- Анатоліївна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Та що тонша - ця ось ця і є. Та що грубша -бренд BaseCamp
. Відповідно, і важить ця менше. - СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Гроші на вітер. Тонкі пакетики, не гріють. Хто каже, що брешу - повірте, мені це потрібно. Хочу вберегти інших. На фото вага цих, і іншого бренду. Чомусь другі, чорні, працюють, аж гаряче робиться. Працюють 7 годин. Розпаковую, на 2 години в карман, прийшла додому, замотала щільно в целофан, реакція припиняється. На завтра я їх же розмотую і вони гріють знов !
А от ці only hot- це сміття. НЕ ГРІЮТЬ!- Недостатки:
- Нема, гроші на вітер
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Мій кейс задовільня. В кімнаті 13-15С, закидаю 1 шт в рукав щоб рука на миші не замерзала. На 9 робочих годин вистачає.
- Інга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Дуже гарні. Свою функцію виконують
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Дуже слабенько гріє. Просто "подушечки", які навіть прикріпити неможливо, бо нема ніяких липучок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не гріють. Не фіксуються.
- Анатоліївна С***
Це для рук. З липучками - то для ніг. Вони дешевші. Спочатку берете не те, а потім вам товар не такий.
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для рук
Робота на вулиці взимку тепер стала легшою завдяки цим грілкам. Зручні, активуються просто, і чудово виконують свою функцію.
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Назначение: Для ног
Використовував ці грілки на полюванні зручні, Тонкі, добре вкладаються в чоботи, гріють безперервно кілька годин.
Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ХРИСТИНА Б***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON. Назначение: Для рук
Дуже все швидко оформилили і відправили!!!Якість супер упакування тоже на висоті!!!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON. Назначение: Для ног
Відмінний продавець та чудовий товар. Зв"язались миттєво,підтримуючи постійний зв"язок по всіх наявних питаннях в особистому листуванні.Пакування надійне і якісне,швидка відправка. Самі устілки хороші,раніше купувала точкові зігрівальні пакетики для ніг,справді гріє - незамінна річ для військових чи у поході.Рекомендую саме цього виробника та продавця!
- Достоинства:
- Дійсно гріє
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: POINTON. Назначение: Для ног
Якістю задоволена. Товар відправили швидко, в день замовлення.
- Продавец POINTON
дякуємо за відгук)