Сток. Розпродаж залишків до −60%

Код:  519122324
Оценка пользователей 4.5/5
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Це просто треш. Замовив на подарунок. Ключовим фактором при виборі товару 22.08. о 8 ранку була плашка - "відправимо сьогодні!". Оплати одразу. Ввечері 22 справді розетка створила ТТН. Але зараз 24.08. в розділі "мої замовлення" досі написано - відправимо 22.08. я вже розумію що 25 я буду вітати людину без подарунку. Дякую, дуже дякую. Якщо чесно затримки у відправці стали звичною практикою саме для розетки або для тих замовлень які обробляються розеткою. Щоб все було по чесному треба якось зробити таке ж з оплатою - щоб ви бачили не гроші а на рахунку а відправляли товар коли навпроти замовлення було написано "процес пішов. Клієнт вже майже готовий оплатити". Або щоб 24.08 після відправки ви бачили напис - "оплатить 22.08. чесно!"

Достоинства:
    Недостатки:
    Грандіозний провал по доставці. Фактично впарили товар неправдивими обіцянками

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

через тиждень почало дико скреготіти коли спираюсь на спинку. Скоріше за все треба було змастити солідолом місце контакту газ-ліфта з мультиблоком, але то здогадки та підказки сторонніх осіб. Бо скрип був саме від газ-ліфта, а не від сидушки чи спинки. Здав по гарантії як заводський брак. Купив інше таке і вже змастив солідолом з обох боків газ-ліфта. Два дні - норм. Побачу як воно буде. Але за такі гроші слухати скрегіть - то занадто

Достоинства:
    якість, зборка, матеріали
    Недостатки:
    скрипить

Доброго дня, Вадим! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Владлена У***

Солідол ДУЖЕ допоміг. Змащуйте перед збиранням! Досі норм і нічого не скрипить

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Отличное кресло, нареканий нет, рекомендую к покупке!

Достоинства:
    Цена -Качество,надёжное и удобное!
    Недостатки:
    Не заметил!

Добрий день, Ігор! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне крісло. Спеціально обирав не шкіру, щоб не облазило. Тканина приємна, влітку не спекотно. Товаром задоволений

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олег Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло дуже зручне. Виконує всі свої функції! Легко і швидко збирається! Єдиний мінус - це замала подушка (підтримка для спини), якась вона трохи пласка - але це дрібниці.
    Загалом все ок.

Недостатки:
    Мала (тоненька) подушка для підтримки спини

Добрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Юра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Як видно по фото є з чим зрівняти. Крісло за 20 000 і крісло за 10 000.
    Можу сказати що різниця у ціні по субʼєктивній думці майже не відчувається.
    Що можу сказати по факту якість матеріалів трохи гірша, особливо відчувається різниця у якості пластику, підлокітники по відчуттях набагато приємніші у дорожчому кріслі.
    По регулюванні самих підлокітників у anda seat набагато гнучкіші налаштування по висоті і відстані від себе з боку в бік.
    Також крісло при використанні біль гучніше ніж anda seat.
    Про те подушка мені більш подобається для підтримки попереку ніж регулювання підтримки попереку в anda seat.
    Але магнітна подушка для шиї більш гнучкіша у регулюванні ніж фіксована як у даному кріслі.
    Сидіти комфортно в обох кріслах

Достоинства:
    Ціна, гнучкі регулювання, субʼєктивно дуже зручно сидіти.
    Недостатки:
    Немає, якість матеріалів гірша ніж у кріслі за 20 000, але нарікань на них немає.

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло загалом очікування виправдало, за -250$ металева рама та газ ліфт 4 класу, що приємно.

Не скрипить, люфту також не помітив...

Сидіти в ньому зручно, також приємний матеріал. Ріст 188.

Із мінусів якість пластику бажає кращого.

Достоинства:
    Металевий каркас, хрестовина, газліфт
    Недостатки:
    Якість пластику

Добрий день, Ростислав! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Взагальному непоганий варіант за 10к, доставили за 3 дні, по якості матеріалів питання є тільки до пластику.
    Газліфт та хрестовина непоганої якості, хрестовина повністю металева, що стосовно пластику хотілось би щоб він більш жорсткий, підлокітники мають незначний люфт але не критично.
    В кріслі досить зручно, хоч і заявлено що максимальний зріст на це крісло 180 см, з зростом в 190 см також буде комфортно.

Достоинства:
    Повністю металева хрестовина, зносостійкий матеріал самого крісла.

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Ксенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Користуюсь цим кріслом 10 місяців, тому можу вже залишити змістовний відгук. Для мого зросту в 163см крісло занадто велике і незручне. Подушка на підголовнику занадто високо, а якщо її зняти і підкласти під шию - теж не зручно бо поправляти постійно треба. Стала дуже боліти спина, а саме крісло через кілька тижнів після покупки почало скрипіти. З плюсів тільки зносостійка обивка, крісло досі візуально виглядає як нове. Тому буду продавати і обирати собі нове. Можливо чоловікам буде зручніше, а от дівчатам мого зросту кувати не радитиму)

Доброго дня, Ксенія! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, GamePro!

• Владлена У***

Змастіть газ-ліфт солідолом як я і не буде скрипіти. Попросіть фахівця це зробити, бо буде не легко зняти газ-ліфт

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Тепер емблема не по центру, а збоку і менша, з написом.

Достоинства:
    виглядає стильно, радують подушки, функціонал весь що потрібно для такого крісла
    Недостатки:
    простіше зібрати по відео ніж по паперовій інструкції

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло якісне та стійке. Збирається легко

Достоинства:
    Металева хрестовина, приємні матеріали оббивки.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Добрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Дмитро Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Ігрове крісло GamePro GC715LG з лляної тканини приємно здивувало своєю зручністю та якістю матеріалів. Воно добре підтримує спину, завдяки наявності підголівника та регульованої поперекової подушки, що дозволяє уникнути втоми та напруги м'язів під час тривалого сидіння. Що стосується регулювання, тут також усе на висоті. Можна налаштовувати висоту сидіння, нахил спинки та підлокітники. Підлокітники мають декілька рівнів регулювання, що дозволяє підібрати оптимальне положення для рук. З приємних моментів – легка збірка. Інструкція була зрозумілою, а всі деталі добре підігнані одна до одної. У мене збірка зайняла не більше 20 хв. Загалом, GamePro GC715LG - це якісне й стильне крісло з хорошим функціоналом.

Достоинства:
    Ергономічна конструкція з підтримкою спини, підголівником і регульованою поперековою подушкою знімає напругу, що робить крісло ідеальним для тривалого сидіння.
    Недостатки:
    Спинка не відкидається повністю горизонтально, але це не критично для геймінгу.

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір GamePro. Також радимо змастити механізм регулювання спинки, для більш коректного функціонування крісла.Користуйтесь із задоволенням! З повагою, GamePro!

• Василь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарне крісло, якісний матеріал обшивки, зручне регулювання підлокітників

Достоинства:
    зручність, регулювання
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Достоинства:
    Підтримка спини, регульовані підлокітники, зручна подушка під поперек, механізм гойдання, швидка збірка
    Недостатки:
    Не виявила.

Доброго дня, Вікторія! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшло крісло GamePro GC715DG. Чудово, що ви з легкістю зібрали крісло та отримали зручність при сидінні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення у користуванні.

• Богдан С***

Гарне крісло !

Достоинства:
    за свою ціну найкраще крісло
    Недостатки:
    поки не виявив

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715DG Linen fabric Dark grey. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купувала на подарунок. Дуже сподобався. Зручний.

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715DG Linen fabric Dark grey та ви отримали зручність при сидінні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

друг порадив цієї фірми крісло. воно оказалось просто суперове..

Достоинства:
    Дуже хороше крісло.
    Недостатки:
    немає..

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. ми дуже раді, що вам сподобалось та підійшло крісло GamePro GC715DG Linen fabric Dark grey. Бажаємо зручності та задоволення у користуванні.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Непогане крісло. А тим більше - за цю ціну.
    Років сім сидів в дорожчому кріслі іншого виробника, але зламався механізм, тож довелось терміново придбати нове. Це крісло, незважаючи на низьку вартість (знижка!), виявилось доволі зручним, збирається за 15 хвилин, є подушки:), підлокітники регулюються в усіх напрямках. Поки що задоволений, а там - подивимось...

Достоинства:
    Доступна вартість, текстильна обивка, регулювання спинки та підлокітників, подушки під поперек та під голову
    Недостатки:
    значних - поки не виявив (єдине - всередині щось скрипить коли відкидаєшся на спинку)

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715LG. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні та бажаємо гарного досвіду з нашим товаром.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Крісло зручне, масивне, приємна тканина. Загалом задоволений, єдиний нюанс, який турбує, коли відхиляєшся назад, клацає в механізмі що регулює нахил спинки, й спинка нахиляється трошки назад.

Доброго дня, Богдан! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715DG та його покриття.Для вирішення ситуації з механізмом нахилу, бренд GamePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. Впевненні надалі ви отримаєте гарний досвід у користуванні.

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

В цілому непогане крісло. За відчуттями схоже на моє улюблене від Anda Seat, та відчувається все ж, що використані матеріали простіші. Але ж і вартість майже вдвічі менша! Поки що задоволений. Єдине, що трохи дратує - подушка підтримки спини. Вона ніяк не кріпиться до крісла і часто підступно падає коли ви встаєте. В тому ж Anda Seat все побудовано на магнітах. Але пам'ятаємо про вартість, так...

Достоинства:
    Тестильна обивка, тверде сідло, можливість регулювання нахилу спини і підлокітників
    Недостатки:
    Подушка підтримки спини ніяк не кріпиться до крісла

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість крісла та можливість його регулювання. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Придбав це крісло за фул прайз, і пабачив що через тиждень на нього знижка майже 1.5к....образливо(урок що ніколи не треба спішити з покупкою). Стосовно самого крісла. Крісло зручне, подушки підтримки ніби підлаштовуються під спину, розмір мені зайшов ідеально, при рості 189 верхня подушка ідеально лягла під голову. В цілому задоволений, але порада, якщо є тварина, не вздумайте купувати і залишати разом, наприклад з котом на ніч( бо якщо рапотом коту стане нудно і він зацікавиться кріслом, то це габелла..). Всі пошкодження від кігтів як бельмо на оці, нитки вилазять просто назовню миттєво. Прийшлось накрити ковдрою, щоб захистити від дрібних царапок, ковра вляглась ідеально, думав про чохли, але теперішній вигляд з ковдрою теж влаштовує, бо виглядає ще комфортнішим) Але без

Достоинства:
    легко збирається, комфортне, стильно виглядає.подушки з пам'яттю, колесика по ламінату їздять досить тихо
    Недостатки:
    Боїться котів як страшного сну

Доброго дня, Роман! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715LG та його дизайн. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні нашим товаром.

• Вікторія П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купувала таке крісло в темно-сірому кольорі, дуже задоволена. Це крісло стало моїм порятунком під час довгих робочих годин за комп'ютером (8-9 годин на день). Воно забезпечує чудову підтримку спини, легко підлаштовується під мій зріст (158 см) завдяки регульованим підлокітникам та подушці під поперек. А після роботи приємно розслабитися, використовуючи механізм гойдання. Рекомендую всім, хто цінує комфорт та здоров'я спини.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявила.

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло GamePro GC715LG Linen fabric Light grey та ви з легкістю його зібрали. Ми дуже раді, що якість збірки та можливість регулювання крісла відповідають вашим очікуванням. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.

• Олександра
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купляла не тут, доволі зручне крісло для роботи, яке відповідало моїм запитам. Під ріст 167 см подушка під шию майже підходить. Інші стільці були внличезні, для високих і масивних людей. Цей підійде для худих дівчат також, сидіти комфортно. Є нахили, регулювання підлокітників. Текстиль нормальний, за місяць експлуатації не поліз, не покашлатився. Важкий і добротний стілець. Мінус головний в тому що через тиждень почало клацати при нахилі вперед і назад десь в механізмі, що регулює качання. Якщо закрутити повністю то не сильно дратує, але все одно звуки присутні, що з цим робити не відомо

Доброго дня, Олександра! Дякуємо за ваш відгук. Вдячні за те, що ділитесь власним досвідом у користуванні. Для вирішення вашого питання спробуйте, будь ласка, звернутись до магазину де купували крісло GamePro GC715DG. Сподіваємось надалі будемо радувати вас нашим товаром.