництво для покращення якості технології нанесення логотипів. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців!
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка прийшла порвана!!!!! Як зробити повернення?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Порвана сумка
- Продавец Kangarox
Добрий день! Приносимо свої вибачення за те, що сталась така ситуація. Ми завжди ретельно перевіряємо товари перед відправкою, але, на жаль, стався прикрий виняток. Перепрошуємо за зіпсований настрій!
Наш менеджер зв'яжиться з вами, щоб якнайшвидше оформити обмін на нову сумку. Ми обов’язково вирішимо це питання. Дякуємо за розуміння!
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Порвалася шлейка( кріплення на карабіні) в перший день і це враховуючу що дитина несла не важку форму для тренування. Чесно, розчарований((.
- Продавец Kangarox
Добрий день! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Нам дуже прикро. Наш менеджер зв’яжеться з вами для вирішення питання й запропонує обмін або компенсацію.
- Розалія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Замовляли дитині на тренування, дуже зручна і вмістка.
- Достоинства:
- Є карма для взуття
- Продавец Kangarox
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався та виправдав ваші очікування. Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт залишався задоволеним
- Ілля З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка дуже крута
- Продавец Kangarox
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що сумка вам сподобалась і залишила позитивне враження. Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт залишався задоволеним
- Костянтин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
хороша сумка, вигляд має, для мене трошки завелика, все ж таки 46-48 см достатньо для спортивних сумок
- Продавец Kangarox
Добрий день! Дякуємо вам за відгук! Раді, що сумка вам сподобалась за виглядом і якістю — це дійсно популярна модель серед покупців. Щодо розміру, дякуємо за зауваження: впевнені, ваш коментар стане корисним для інших клієнтів при виборі.
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
На вигляд сумка виглядає гарно.
Тканина тонкувата, приблизно, як звичайна китайська дорожня сумка з ринку.
Місцями зі швів стирчать нитки. Не можу сказати, що шви виглядають надійними.
Про якість фурнітури нічого сказати не можу, так як, тільки, сьогодні купив.
Відділення для вологих речей непогане.
Форму така сумка не триматиме.- Достоинства:
- Відділення для вологих речей виглядає якісним.
- Недостатки:
- Тонка тканина. Місцями неакуратні шви.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудова сумка
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка повністю відповідає опису. Як буде в користуванні, ще не відомо.
- Продавец Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
- Продавец Kangarox
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Якість хороша,замки всі справні. Доставка була 1 день Рекомендую
- Достоинства:
- Багато відділів і все вміщується
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка супер нужно проветрить
- Ілля Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудова сумка, влізло все, навіть те що не поміщалося в мій рюкзак
- Продавец Kangarox
Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка чудова, швидко відправили. Дякую!
- Продавец Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Марина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
В містка та якісна , купили дитині для екіпірування задоволені.
- Недостатки:
- Не має
- Продавец Kangarox
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Купував дану сумку для спорядження на бокс.
Сумка дуже містка, зручна в користуванні.
Дуже сподобався окремий відділ на взуття.- Достоинства:
- Зручна, велика сумка.
- Продавец Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові зустрічі з Вами!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
містка і міцна. помістився одяг, аптечка і взуття.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Все ок.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец Kangarox
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Чудова сумка!Зручна, легка,вмістка , легко піддається чистці займає
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Якісна сумка, міцна та зручна. Добре підходить для спорту чи поїздок.
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка нормальная, но наклейка venum уже отклеилась
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Зручна сумка, є відділ для взуття. Якість хороша, все сподобалось.
- Достоинства:
- Легка и зручна
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kangarox
Сумка зручна та містка, окремий відділ для взуття — велика перевага. Якісний матеріал, добре тримає форму. Ідеальна для спортзалу чи поїздок.
- Тетяна С***Продавец: Kangarox
Сумка зручна та компактна
- Продавец Kangarox
Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями! Ми дуже раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців!