- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GrandiusTEh. Цвет изделия: Красный
Гарно працює,не сильно шумить,легкий у використанні
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ESMI_UA. Цвет изделия: Красный
Інша модель яку прислали на заміну, працює добре.
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: IGNS. Цвет изделия: Красный
Звичайний пилосос
- Достоинства:
- Пилосос
- Недостатки:
- Малопотужний
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ESMI_UA. Цвет изделия: Красный
Згорів з першого разу, прислали інший, абсолютно другу модель за тією ж ціною. Отже я в душі не чаю скільки ж він коштує на справді. Дуже погано.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все, і товар і обман по грошах.
- Продавец ESMI_UA
Добрий день, товар замінили одразу по гарантії
- Продавец ESMI_UA
Той що надіслали на заміну у нас коштує 2599 грн
Вибачте 2399 грн а цей 2199 грн
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Не раджу
- Недостатки:
- Де купляти хепа фільтр для заміни невідомо. Потужність дуууже низька.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: N'ОК. Цвет изделия: Красный
погано пилососить, гріється дуже сильно що якщо тримаєш пилосос в лівій руці то на тебе сильно дме гаряче повітря. короткий шнур. краще купити звичайний пилосос
- Достоинства:
- мобільний. легкий. легко чистити
- Недостатки:
- погано пилососить, гріється дуже сильно. короткий шнур
- Арцимович Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky&Happy. Цвет изделия: Красный
в мене питання - здається там повинен бути ще фільтр, чи він повинен працювати з наявною комплектацією?)
- Достоинства:
- дуже гарно пилососить, щітка хороша - працює на всі 100
- Недостатки:
- трохи важкуватий, але не критично
- Земфира Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey
Добрый день, уважаемый продавец! Получила сегодня заказ, очень обрадовалась. Давно искала такой лёгкий пылесос. Когда начала собирать пылесос, увидела, что щётка для пола не соответствует того, которая была в инструкции. Соответственно пылесос убирает плохо, я поменяла щётку на свою старую щётку, и он начал работать как я ожидала отлично: тихо, убирал и паркет, и ковры. Насчёт инструкции, вы решили обучить народ ко второму государственному языку, потому что инструкция только на обложке на английском и русском языках, а внутри только на английском. Короче, как быть с щёткой для пола?
- Достоинства:
- Отлично работает после замены щетки
- Недостатки:
- Пока не известно
- Ян х***Отзыв от покупателя. Продавец: INPLAY
Неочікувано працює дуже добре
- Ліана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
За свою ціну дуже хороший пилосос. Спеціально брала саме такий і не розчарована. Маю собаку, тож при виборі моделі шукала щоб збирав шерсть з килима. З цією задачею справляється дуже добре. Інші поверхні також легко прибирає. При зберіганні займає мало місця. Готовий до роботи в будь який час, достатньо просто вмикнути в мережу.
- Достоинства:
- Легко збирає шерсть тваринки з килима.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Пилосос - нормальний, купляла щоб збирати шерсть кота и наповнювач що він розкидає, з цією роботою він справляється.
Але не розумію коментарі щодо того, що він підіймає килим. Так він його може підіймає, але нічого не прибирає при цьому. Для паркета і лінолеуму підходить.- Достоинства:
- Добре справляється зі своєю задачею на паркеті і лінолеумі.
- Недостатки:
- Шерсть з килима не прибирає.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Товар відповідає опису. Повністю справний, доволі потужний (килим від пола піднімає). Шерсть кота і собаки збирає добре. Після 10-12 хв починає троха грітися, але для мене не критично (бо його використовую як аналог віника, а не повноцінного пилосмока).
- Достоинства:
- Ціна, якість, доставка.
- Недостатки:
- В моєму товарі не виявилено
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Красный
Придбав даний пилосос і не жалкую про це. Добре справляється з прибиранням.
Рекомендую!- Достоинства:
- Компактний
Досить потужний
Довгий мережевий шнур
Хороша комплектація аксесуарів - Недостатки:
- Треба обережно поводитись при відкриванні та висипанні сміття.
Пластикова защібка досить делікатна.ya
- Продавец SimKG
Дякую Вам за Ваш відгук! Ми це дуже цінуємо!
З Повагою, магазин SImKG
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Потужний, хороший пилосос, займає мало місця. Хороша заміна вінику.
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Сьогодні отримали пилосос. Замовляла в Розетці, бо довіряю, хоч тут і відчутно дорожче. Увімкнули. Працює. Але звернули увагу, що повітря виходить з нього якесь пильне. Виявилось, що всередині відсутній сам Hepa фільтр (стакан). Показала на фото інструкції, якої деталі не вистачає.
Тобто повітря фільтрує лише пластмасова коробка з дірочками. Це вже зовсім непорядно!- Достоинства:
- Працює, але неефективно.
- Недостатки:
- Продавець не поклав Hepa фільтр! Неповна комплектація!2
- Продавец LevelHome
Добрий день, Тетяна. Ми прийняли Ваше звернення та передали інформацію до відповідного спеціаліста. Вам написали у Вайбер за Вашим номером телефону для вирішення даної ситуації.
- Татьяна Ж***
Продавець відреагував на скаргу і надіслав відсутню деталь. Дякую
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Добрий вечір. Замовив у вас цей пилосос, розпакував, а інструкції і гарантії в пакуванні не було. Як це таке можливо? Я ваш клієнт не перший рік, і для мене ця ситуація вийшла не приємною.
- Продавец LevelHome
Добрий день. Гарантія на дану модель 12 місяців з моменту отримання замовлення від нашого магазину. Гарантія дійсна та зафіксована за Вашим замовленням на порталі Розетка, якщо Вам буде потрібно сервісне обслуговування, то Ви можете звертатися у цей чат.
- Едуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Потужний пилосос. Зручний. Але в перший же день зламалася кнопка вмикач/вимикач. Замінили, все працює добре. Поки що задоволені
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Дуже класний. Я був в шоці як він працює) Тихо і досить класно всмоктує пиюку
- Достоинства:
- Ціна, не шумить як звичайний пилосос, втягує гарно із ковдра пилюку.
- Недостатки:
- Не можна зняти весь контейнер щоб промить, лише фільтри.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Отримала.Сподобався.Компактний і потужний.
- Достоинства:
- компактний і потужний
- Недостатки:
- Герасименко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Twerly Shop. Цвет изделия: Красный
Небольшой, лёгкий в использовании, мощный, единственное что - сильно дует мотор при работе, сдувает всю пыль, но, возможно, здесь нужно приспособиться, был напольный пылесос до того, этот непривычен. И немного тяжеловат для руки, устаешь, возможно, тоже с непривычки.
- Достоинства:
- Небольшой, легкий в использовании, мощный
- Недостатки:
- Сильно дует мотор, тяжеловат для руки
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Мама дуже задоволена.
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Всё добре, працуе
- Недостатки:
- Пока нет
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Замовлення прийшло швидко за дві доби. Пилосос досить потужний, зручний, вже перевірили. На мою думку фільтр потрібно буде через деякий час міняти...підкажіть будь ласка де його можна замовити
- Достоинства:
- Потужний, зручний
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец LevelHome
Добрий день. В даній моделі встановлений обслуговуємий фільтр, його можна чистити та мити, замінювати його не потрібно. Фільтрів окремо в продажу наразі немає.
- Татьяна Ж***
Скажіть будь ласка, а у вашому пилососі є Hepa фільтр? Бо у мене його немає. Є лише червона коробка з отворами а самого "стакана" немає. Сфотографуйте будь ласка цей фільтр
- это а***Отзыв от покупателя. Продавец: IGNS. Цвет изделия: Красный
пілісосік мощный как для своих габаритов, ковер приподнимает. первые впечатления нормально, если прослужит долго, то круто
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey
Нормальный за свою цену.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Пылесос сам по себе маленький, когда забирала,даже удивилась, что такая маленькая коробка
В комплектации были все три насадки держатель на стену
Когда первый раз пропылесосила мне всё понравилось, всё хорошо убирает, особенно шерсть кота
Спасибо розетке за быструю и чёткую доставку, осталась довольна- Достоинства:
- Очень удобный в пользование, ничего лишнего
- Недостатки:
- Не нашла
- Олена М***
Підкажіть будь ласка, який розмір пилососа?
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: ГрупОн. Цвет изделия: Красный
Пылесос не включается, при нажатии кнопки вкл. пытается заработать идёт запах паленого и глохнет
- Достоинства:
- не могу оценить, пылесос не работет
- Недостатки:
- Пылесос не рабочий, очень расстроена
- Продавец ГрупОн
Вітаю сервісний центр покаже правильне використання вами даного пристрою
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Товар повністю виправдав очікування. Пилосос легкий та зручний у користуванні та потужний. Окрема подяка продавцю за швидку відправку.
- Достоинства:
- Легкий,потужний,є контейнер для збору пилу та сміття.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Скажіть, будь ласка як получити гарантію, питання до продавця
- Достоинства:
- Ще не включали, світла нема. Зовні все подобається
- Недостатки:
- Поки не знаю
- Продавец LevelHome
Добрий день. Гарантія на дану модель 12 місяців. Гарантія зафіксована за Вашим замовленням на Розетці та діє з моменту отримання замовлення.
- Ирина К***
Була на Розетці, сказали що ви повинні мені надати гарантію, відіслати мені на вайбер наприклад
- Ирина К***
Все ж таки хотілося би почути про гарантію
- ОлесяОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Дуже задоволена покупкою, пилосос чудово справляється з прибиранням, легкий в користуванні, потужний (збирає пил, вовну киці)
- Достоинства:
- Легкий в користуванні, три щітки, основна щітка з перемикачем на підлогу/килимове покриття, потужний
- Недостатки:
- Не виявила
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Купила для мами,їй сподобався.
- Достоинства:
- Легкий і потужній.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Пилосос сподобався, добре збирає сміття, легко розбирається і чиститься
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Працює добре
- шепа О***Отзыв от покупателя. Продавец: LevelHome. Цвет изделия: Красный
Замовляла для мами,все сподобалось,виконує свою роботу.
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Інторія. Цвет изделия: Красный с черным
Зіпсувався в перше же використання, пекельна вонь и дим, в інструкції ані слова ні українською на расійською, куди його дівати???